Herkku-puhelin
Naapuri ja vaimoni nöyryyttää 2
Jamo

Olin työ reissullani toisella paikkakunnalla ja päätin soittaa vaimolleni kotiin hotellihuoneestani. Makasin sängyn päällä pelkissä kalsareissa, kun toisessa päässä vastasi vaimoni Mari. Hieman hengästynyt ääni kuului luurista ja saman tien kysymys, että mistä soitan ja kun vastasin, että huoneestani niin vaimoni käski heittää kaikki vaatteeni pois päältäni ja varautua pieneen ilotteluun.

Äkkiähän minä kalsarit jaloistani sain sekä saman tien ilmoitin vaimolleni olevani valmis, kullia myöten. Mari vaihtoi luurin kaiuttimelle, josta kajahti miehen ääni. Terve tuppikulli! Nyt saa taas muijas kyytiä kuuntelepa korvat höröllä ja runkkaa mukana. Paskainen nauru päälle ja kirosin taas Masa vaimoni kimpussa, mutta minkäs voin. Vitutti niinettä vatsassa kiersi. Vaimoni ääni lisäsi liukumista alaspäin häpeässäni. On sulla Masa mahdoton kulli, aattele toi pikku kyrpä kuuntelee korvat höröllään pitäen sitä onnetonta lurppaansa kädessään ja on ihan laukeamispisteessä, etkö olekkin kulta?

Minulla on päälläni se korsetti ja sukkanauhat, joita en sinun aikana halunnut pukea päälle, mutta Masaa varten tottakai. Mutta kuule ilmoita meille tänne aina kun laukeat, ihan miten vain haluat mölyten, kunhan vain kuulemme ja tiedämme, että taas on pikkupippeli sylkäissyt pienet suuhun pantavat itsellesi... tämä on Masan tahto ja hieman kyllä minunkin... mutt hei toi Masa runkkaa mun paljasta pillua niin lujaa et en pysty nyt jatkamaan... nauti pikku pervoni. Kirosin mielessäni
tilanteen, vaikka kierosti taas siitä osa minusta nautti. Näin mielessäni vaimoni Masan kyrvän kimpussa ja laukesin omaan nyrkkiini puristan kullini pään käteni sisälle, että melkein kaikki spermat jäi käteeni. Nyyhkäisyni oli niin voimakas, että se kuultiin toisessakin päässä ja luurissa kajahti vaimoni ääni. Näin se poika roiskii, kun omaa muijaa nussitaan, oot aika säälittävä... no nyt sitten tunget joka pisaran suuhusi ja lähellä luuria, jotta varmasti kuullaan... alappa lipsuttaa... kuvittele ottavasi Masan lastin suuhusi.

Vein spermaisen käteni suulleni ja vaikka pahaa teki ja yökötti niin nuolin joka pisaran kuunnellen samalla kun Masa otti taas lujaa ja rajusti vaimoni. Puhelimesta kuului valitusta, kiljahduksia, korahduksia, vaimoni aneluja ettei niin kovaa ja Masan ääni käskevänä, että turpa kiinni huora... nyt nussitaan vittus kipeeksi... saa äijäs runkata ja katsella pantua punasta vittua, joka on niin kipeä, että kävelet viikon jalat harallaan. Tätä antauduin kuuntelemaan yli puoleksi tuntia ja vaimoni sai orkkuja tuhka tiheään.

Sitten Masa karjahti ja tyhjensi lastinsa ilmeisesti syvälle vaimoni pilluun. Kuului tuntuva läiskäys sekä Marin kiljahdus ja miehen ääni sanoi, että pidä perseesi kunnossa täytyy mennä... soittele kun oot pantavissa taas. Minulle ääni huusi, vedä vielä muutamat kuivat... muijaas et nussi ihan äkkiä... ei se taida antaa minullekkaan ihan äkkiä voi olla, että joudut tuuraamaan perseelläsi... kattellaan. Niin tuo paskiainen hävisi langoilta ja hetken aikaa oli hiljaista, kunnes vaimoni raukea ääni hieman murtaen sanoi. Voi jumalauta mikä pano... on se hirviö runnoon. Pillu on niin pirun arka. Haluut sä jos nöyryytän sua hieman lisää... sääli että et ole nuolemassa vittuani puhtaaksi ja sitten saisit runkata pikku kyrpääsi katsellen irstasta pantua vittuani minun nauraessani ja pilkatessa, kunnes laukeat omiin kätösiin ja pistää ne kyrpäsi töhryt omaan suuhusi. Sen jälkeen saisit siivota täällä kunnolla tai piiskaisin perseesi punaiseksi.

Pidemmälle vaimoni ei ehtinyt kun minulta lensi taas lasti ja vaimoni nauroi suoraan korvaani, että taas sait nuoltavaa ja minähän nuolin ja häpesin. Vaimoni jatkoi vielä kertomalla, että oli kertonut sessioistamme ystävättärelleen Saritalle, joka oli halunnut mukaan siivouspäiväämme sen jälkeen kun kuuli miten se tapahtuu eli minä siivoan yleensä alasti ja vaimoni hoitaa miten että mistä siivotaan. Tosin kun mainitsin vaimolleni ettei Sarita ole koskaan pitänyt minusta... niin hän nauroi taas ja sanoi, että sehän tässä pointti onkin... mietippä... ompa sinullakin jotain uutta odotettavaa.

Sitten juttelimme arkisimmista asioista ja toivottelimme hyvät yöt, toivoen, että saisimme nukkua yhdessä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute