Herkku-puhelin
Kidnappaus
-Drop-

Havahdun sikeästä unestani kun joku peittää suuni kädellään. On pimeää, en tiedä kuka herättäjäni on, mutta partaveden tuoksusta päättelen hänen olevan mies. Minun käsketään nousta ylös ja olla aivan hiljaa, tai minulle ja sisarilleni kävisi huonosti. Silloin tunnen aseen ohimollani. Teen peloissani kuten käsketään vaikka minua vähän nolostuttaakin, koska olen pukeutunut vain mustiin pikkuhousuihin. Puen pikaisesti jotain päälleni ja minut raahataan pihalla seisovaan pakettiautoon. On kylmä. Huomaan että myös pikkusiskoni ja -veljeni ovat autossa. Meidän ei anneta puhua. Pienemmät sisarukseni itkevät, mies ei anna minun lohduttaa heitä. Toinen mies käynnistää auton ja lähdemme ajamaan. Koko matkan ajan istun miestä vastapäätä ja tuijotan peloissani pistoolia hänen kädessään.

Lopulta pysähdymme ja sanaakaan sanomatta meidät viedään pimeään huoneeseen, jossa on kolme risaista sänkyä ja hieman ruokaa. Ovi lukitaan. Viimein pääsen halaamaan sisaruksiani. Syömme ja sisarukset nukahtavat sänkyihinsä väsyneinä itkemisestä.

Itse en saa unta. Mietin miten pääsisimme ulos, mutta huoneessa on vain yksi ikkuna jossa on kalterit, pako ei millään onnistuisi. Yhtäkkiä kuulen puhetta oven takaa. Kaksi miestä puhuu lunnaista. Toinen miehistä aikoo lähteä pois, kuulemma jokin toinen keikka tiedossa. Hyvä, ajattelen. Onnistumme pakenemaan helpommin jos meitä on vahtimassa vain toinen heistä. Havahdun kun avain kääntyy lukossa ja ovi aukeaa. En ehdi alta pois, vaan mies huomaa minut seisomassa oven takana ja ymmärtää minun salakuunnelleen. Näen raivon hänen silmissään, ja hän tarttuu ranteeseeni vetäen minut perässään. Ovi lukkiutuu ja mies vie minut toiseen huoneeseen.

Hän laittaa oven kiinni ja paiskaa minut lattialle.. Mies kumartuu viereeni ja kysyy, tiedänkö miten salakuuntelijoille käy. En uskalla sanoa mitään, pudistan vain päätäni. Nyt ensimmäistä kertaa nähdessäni miehen kunnolla, huomaan hänen komeat piirteensä. Mies on harteikas, jonkin verran minua pitempi ja kokonaan mustat vaatteet pukevat häntä uskomattoman hyvin. Ruskeat silmät ja tummat hiukset antavat täydellisen loppusilauksen. Mies tulee lähemmäs, tunnen jälleen pistoolin ohimollani. Painan silmäni kiinni ja kyynel vierähtää silmästäni. Odotan vain laukausta. Silmäni rävähtävät auki kun mies alkaakin vain nauraa, ja toteaa ettei ole niin tyhmä että tappaisi minut, tahtovathan he ensin lunnaat.

Kihisen kiukusta. Mies tarjoaa kätensä nostaakseen minut ylös. Työnnän hänen kätensä sivuun ja nousen ylös omin avuin. Mies katsoo minua hetken ja tarttuu jälleen ranteeseeni. ”Eikö apu kelpaa?” hän murahtaa. En vastaa. Mies laskee aseensa pöydälle ja painaa minut kiinni seinään. Hän tulee lähemmäksi ja pitää ranteistani kiinni käsillään, nostaen näin omat käteni pääni yläpuolelle. Yritän vastustella. Tunnen hänen hengityksensä kasvoillani ja jo tutuksi tulleen partaveden miedon tuoksun nenässäni. Sydämeni takoo jälleen vimmatusti. Miehen huulet painautuvat vasten omiani. Yritän päästä irti hänen otteestaan, mutta tuloksetta.

Hän siirtyy hiljaa suutelemaan kaulaani, ja vähitellen pyristelyni hänen otteessaan loppuvat. Huokaan hiljaa kun huomaan ettei hän aio satuttaa. Hän palaa suutelemaan suutani, ja tällä kertaa huomaan vastaavani suudelmaan. Mies yllättyy ja katsoo minua silmiin. Huomaan hymyn hänen huulillaan ja hän laskee käteni vapaiksi. Myös omaksi yllätyksekseni hymyilen takaisin ja painaudun kiinni häneen. Huulemme löytävät jälleen toisensa, ja mies nostaa minut käsivarsilleen. Hän kantaa minut viereiselle sängylle ja istahtaa itse viereeni. Tunnen miehen käden vyötärölläni hänen katsellessaan minua. Hitaasti hän napittaa auki puseroni ja suutelee sen alta paljastunutta ihoani. Nousen istumaan. Sivelen sormellani hitaasti miehen huulia ja hivutan käsiäni alemmas. Auon vuorostani hänen mustan paitansa napit ja heitän vaatteen lattialle. Silitän hiljaa hänen paljasta rintakehäänsä ja näykin kevyesti hänen huuliaan. En ole koskaan pitänyt karvaisista miehistä, onneksi hän ei kuulu tuohon kastiin.

Pian tunnen hänen kuumat huulensa vaativina kaulallani. Mies aukaisee rintaliivieni hakaset ja tarttuu kiinteisiin rintoihini lämpimillä käsillään. Hän painaa minut jälleen makuuasentoon ja huokaan kun hän imaisee toisen nännini suuhunsa. Hän näykkii ja imeskelee rintojani vuorotellen, aina toisella kädellään hyväillen toista rintaani. Huohotan hiljaa ja kuljetan käsiäni miehen hiuksissa ja selässä. Viimein hän alkaa riisua housujani, en malttaisikaan odottaa enää yhtään pitempään. Mies levittää jalkani ja käy polvilleen jalkopäähäni. Hän silittää mustien pitsialushousujen verhoamaa häpykumpuani.

Tuijotan miestä anovasti silmiin purren alahuultani hänen hymyillessään pirullista hymyään. Hän tarttuu housuihini ja nykäisee ne yhdellä liikkeellä jalastani. Kuulen miehen myhäilevän hiljaa nähdessään että olen ajellut itseni kokonaan. Huokaan hiljaa hänen laskeutuessaan jalkoväliini. Olen aivan märkä ja janoan hänen kosketustaan. Voihkaisen kun tunnen miehen sormien levittävän häpyhuuliani ja hänen kielensä maistelevan kosteuttani. Kieli ehtii joka paikkaan, mutta hän ei koske vielä klitorikseeni joka saa minut aivan järjiltäni. Hän imeskelee häpyhuuliani, työntää kielensä syvälle kolooni ja suorastaan juo nesteitäni, valun niin. Katselen himoissani miestä jalkovälissäni upean kielityönsä parissa, ja näen vain hänen pirullisen katseensa ennen kuin hän imaisee yllättäen klitorikseni huuliensa väliin. Huutoni täyttää huoneen ja tartun miestä hiuksista painaen häntä lähemmäs itseäni. Hänen kielensä nuolee vakoani koko mitalta, ja jokainen soluni on pakahtumaisillaan.

Voihkin ja soperran miehelle tulevani kohta hänen suuhunsa, ellei hän lopeta. Mutta hän vain innostuu uutisesta ja imeskelee klitoristani voimakkaammin, näykkien sitä välillä. Siinä samassa tunnen kuinka intohimon aallot lyövät lävitseni ja pystyn hädin tuskin hengittämään. Sätkin kuin kala kuivalla maalla ja mies vain pitkittää nautintoani jatkamalla nuolemistaan.

Viimein saan hengitykseni tasaantumaan ja katselen voipuneena miestä joka makaa vieressäni silitellen kasvojani.

Hän kuiskaa minun olevan kaunis. Sanat hivelevät omatuntoani. Hymyillen kumarrun antamaan hänelle aistillisen suudelman. Tunnustelen kädelläni hänen rintakehäänsä, vatsaansa.. Hän on täydellinen. Hymyilen miehelle ja hivuttaudun hitaasti alemmas. Suukottelen tietäni alaspäin. Annan kieleni leikkiä hetken hänen navassaan, ja jatkan matkaani kunnes törmään miehen jäntevään elimeen.

Luon viekkaan katseen mieheen silmäkulmieni alta, ja tartun hänen valtavaan kaluunsa. Vedän hitaasti esinahan taakse ja annan paljastuvalle terskalle märän suukon. Tunnen kuinka miehen käsi haroo hiuksiani. Nuolaisen elintä juuresta ylöspäin, ja jään sitten leikkimään kielelläni terskan kanssa. Annan käteni liikkua edestakaisin pitkin vartta, ja katson miestä. Hän makaa silmät suljettuina ja hänen rintakehänsä kohoilee kiihtyvän hengityksen tahdissa. Mikä jumalainen näky. Otan elimen hitaasti suuhuni, niin syvälle kuin pystyn. Kuulen miehen voihkaisun korvissani. Annan kieleni liikkua samalla hänen kalunsa alapinnalla kun suuni liikkuu edestakaisin kiihtyvällä tahdilla. Toinen käteni hyväilee hänen kiveksiään hellästi samalla kun toinen liikkuu pitkin kalun vartta suuni tahdissa.

Mies alkaa työnnellä vastaan ja painaa päätäni lähemmäksi itseään. Tuntuu kuin tukehtuisin hänen valtavaan elimeensä, se paisuu entistäkin suuremmaksi. Hänen hengityksensä muuttuu vähitellen katkonaiseksi ja hän tukistaa minua tietämättään. Mies jännittyy kaarelle ja rentoutuu, vuorotellen, monta kertaa. Tunnen kuumat suihkut suussani ja nielen kaiken. Käsi silittelee hiuksiani hiljalleen, ja imen vielä hellästi miestä. Hän huohottaa voimattomana ja käyn hänen kanssaan lepäämään laskien käteni hänen rintakehänsä päälle.

Mies ottaa minut kainaloonsa ja tunnen kuinka hän antaa suukon otsalleni. Hänen kätensä laskeutuu lanteilleni. Pidän hänen tavastaan koskettaa. Mies vie hiussuortuvan korvani taa ja katsahdan häntä suoraan silmiin. Hän vetää minut päällensä ja suutelee pitkään. Vien käteni hyväilemään hänen niskaansa hellästi ja etsin kielelläni hänen kieltään. Tunnen kuinka miehen elin kovettuu vasten jalkoväliäni ja joudun mielettömän himon valtaan ajatellessani tuota paksua vartta sisälläni. Tunnen hänen sormensa vaeltamassa lähemmäs kuumaa onkaloani, ja levitän jalkojani enemmän antaakseni hänelle tilaa tehdä haluamansa. Tartun miehen kaluun samalla kun tunnen hänen tekevän tutkimusmatkaansa klitorikseni ympärillä. Kostun miehen käsissä ja voihkaisen kun hän upottaa kaksi sormeaan syvälle minuun.

Kuulen irstaat, litisevät äänet ja oman huohotukseni. Samalla kun miehen sormet pyörivät villisti sisälläni, hän ottaa taas toisen nännini suuhunsa sitä näykkien ja imeskellen. Hän on loistava, tekee kaiken juuri sillä tavalla mistä pidän eniten. En kestä enää miehen käsittelyssä, vaan nuolen hänen sormensa puhtaiksi omista eritteistäni. Tunnen miehen jäykistyneen miehuuden allani. Hän tarttuu pakaroihini, ja minä pyöritän hitaasti itseäni vasten hänen elintään kiusatakseni. Kumarrun antamaan miehelle intohimoisen suudelman. Hän yrittää ohjata itseään sisälleni. Hymyilen hänen malttamattomuudelleen ja kiusoittelen hänen terskallaan klitoristani.

Suoristan itseni ja alan hiljalleen upottaa hänen kaluaan itseeni. Onneksi olen näin liukas, en usko että saisin muuten tuollaista asetta mahtumaan itseeni. Huokaamme molemmat kun mies on kokonaan sisälläni. Suljen silmäni ja annan itseni tottua häneen. Tunnen olevani aivan täynnä miestä, tahdon häntä valtavasti. Puristelen rintojani samalla kun ratsastan kiihtyvällä tahdilla hänen kalullaan, voihkin ja päästelen rivouksia suustani. Huomaan hänen pitävän siitä, sillä hänen kätensä kourivat minua koko ajan voimakkaammin ja tunnen hänen terävät työntönsä minua vastaan. Taivutan päätäni taaksepäin ja haron hiuksiani, mieleni tekisi huutaa, hän tuntuu niin hyvältä. Yllättäen mies kaataa minut selälleni ja nousee päälleni. Hän nostaa jalkani olkapäilleen ja tunnen kuinka hän asettaa terskansa emättimen suulle.

Mies katsoo minua silmiin ja työntyy sisääni kerralla. Parahdan hänen allaan tuntiessani kuinka hän soutaa sisälläni. Kuulen itseni käskevän miestä naimaan minua nopeammin, syvemmälle ja kovemmin. Ja hän tekee työtä käskettyä. Kuulen hänen murahtelunsa oman voihkeeni saattelemana, ja saamme ihanan orgasmin yhtä aikaa. Tunnen hänen laskevan kuuman siemenensä syvälle minuun kun supistelen hänen kalunsa ympärillä. Viimein sykähtelyt lakkaavat ja mies käy makaamaan raukeana viereeni.

Hetken hiljaisuuden jälkeen mies naurahtaa. Katson häntä kysyvästi ja mietin mille hän nauraa. ”Olet kyllä aika pakkaus, melkein kävisit niistä lunnaista”, hän sanoo itsekseen. Painan pääni hänen kainaloonsa ja pohdin hetken. ”No sovitaan sitten niin”, vastaan hiljaa. Mies katsoo minua hölmistyneenä. Katson takaisin ja annan hänelle kauneimman hymyni. ”Niin, päästät sisarukseni vahingoittumattomina menemään, ja minä jään luoksesi.” Hän näyttää järkyttyneeltä ja on minun vuoroni nauraa. ”Hyvä on”, hän saa viimein kakisteltua. Hymyilemme toisillemme ja vaihdamme suudelman.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute