Herkku-puhelin
Nelli ja Miia Miamissa 4
ssarasto

Piinaava olo. Viimeinen esityspäivä edessä. Istun häkissäni ja katselen paljasta rakoani, jonka huulissa näkyy lievää punoitusta edellispäivän koettelemuksen jäljiltä. Lisäksi tunnen arkuutta kasvaneessa pepussani muistona siitä, että sekin on eilen häpäisty. Vyötäröni, jota kiristää päivä päivältä selkäpuolelta tiukemmalle ja tiukemmalle kiristetty korsetti, tunnen edelleen kaventuneen.

Nousemme, meidät pestään ja syötetään ja olemme rivissä odottamassa viimeisen esityspäivän arvontaa. Miian kaula on edelleen venynyt ja kaulaa ympäröi hopeanvärinen koristeellinen panta, joka koostuu metallirenkaista. Ja hänen korvissaan on suuret samanväriset rengaskorut. Erin tulee ilmoittamaan, että arvontaa ei tänään ole vaan valinta on tehty yhteisön sisällä puhelinäänestyksellä ja hän julkistaa nyt tulokset.

Voiii eeiii taas! Minä ja Miia olemme saaneet eniten ääniä ja tulemme valituiksi. Katsahdan Miiaan, joka näyttää myös epätoivoiselta. Esityksen aiheena on tänään ”The wedding ceremony, ja ymmärrän sillä tarkoitettavan häätilaisuutta, johon joudumme esiintymään. Pilluissamme oleviin renkaisiin kiinnitetään saman tien ohuet ketjut ja mustat miehet lähtevät vetämään meitä ketjuista. Tunnen itseni nöyryytetyksi ja samalla hieman kiihottuneeksikin. Meidät viedään huoneeseen, jossa ketju irrotetaan. Joudun luopumaan korsetistani ja jäämme huoneeseen kädet selän taakse sidottuina odottelemaan, mitä seuraa.

Miia kertoi, että eilen he olivat saaneet todellisen vapaapäivän, viiniä ja herkkuja, mikä vain pahensi oloani muistellessani, mitä olin itse Annan kanssa joutunut kokemaan. Miia oli ilmeisen ylpeä kehossaan tehdyistä muutoksista sivellen platinaista kaulapantaansa. Uskoimme pääsevämme vapaaksi lähipäivinä, paluulentokin jo häämötti ja muistelimme, kauanko aikaa oli jo täällä vietetty. Keskustelumme kuuluu käytävään, ovi avataan ja musta mies saapuu ja käskee meitä vaikenemaan. Samaan hengenvetoon hän vapauttaa kätemme ja pakottaa meidät 69-asentoon, niin että itse makaan selälläni divaanilla Miia päälläni. Mies käskee meitä imemään (suck, white sluts!) toisiamme, kunnes toisin tullaan kertomaan.

Olemme varmaan tunnin hiljaa ja imeskelemme toistemme ennen niin salaisia ja yksityisiä paikkoja. Miia joutuu välillä pissaamaan ja yritän osin turhaan taistella painovoimaa vastaan kellanvärisen noron levitessä päälleni. ”Sorry Nelli”, kuiskaa Miia. Tunnen lämpimän inhottavan suolaisen maun suussani jatkaessani nuolemista. Kielikoruni kiihottaa Miian kostuvaa vakoa ja korun osuminen Miian klitan lävistäneeseen renkaaseen aiheuttaa eroottisen värähdyksen alavatsassani. Miia voihkii samalla kun hänen aistikas kielityönsä on saanut pilluni litimäräksi. Pissaan myös itse ja Miia joutuu maistamaan eritettäni.

Viimein kaunis musta nainen tulee ja nousemme pystyyn. Saamme ruokaa ja meidät viedään operaatiohuoneeseen, jossa meidät pestään, voidellaan ja myöhemmin suolemme huuhdellaan. Saan kampauksen, meikin ja kynteni laitetaan. Sitten seuraa esiintymisvaatteiden sovitus. Puvut ovat valkoisia, ylävartalolta korsettimaisen tyköistuvia, alhaalta lyhyitä, ballerinamaisia. Pitkästä aikaa tuntuu kuin olisi vaatteet päällä vaikka housuja ei ole, ja puku jättää rinnat paljaaksi kohottaen niitä merkittävästi. Sääret peitämme ohuilla valkoisilla verkkosukilla ja jalkaamme saamme kapeat valkoiset nyöritettävät korkokengät. Katsomme itseämme ja toisiamme peilistä. Olen kuin eroottinen prinsessa, osin puhtaan ja viattoman näköinen, mutta samalla vaaleaksi puuteroituine avonaisine rintoineni valmiina aistilliseen toimintaan. Miia on puettu laillani, mutta hiuksettomuus ja pitkäkaulaisuus erottavat meidät toisistamme. Minulle laitetaan vielä valkoinen huntu- Olemme kuin morsiamia. M-o-r-s-i-a-m-i-a! Nieleskelen, sillä häistähän tässä on kysymys. Toivottavasti roolimme on jotakin muuta.

Valkoinen ketju sidotaan tyllimekon alta löytyviin pillurenkaisiimme ja meitä lähdetään vetämään tuttua esitystilaa kohti. Yleisö on valmiina paikoillaan esitystä varten. Lavalla meidät laitetaan seisaallamme vastakkain ja pillumme renkaat yhdistetään toisiinsa hyvin lyhyellä ketjulla, joten joudumme painautumaan toisiamme vasten. Meidät käsketään kielisuutelemaan toisiamme, johon myös ryhdymme. Spottivalot kohdistuvat meihin kielikorumme ja nännirenkaidemme kilahdellessa iloisesti vastakkain. Käteni, jotka ovat vapaana, olen kietonut Miian ympärille. Koskettelen myös hänen korkeaa kaulaansa peittävää platinarengaspantaa. Tunne Miian käsien sivelevän kasvanutta peppuani. Avuttomana ja tahtomattani kostun.

Sen jälkeen meidät irrotetaan toisistamme ja joudumme kävelemään käsikkäin alttarimaisen rakennelman eteen, jossa eteemme saapuu afrikkalaiseen pukuun sonnustautunut musta mies kahden kauniin vaaleapukuisen mustan naisen kanssa, jotka kannattelevat jotakin käsissään. Pahoin pelkään, että hääseremoniasta on kysymys ja aavistus on, että nimenomaan meidän keskinäisistä häistämme! Katsahdan Miiaan, joka näyttää ymmärtäneen samoin. Joudumme vuorotellen toistamaan miehen perässä lauseita, joista emme ymmärrä mitään, ainoastaan tunnistamme omat nimemme välillä lauseissa. Lupaudumme johonkin, josta emme ymmärrä mitään. Lopuksi mies kuin luvan saaneena tunkeutuu vuorotellen molempien pilluihin. Ensin Miian, joka maassa kontallaan ollen joutuu ottamaan miehen jättielimen takaapäin avonaiseen pilluunsa.

Sitten minun vuoroni. Vahva mies yläviistoon sojottavine elimineen nappaa minut syliinsä ja kannattelee kämmenillään pepustani. Tunnen valtavan elimen tunkeutuvan häpyhuulien väliin, joka ahnaasti imee sen sisäänsä. Vaaleat korsettipuvun reunustamat rintani painautuvat miehen mustaa rintaa vasten. Tunnen alkukantaisten voimien vaikutuksen ja valkoisen naisen mitättömyyden miehen nostaessa ja laskiessa kehoani elimen tehdessä työtä vitussani. Puristan hampaillani ylähuultani ja purkaudun. Mies purkautuu ja tunnen sperman singahtavan sisälleni. Mies haluaa vielä tulla takaapäin ja polvillani pää lattiassa otan vastaan elimen anukseeni, joka tuntuu lähes repeytyvän. Sitten nuolen Miian puhtaaksi ja päinvastoin. Lopuksi meidät vielä sidotaan lavalla oleviin paaluihin ja yleisö tulee jonossa luoksemme. Olemme kuin eläimiä, joita mustat ihmiset käyvät vuorollaan koskettelemassa. Useimmat kokeilevat meihin myös piiskaa, jotka sivelevät niin peppujamme, selkäämme kuin reisiämmekin.

Poistumme nöyryytettyinä esitystilasta ja Erin selittää meille, että olemme nyt avioliitossa. Hämmästymme, miten se voi olla mahdollista ja onko tämä laillista, mutta Erin vakuuttaa, että asia on järjestetty ja rekisteröinti on laillinen.

Muutama päivä toipumista ja Miia ja minä puetaan valkoisiin ohuisiin stay-uppeihin ja valkoisiin tiukkoihin minihameisiin ja toppeihin, jotka säälimättä paljastavat kaikki muotomme. Piikkikärkiset valkoiset korkokengät täydentävät asumme, jossa meidät johdetaan lentokentän lähtöselvitykseen matkalaukkuinemme. Saamme saattajalta matkaliput ja passimme, ja meidät käsketään passintarkastuksen läpi odotusalueelle. Saavumme Helsinki-Vantaalle. Keräsimme jo lentokoneessa runsaasti katseita ja olemme joutuneet antamaan miljoona selitystä tämän jälkeen niin sukulaisille kuin opiskelukavereillekin muodonmuutoksestamme ja sen syistä - kertomatta mitään, mitä todellisuudessa tapahtui. Esimerkiksi peppuni kasvoi amerikkalaisella roskaruoalla. Jaan nykyisin Miian kanssa kahden huoneen soluasunnon. Rakastan Miiaa ja en voi olla erossa päivääkään ilman hänen hyvin intiimiä kosketustansa. Olemme päättäneet, ettemme koskaan enää mene Jenkkeihin ja yritämme unohtaa matkan ikävät asiat.

Kuluu puoli vuotta ja saamme henkilökohtaisen sähköpostiviestin, joka sisältää yhden verkkosivulinkin ja pyynnön käydä välittömästi tarkistamassa linkin sisältö. Menemme webbiin ja sivustolle. Suuri järkytys on edessämme, sillä suojaamattomilta pornosivuilta löytyy kuvasarja koettelemuksistamme Floridassa. Kuvien alta löytyy viesti, jossa kerrotaan, että nämä tytöt, ”Nelli ja Miia”, ovat vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin. Menemme Miian kanssa välittömästi sänkyyn ja kieleni pää alkaa tarmokkaan työnsä Miian litimärässä jalkovälissä.

LOPPU.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute