Herkku-puhelin
Just business
Melli

Taittelin paperit siististi mappiin ja asettelin mapin salkkuuni. Tungin vielä läppärin omaan lokeroonsa ja iskin salkun kiinni. Nappasin pitkän takkini, käsilaukkuni ja tuon kilojen painoisen salkun ja lähdin nopein askelin kohti toimiston eteistä. Vielä viimeinen vilkaisu peiliin ja koitin uskotella itselleni, että näytin täydellisen varmalta esittelemään asiaani asiakasyrityksemme uudelle pomolle. Homma ei alun perin ollut minun vaan oman pomoni, joka sairastuttuaan lähetti vain tekstiviestin, että hoidathan homman kotiin... Olin kaikkea muuta kuin varma asiasta juuri sillä hetkellä.

Kun saavuin asiakkaamme tiloihin, sihteeri ohjasi minut hienoon neuvotteluhuoneeseen. Hän katseli minua selvästi kummissaan ja otaksuin sen johtuvan siitä, että hän oli mahdollisesti odottanut paikalle pomoani, minua noin kymmenen vuotta vanhempaa miestä. Jäin hetkeksi yksin ja annoin katseeni kiertää huonetta. Se oli todella hyvällä maulla sisustettu, tyylikäs ja äärimmäisen arvokkaan oloinen. Upeat, kiiltävät nahkasohvat, lasipöytä ja korkeat lasihyllyt täynnä kauniita koriste-esineitä...kuitenkin niin, että huone ei näyttänyt lahjatavarakaupalta.

Kuulin oven sulkeutuvan takanani ja käännyin. Minua katsoi hieman ylimielisen oloisesti nuori mies, jolla oli niin ikään yllään täysin moitteettomasti istuva, selvästi kallis puku. Tunsin itseni täydeksi tuhkimoksi tässä ympäristössä ja seurassa... ja kuitenkin koitin olla, niin kuin tilanne olisi minulle täysin normaalia arkipäivää. Hymyilin mahdollisimman itsevarmasti ja kysyin, josko aloitettaisiin. Otin esiin sopimusluonnokset, sekä taulukot, jonka perusteella laskelmat oli laadittu ja aloin käydä läpi huolella opettelemaani aineistoa. Noin puolessa välissä minulle tuli tunne, että minua tuijotetaan ja kun hieman kohotin katsettani, näin tuon miehen tuijottavan minua pieni hymynkare kasvoillaan... menin hämilleni ja tunsin poskiani kuumottavan, tiesin punastuneeni.

Ennen kuin ehdin jatkaa tai sanoa mitään, mies nousi ylös ja käveli taakseni. Hämmästyksekseni hän laski kätensä hartioilleni ja alkoi hieroa niitä... ”Oletpa sä kireänä” hän sanoi, enkä tiennyt mitä olisin vastannut. Hänen äänestään kuvastui samaan aikaan pientä piruilua ja naurunsekaista huvittuneisuutta. ”Koita rentoutua”, hän pyysi vielä ja ummistin silmäni koittaen ottaa ihan rennosti koko kummallisen tilanteen. Toki tuntui hyvältä, kun joku käsitteli stressin jäykistämiä hartioitani ja niskaani, mutta käsittääkseni olin tullut tänne tekemään sopimusta... koitin unohtaa kaiken ja vain nauttia.

Lähes huomaamatta hän hivutti kätensä jakkuni alle ja napitti auki paitani napit. Siinä kohtaa havahduin ja juuri kun olin avaamaisillani suuni, hän pisti sormensa huulilleni vaikenemisen merkiksi. Ehkä ilmeeni kertoi suoraan järkytykseni, sillä hän katsoi minua suoraan silmiin ja naurahti...samalla hänen sormensa kuitenkin seikkailivat mustien, pitsisten liivieni alle ja alkoivat hyväillä nänninpäitäni tavalla, joka sai ne kohoamaan terhakkaasti pystyyn...vaikka kuinka koitin itselleni muuta uskotella, nautin tilanteesta suunnattomasti ja toivoin, että se ei sentään näkyisi naamaltani ihan yhtä avoimesti kuin aiempi kauhistumiseni. Hän siirtyi takaani istumaan eteeni pöydän reunalle ja kurotti suutelemaan rintojani...nojauduin taaksepäin tuolissa ja suljin silmäni huokaisten...

Kuinka kipeästi olinkaan tällaista kosketusta kaivannut!! Tartuin hänen reisiinsä ja vedin hänet syliini tuoliin. Suutelimme kiihkeästi ja tunsin kostuvani... halusin kiihkeästi rakastella. Hän nousi sylistäni suudellen minua edelleen ja veti myös minut seisomaan itseään vasten. Tunsin hänen paisuneen elimensä itseäni vasten ja haluni kasvoi entisestään... ja paistoi taatusti kasvoiltani täysin avoimesti, sillä kerran minua vilkaistuaan hän alkoi avata hameeni vetoketjua ja tiputti sen mitään kysymättä lattialle. Seisoin hänen edessään ylläni enää sukkanauhaliivini, sukat, pienet stringit ja mustat liivini...

Hän tiputti liivini yltäni ja kumartui suutelemaan alavatsaani... hitaasti huulet siirtyivät alemmas hyväillen vuorotellen kumpaakin reittäni... toisella kädellään hän riisui samalla stringini ja kieli löysi tiensä herkimpään sopukkaani... nojasin pöytään ja hän oli polvillaan edessäni. Nostin jalkani hänen olkapäälleen hänen jatkaessa tutkimusmatkaansa kosteuteeni... Nautin suunnattomasti hänen käsistään, jotka vaelsivat samalla ympäri kehoani... hänen huulensa näykkivät turvonnutta klitoristani samalla, kun hän liu’utti kieltään pitkin koloani...

Tunsin, kuinka ensimmäinen orgasmi lähestyi lähestymistään... halusin pitkittää tätä hetkeä parhaani mukaan, mutta en voinut sille mitään, että syvät huokaukseni ja voihkeeni täyttivät huoneen. Hän pisti parastaan ja oloni tuntui suorastaan uskomattomalta... tärisin kauttaaltaan hänen sylissään ja halusin niin kipeästi lisää... Kun vihdoin kykenin liikkumaan, laskeuduin vuorostani hänen eteensä polvilleni. Otin hänen housuistaan kunnon otteen ja riuhtaisin napit auki. Kun sain puvunhousut pois tieltä, samoin kuin alushousut, sain käteeni mahtavaan mittaan paisuneen elimen... otin hitaasti tuon komistuksen suuhuni ja kostutin sen koko matkalta kielelläni. Puristin huuleni sen ympärille ja aloin hitaasti liu’uttaa sitä suussani edestakaisin. Pyörittelin kieltäni sen ympärillä ja puristelin samalla hänen pakaroitaan upottaen elimen syvälle kurkkuuni... imin ja nuolin, upotin elimen syvälle kurkkuuni kerta toisensa jälkeen.

Jatkoin... jatkoin... kunnes elin suussani tuntui kivikovalta ja samalla tunsin kuuman suihkun suussani. Nielin kaiken hitaasti nauttien ja kuuntelin hänen tyytyväistä voihkettaan... Kun olin saanut kaiken talteen viimeistä pisaraa myöten, nousin hitaasti ylös. Kävelin kohti nahkasohvaa.... Asetuin sohvalle polvilleni ja työnsin takapuoleni hyvin esille sohvan reunan yli. Hän oli heti valmis ja seisoi pian takanani. Hän otti vyötäröstäni tiukan otteen ja työnsi elimensä voimalla sisääni yhdellä työnnöllä. Olin äärimmäisen täynnä... tuo valtava elin täytti minut kokonaan. Nautinto oli valtava, kun hän alkoi liikutella itseään sisälläni... ensin hitaasti, sitten pikkuhiljaa tahtiaan nopeuttaen. Puristin kynnet naksuen sohvan reunaa ja pyysin häntä antamaan minulle kaiken... halusin saada kaiken, aivan kaiken!!!!

Hän kiihdytti tahtiaan edelleen ja tunsin pilluni sykkivän uuden orgasmin myötä tiukasti hänen elimensä ympärillä... inahtelin nautinnosta ja tunsin, kuinka myös hänen hengityksensä kiihtyi... tahti kiihtyi edelleen... ja viimein hänen elimensä pingottui sisälläni ja kuuma sperma suihkusi sisääni... Hän jatkoi työntöjään vielä… hitaasti, pohjaan asti... Hän puristi minut tiukasti itseään vasten ja viimein vajosimme päällekkäin huohottaen sohvalle. Hitaasti hän hivuttautui suutelemaan minua ja vastasin suudelmaan autuaan onnellisena... tuo olotila oli jotain aivan mielettömän ihanaa!!

Kun sitten viimein nousimme sohvalta ja puimme hiljaisuuden vallitessa vaatteet yllemme, hän kehotti minua lopulta odottamaan, jotta saisi sopimuspaperin allekirjoitettua... esitelmä oli kuulemma ollut kerrassaan loistava ja minun olisi syytä palata viimeistään vuosineljänneksen lopussa uusimaan sitä... joskin epäilin päätyväni saman sopimuksen puitteissa samaan neukkariin jo aiemmin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute