Herkku-puhelin
Tammikuu 2004
Masa-x

Tämä tarina on kertomus siitä, mitä tapahtui tuossa 2004 tammikuussa.
Laittakaahan palautetta tulemaan! Jatkoa seuraa jos palaute on myönteistä.

Koko kevät tammikuusta toukokuun loppuun menisi työharjoittelussa, ilman palkkaa. Vitutus alko helpottaa vähän parin viikon jälkeen, mutta siihen auttaisi parhaiten kunnon biletys. Päätetiin veljen kanssa lähtee baariin perjantaina. Odotin sitä päivää koko viikon, pitkästä aikaa vähän juhlimaan!

Vihdoin perjantai. Ilta oli alussa ja ei muuta kun kaljaa. Saunaan ja lisää kaljaa. Mukavat alkukännit oli jo päällä ku mentiin baariin siinä 23 jälkeen. Ei ollu vielä paljoo väkee sisällä, mutta pystypähän kattoo naisia paremmin ku ne tuli sisään. Puoliltaöin alko paikka täyttymään ja olhan siellä hienoi naisia, voi pojat.

Töistäkin sattui tulee "nuoriso" paikalle ja amiksesta pari kaverii. Ja nämähän tarjos paukkuja mukavasti. Kello yhden jälkeen alko olla aika "tööt" olo, joten piti vähä hellittää keiton ottoa. Kännipäissä ainoa ajatus oli alkaa jututtaa naisia, joten ei muuta kun tiskille naisten väliin:

-"Terve, mitä tytöt?" sanoin.
-"Juhlitaan tietysti, mitä itse?" vastasi upee brunetti.
-"Sitä samaa. Tarviikos tytöt seuraa?"
-"Ei me nyt, kun nuo sulhot odottaa tuolla. " vastas blondi ja vinkkas yhden pöydän suuntaan.
-"No voi paska, hankkiutukaa eroon niistä. "
-"Ei me kuitenkaan taideta. " kikattivat tytöt.
-"No ei mahda mittää. "

Ei onnistanu vielä silloin, mutta samalla tuli yks kaveri ja veti pöytäänsä mukaan. Pojilla oli kunnon otto päällä eli taas ilmasta viinaa. Meni siinä tunti ryypätessä ja paskaa puhuessa kunnes lähin vessaan. Sieltä tullessani päätin mennä kattoon, joko löytys vapaita naisia. Toisella tiskilä nojaili kaks upeata, suorastaan seksikästä tyttöö. Ne ei heti näyttäny edes täysikäisiltä, oli ne minusta niin hennon näkösiä. Ne näytti melko samalta, varmaanki siksi että niillä oli melko samanlaiset vaatteet päällänsä, ja brunetteja oli molemmat, just mun makuun sopivia. En ollu tyttöjä ennen nähny vaikka ei tää nyt kovin iso kaupunki ole. Päätin mennä tilaa paukun ja vähän jututtaa tyttöjä:

-"Mitäs neitokaiset täällä nojailee? Onks poikaystävät hukassa?"
-"Ei meillä oo poikaystäviä. " tuli vastaus lähimmältä tytöltä.
-"Eikö?No sitten teitä ei taida haitata vaikka pidän teille seuraa?
-"No ei".
-"Mitkäs neitojen nimet on?"
-"Mä oon Sara ja tämä tässä on Mira. Entäs sä?"
-"Masaksi ovat sanoneet"

Alettiin puhuun vähä kaikesta, tosi mukavia tyttöjä, löyty yhteinen sävel heti. Mira oli pari viikkoa aiemmin täyttänyt 18, Sara oli viikon vanhempi. Tarjosin tytöille paukut ja ne alko olla melkeen yhtä hyvässä kunnossa kuin minä. Tuli siinä päissään mieleen että tästähän vois tullakin jotain. Kun Mira alkoi halaileen Saraa ja antoi poskelle ja kaulalle muutaman pusun, mulla alko alapäässä tuntuu kovenemista. Sarakin kattoi mua niin upealla katseella siinä samalla että tuntui jalat pettävän alta. Mira lähti sitte vessaan ja jäätiin Saran kanssa kahden joten laitoin käteni Saran lanteille ja vedin häntä vähä lähemmäs. Parfyymin tuoksu oli aivan mahtava ja Sara katsoi jälleen samalla tavalla mua. Tuntui jo älyttömän hyvältä tuntea se vähän lähempänä. Halut alkoi tulla mieleen. Kun Mira tuli vessasta ja meni suoraan halaamaan Saraa ja antoi pari pusua poskelle, mulla oli muna aivan kovana. Mira iski mulle silmää ja katto upeilla silmillään mua. Silloin päätin, että mun täytyy saada näitä molempia naisia.

-"Missäspäin te asuittekaan?"
-"Tuossa korttelin päässä meillä on kaksio opiskelukämppänä. Miksi?"
-"Ajattelin vaan, että lähettäiskö sinne?"
Sara vilkaisi Miraa ja Mira katso semmosella tavalla Saraa, että ilmeisesti lähettäis.
-"Lähetään vaan" Sara sanoi ja hymyili.
Kävin sanoon veljelle, että nähdään huomenna ja lähin hakee tyttöjen kanssa takit.

Kävelimme tyttöjen kämpälle ja niiden talon ulko-ovella Mira kääntyi ja antoi mulle pitkän suudelman Saran avatessa ovea. Siinä tiesin että nyt taitaa käydä hyvin. Kun päästiin sisälle käänsin Saran ympäri ja suutelin pitkään. Heitimme takit ja kengät pois. Suutelin Saraa uudelleen ja annoin käteni vaeltaa hänen lanteillaan ja ihanalla takapuolella. Työnsin käteni Saran housuihin ja kokeilin hienoja pikkuhousuja kunnes laitoin käteni pikkuhousuihin ja hyväilin hänen kiinteää persettään jolloin Sara voihkaisi ja sanoi että mennään makuuhuoneeseen. Mira tuli ja otti paitansa ja rintaliivit pois paljastaen upean kiinteät rintansa. Mira suuteli ensin Saraa ja sitten mua. Hyväilin käsillä Miran takamusta ja otin toisen nännin suuhuni. Mira alkoi voihkia, joten tiesin että haluja on. Laskin Miran housut pois ja suukottelin vatsaa mennessä alaspäin. Vilkaisin Saraa kun hän otti rintsikoita pois ja hymyili mulle. Otin Miran pikkuhousut pois ja kaadoin hänet sängylle. Levitin Miran jalat leveämmälle ja katsoin hänen pilluaan. Se oli märkä ja minä aloin nuolla sitä. Se maistui niin upealle että. Sara suuteli Miraa joka voihki. Sara katsoi mua ja puri alahuultaan ja tuli ottaa multa loputkin vaatteet pois. Sara otti munani käteensä ja hieroi sitä tehden samalla hitaita vetoja. Sara otti kortsun ja laittoi sen munaani.

-"Taitaa olla aika naida Miraa"
-"Niin on" sanoi Sara ja suuteli mua.

Nousin ja nostin Mira jalat koukkuun levittäen ne samalla. Laitoin munani pillun lähelle ja hieroin kärjellä märkää pillunsuuta. Katsoin Miraa ja työnsin samalla munani pilluun. Mira voihkaisi. Pillu oli tiukka, mutta työnsin munani kokonaan sisään ja aloin hitaasti työntelemään sisään ja ulos. Mira voihki ja huohotti raskaasti kun minä jatkoin työntöjä. Sara suuteli ja hieroi Miran rintoja. Miran pillu oli ihanan tiukka. Jatkoin naimista varmaan jotain 5minuuttia, kunnes tunsin lähestyväni laukeamista, joten pistin lisää vauhtia työntöihin. Mira sanoi laukeavansa ja alkoi voihkia todella raskaasti. Miran selkä taipui kaarelle kun hän laukesi. Mira tärisi varmaan pari minuuttia rajussa orgasmissaan. Minä tulin melkein samaan aikaan. Suutelin Miraa vielä kerran ja katsoin Saraa.

-"Haluatko sinä. . . ?"
-"Haluan" vastasi Sara.

Menin suutelemaan Saraa ja otin hänen rinnat käsittelyyn. Sara alkoi voihkia hieman. Otin Saran housut pois ja paljastin nätit pikkuhousut, jotka oli melko läpinäkyvät.

-"Minä haluan maistella sinua" sanoin Saralle ottaessani hänen pikkuhousuja pois.
-"Jos haluat niin. . . " Sara sanoi mennessään makaamaan sängynreunalle.
Sara levitti jalkansa ja minä menin lähemmäs kaunista pillua. Maistoin kielen kärjellä varovasti kunnen annoin kunnon kielarin Saran pillulle.
-"Älä kiduta mua, nai minua pliis. . . " voihki Sara.

Nousin ylös ja laitoin uuden kortsun. Suutelin Saraa kunnolla suulle ennen kuin laitoin munani pillunsuulle.

-"Masa, minä oon neitsyt. . . " Sara sanoi.
Katsoin Saraa silmiin ja suutelin vielä kerran. Katsoin Saraa silmiin ja hän nielaisi.
-"Ei mitään pelättävää, minä oon niin varovainen kuin voi olla. Sano jos haluat lopettaa. "
Sara nyökkäsi. Aloin varovasti ja hitaasti työntämään munaani Saran todella tiukkaan pilluun. Katsoimme toisiamme ja Sara voihkaisi. Työnsin munani niin pitkälle kuin sitä riitti.
-"Jatkanko?"
-"Jatka" Sara vastasi.

Aloin tekemään hitaita ja pitkiä työntöjä ja lisäsin vähitellen nopeutta. Sara huohotti raskaasti kun nojauduin eteenpäin ja suutelin häntä. Otin Saraa lanteilta kiinni ja vähitellen hän tuli rytmiin mukaan ja alkoi todella nauttia. Tuntui kun laukeaisin heti mutta halusin antaa Saralle vähän pidemmän ensi kerran. Me päästiin hyvään rytmiin, joka oli hyvän tuntuinen molemmille. Sara laittoi jalkansa selkäni taakse ristiin jolloin pystyin paremmin antamaan mitä Sara halusi. Minä aloin tuntea, että etten jaksa kovin kauaa, joten lisäsin hieman vauhtia. Sarakin alkoi olemaan pian valmis.

-"Minä tulen kohta"
-"Niin minäkin, älä lopeta vielä. . . aaah. . . " voihki Sara.

Saran pillu alkoi tiuketa ja hän laukesi todella rajun tuntuisesti. Selkä kaarella hän voihki ja tärisi. Minä jatkoin työntöjä kunnes liika oli liikaa ja laukesin todella tiukkaan reikään. Tuntui kuin maailma pimenisi kun laukesin toisen kerran puoleen tuntiin. Hengittäminen tuntui raskaalta siinä kohti. Mira oli nukahtanut ja Sarakin näytti väsyneeltä. Menin Saran viereen ja Sara tuli kainalooni makaamaan. Mira nukkui toisella puolella. Silloin nukahdin viinan ja upean seksin väsyttämänä.

Aamulla heräsin ja kun valo iski silmiini, tuntui kuin pää räjähtäisi. Kun aloin saada selvää ympäristöstä, huomasin Saran nukkuvan kainalooni käpertyneenä ja Mira nukkui toisen käteni päällä. Katsoin kauniita nuoria naisia ja ihmettelin miten tämä oli mahdollista.

Sara heräsi kun liikahdin.

-"Huomenta"
-"Huomenta" Sara vastasi hymyillen.
-"Mikä on olo?"
-"Hmmm. . . hieman pää kipee. . . . " mumisi Sara.
-"Sama täällä"
-"Ootko ollut kauon hereillä?" Sara kysyi.
-"Tässä pari minuuttia oon katsellu teitä"
-"Ai, miksi?" Sara kysyi kiusoittelevasti.
-"Kun te ootte niin pirun kauniita. . . "
-"Jaa. . . kuule, mulla on kuule kauhee nälkä" Sara jatkoi hymyillen.
-"Pääsetkö ylös?"
-"Tottakai!" Sara naurahti pompaten samalla ylös. Liian nopeasti. -"Aih. . . mun pää"
-"Otahan varovasti"

Laitoin boxerit jalkaan ja katsoin kun Sara puki päälleen hieman ison t-paidan ja pikkuhousut. Ihmettelin samalla miten hän voi näyttää noin ihanalta. Sara sanoi, ettei herätetä Miraa vielä, sillä oli kuulemma univelkaa. Menimme keittiöön ja joimme vettä ja mehua (tottakai, krapula päällä). Menin käymään suihkussa kun sain luvan ja mietin miten Sara pystyi alkamaan syömään. Kun tulin suihkusta, Sara meni sinne. Mirakin oli herännyt ja oli kuten Sarakin, pirteä kuin peipponen hymyillen tavalla joka sai minut tuntemaan melko oudolla tavalla.

Kun Mirakin oli käynyt suihkussa, söimme hieman aamiasta (mitä nyt siinä kunnossa pystyi syömään). Tyttöjen katseet ja hymyt sai minulle jälleen tosi oudon olon, en tiennyt mitä se oli.
Päätin syötyämme lähteä kotia kohti, olihan päivä jo puolessa. Mira halasi minua ja antoi pikku pusun. Sara antoi vähän pidemmän pusun ja halas mua melko pitkään.

-"Soita ja tuu käymään" Sara sanoi katsoen minua silmiin.
-"Joo, soitan. "
-"Muistakin" Mira sanoi.

Lähdin käveleen kotiin. Kirkas ilma ja puhdas lumi kävi silmiin. Kaupungissa oli jo lauantaihulina menossa. Siinä kävellessä mieleen tuli viime yö. Ja aamu. Tyttöjen hymyt ja katseet. Ajatellessani tunsin sydämessä jotain. Tytöt olivat saaneet minut. . . rakastumaan?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute