Herkku-puhelin
Vierasta ja mummoa
Nikkari

Olen Levillä rakennushommissa pienellä työporukalla ja olin jäänyt viikonlopuksikin jouduttamaan mökin valmistumista, vaimokin meni sinä viikonloppuna tyttöjen risteilylle. Perjantai-iltana kaupalla tapasin Pirjon, naapurimökin emännän. Pariskunta rakensi omatoimisesti ja vaimo oli kokkina ja siivoushommissa. Pirjon mies oli joutunut lähtemää johonkin tilaisuuteen ja hankkimaan lisää tarvikkeita ja jättänyt hänet ”lomailemaan”. Tarjosin Pirjolle kyytiä ettei tarvitse raahata kauppakasseja. Ennen poistumista mökeille tarjosin Pirjolle pari kaljaa kuppilassa, itse olin kuskina. Olin ihastellut Pirjoa koko syksyn ajan, tietysti salaa, hän pukeutui aika raflaavasti ikäisekseen. Arvelisin hänen olevan lähempänä 60 kuin 50. Pirjo osoittautui myös seuralliseksi, vaikkakin pojaksi puhutteli, itse olen juuri täyttänyt 30. Huomasin kaljojen vaikutuksen autolle siirtyessämme.

Majapaikkamme olivat lähellä joten ajoin auton oman kämppäni pihaan ja lupauduin kantamaan Pirjon ostokset heidän mökkiinsä jos kahvit saa kantopalkkaa, otin myös ostamani kossu pullon mukaan. Emäntä alkoi valmistella kahvia ja minä paukkuja, colaa oli vähän joten sanoi säästäväni sitä ja tein aika väkevät. Skoolasimme minä pohjanmaan kautta ja Pirjo hieman vähemmän, oli kuuleman aika tulista ja sanoi sellaisen panevan vanhemmallakin ihmisellä veret kiertämään. Hän pyysi anteeksi että joutuu vähentämään hieman vaatteita, jonka kerroin olevan ihan ok minulle. Hän tosiaan vain vähensi, ja alta paljastu mustat pitkät alkkarit ja suuria rintoja korostava pusero.

Olimme jo toisissa paukuissa kun kahvi valmistui ja Pirjo alkoi kattamisen ja minä tietysti herrasmiehenä tarjosin apu, siinä samalla pääsin hieman silittelemään hänen leveähköä persettään ja kun lopetus käskyä tullut kokeili hieman tissejäkin. Pirjo nieleskeli hengästyneesti pari kertaa ja totesi minun hommien olevan hieman arveluttavia, olihan hän naimisissa, sanoin itsenikin olevan ja pitäväni vanhemmista naisista, ainakin pehmeistä ja viehättävistä jollaisen kerroin Pirjon olevan. Kerroin hänelle haluavani viettää vain yhden romanttisen illan hänen kanssaan. Jatkoi hyväilyjä ja suutelin kevyesti ja sain rohkaisevan vastauksen, kiima ja humala olivat tehneet tehtävänsä. Puristeli rintoja puseron altakin ja aloin kaivaa niitä näkösälle kun Pirjo kehotti minua lopettamaa ja sanoi, jos kerran olet tosissani niin minun on vaihdettava hieman raflaavammat vaatteet, ei mummoakaan saa naida ihan millaisissa vaateissa tahansa.

Itse join hieman kahvia jotta keittäminen olisi mennyt ihan hukkaan enkä halunnut humaltuakaan enempää. Pirjo saapui verhonaan läpinäkyvä silkkiaamutakki ja alla seksikkäät pitsihousut ja rintsikat jotka nostivat tissit tosi pystyiksi. Hän kysyi josko kelpaa, mitä hyväilin innokkaasti sillä olin tosi kiimassa, mutta kysyn josko yksi muutos sallittaisiin, millainen hän hämmästyneenä kysyi. Vastasi että tissit pyrkivät rinsikoista ulos, että jos saisin nostaa ne näkösälle. Sain hyväksynnän ja nostit tissit ylös ja rintsikat nostivat ne kuin tarjottimelle, nännit olivat suuret, tosi suuret ja imaisin toisen heti suuhun. Kokeili hieman pilluakin, ja se oli tosi märkä. Kysyin onko mummo noin kiimassa mitä pillu kertoo, sinulle se on vittu sanoi Pirjo, naitava vittu ja kohta on saatava kyrpää muuten tulee hulluksi.

Sanoin haluavani nuolla vitun ennen naimista mutta Pirjo kertoi ettei sitä vielä tähänkään asti ole nuoltu joten taitaa jäädä nuolematta nytkin. Ihmettelin miksi ja hän kertoi miehensä vain runkkaavan kyrpää hänen vitussa, mistään rakastelusta ei ole koskaan kysymys ja vittua ukko pitää niin rumana että pitää olla housut melkein saunassakin. Kerroin Pirjolle että nainnin tarkoitus on että molemmat nauttii ja orkut tulee mieluummin yhtä aikaa. ja vittu nuollaan ensin jotta päästään oikeaan tunnelman. Riisuin housut pois ja johdatin Pirjon sänkyyn ja käänsin hänet selälleen, mikä näky, meinasi tulla pelkästä katselusta. Siirryn rintojen imemisestä vatsan kautta kohti vittua ja pyysin Pirjoa levittämään kunnolla jotta saisin kunnolla maiskutella ja imeä, hän totteli kiltisti. Huomasin nuolemisen vaikuttavan kuten sen pitääkin ja kysyn pitäisikö lopettaa. Ei missään tapauksessa vastasi Pirjo, tuntuu vai että saan orkut kohta, pyysin häntä ilmoittamaan ennen kuin tulee, halua olla kyrvän kassa sisällä tuntemassa supistukset.

Pirjon liikkeet alkoivat mennä vallattomiksi ja hän alkoi puristella tissejään tosi voimakkaasti, pelkäsin että niihin tulee tosi pahat jäljet. Lopetin nuolemisen ja kerroin että nyt on aika nauttia kyrvästä, siirsi kyrvän vitun huulille ja aloin työntämään, märkä vittu oli tosi ahdas ja minullahan on aika kookas, Pirjo ei ollut nähnyt velikultaani vaan saa nyt tuntea sen. Kuinka helvetin iso se on, pane varovasti huusi Pirjo. Kun olin saanut ujutettua kyrvän pohjaan asti aloin varovasti pumpata, kysyin jatkanko. Vastaus oli selvä nai nyt kunnolla ja jatkoin pumppaamista varovasti ja pyysin Pirjoa koittamaan kyrvästä kun se oli vitun pohjassa mihin loppupituus pannaan. Pirjo oli kauhuissaan, sitähän on vaikka kuinka paljon vielä ulkona johon totesin omistavani tosi kyrvän mutta olevani varovainen. Hän pyysi minua painamaan hieman syvemmälle, mutta voimakkaat kirkaisut estivät sen.

Huomasin olevan kohta valmis tulemaan enkä pystyi pitkittämään vaikka kuinka haluaisin. Käänsin mummon kyljelleen ja aloin pumpata ja samalla hyväilin vittua toisella kädellä toinen puristeli tissiä ja toista tissiä imin kun tunsin että nyt tulee mummo orkku, Pirjokin huusi että nyt tulee, pane rajusti ja tein työtä käskystä, vittu lypsi tosi tehokkaasti ja spermat lensi vitun peräseinään. Huohotimme vähän aikaa ja Pirjo kiitti, sanoin saaneeni itsekin kunnon vittua joka osasi imeä kaikki mehut ulos. Pirjo veti alkkarit jalkaan, kertoi muuten mehujen tulevan ulos ja lupasi hakea hieman juotavaa. Hän oli löytänyt lisää colaa joten paukut olivat hieman laimeammat. Hieman häpeillen hän kysyi jos suostuisin tekemään yhden asian, lupasin suostua. Pirjo antoi ukoltansa pihistämän viagran, ja sanoi että nukutaan hetki jotta jaksetaan koko yö.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute