Herkku-puhelin
Bileet
Daami

Olin menossa bailuihin bestikseni ja nykyisen tyttöystäväni luo. Muistin ihanat yömme mökillä kahdestaan ja hymyilin. Oven tuli avaamaan eräs ystävämme Niina.
-Moi, hän tervehti minua.
-Käy peremmälle. Saija odottaa sinua ylhäällä, hän sanoi. Saija oli juuri hän, eli bestikseni ja tyttöystäväni. Olimme harkinneet kihloihin menemistä.
-Missä kaikki muut ovat? Eikö jengin pitänyt ilmestyä jo ajat sitten?
-He tulevat myöhemmin, Niina lupasi salaperäinen ilme kasvoillaan.
Kun kävelin yläkertaan, Saijan huoneesta kuului kova huohotus. Avasin oven. Saija masturboi sängyllään krusifiksilla.
-Mitä hemmettiä teet, parkaisin jolloin Saija nosti katseensa minuun.
-Odotan sinua rakas, hän voihkaisi ja nousi sängyltään. Hän talutti minut alas. Näin kuinka Niina oli vaihtanut ylleen todella seksikkäät alusvaatteet ja hän istuskeli olohuoneen sohvalla. Riisuin takkini ja kenkäni ja istuin hänen viereensä.
-Mitkäs ihme bileet nämä oikein ovat, kysyin seksikkäästi jolloin Niina aloitti hiplaamiseni. Hän riisui minulta topin ja rintsikat, kellisti sohvalle viereensä ja riisui minihameeni. Aloin kiihottua.

Hivelsin säärilläni Niinan pakaroita hänen suudellessaan kaulaani. Hetken päästä Saija ilmestyi olohuoneen ovelle dildo vyötäisillään.
-Käänny ympäri, senkin lutka, hän käski minua ja Niina lopetti suutelemiseni. Tunsin kun hän otti pakaroistani kiinni ja työtyi minuun ylisuurella dildollaan.
-Älä, sattuu, vaikersin kun tunsin paksun muovisen kyrvän tunkeutuvan itseeni.
-Mutta kun tekee mieli!, Saija örisi. Meitä alkoi naurattaa, koska äskeiset sanamme olivat eräästä pedofiilibiisistä. Saija työtyi minuun, aivan pohjaan asti jolloin päästin valtavan kiljaisun. Hän vetäytyi pikaisesti pois minusta, käänsi minut toisinpäin ja alkoi nuolla litisevää, kiimaista vittuani. Niina pani minua suuhun dildolla. Saija otti klitorikseni suuhun jolloin laukesin hänen suuhunsa. -Kuse mun suuhun, kuse narttu mun suuhun, hän örisi.
Orkku oli vienyt kaikki voimani, joten kuseminen oli helppoa. Kusin voihkien Saijan suuhun ja hän näytti nauttivan siitä. Hän nuoli vittuni puhtaaksi kusesta. Saija käänsi minut Niinaan päin jolloin tunsin jotain anuksessani. Se oli Niinan kieli ja hän työnsi sitä syvälle perseeseeni. Hän sormeili myös klitoristani ja orkku oli lähellä! Nuolin samanaikaisesti Saijan vittua ja hän ynähteli nautinnosta. Nyt oli puolestaan Saijan vuoro ja hän kusi suuhuni. Join kaiken ja nöyrästi sen teinkin, nuolin vielä Saijan vitun ja perseenkin puhtaaksi. Jäimme makaamaan hiestä märkinä sohvalle.
-Bileet, Niina muisti.
-Ei hätää kulta, varsinaiset bileet ovat vasta alkamassa...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute