Herkku-puhelin
Kaverini siskoa
Pekka

Opiskeluaikoinani samaa ikäryhmää kanssani oli kiva tyttö, Taina. Meillä oli alusta lähtien synkannut tosi hyvin, ja usein iltaluentojen jälkeen istuimme kotimatkalla juomassa pubissa oluet. Silloin kun jommallakummalla oli rahaa, molemmat joimme. Olin itse alkuun 25-vuotias, kun Taina oli 20. Jostakin syystä pyörimme usein samassa porukassa, mutta koskaan emme päätyneet minkäänlaiseen seksiin, olimme todellakin "vain" kavereita.

Jossakin vaiheessa alkoi Tainan pikkusisko olla usein hänen opiskelukämpässään viikonloppuisin. Tyttö oli juuri täyttänyt 18 ja vapaa kaupunkilaiselämä taisi maalaistytölle maittaa. Itse pidin 18-vuotiasta tyttöä todellakin vain tytönhupakkona ja lähinnä vain naurahtelin kuullessani hänen edesottamuksistaan. Tämä pikkusisko, eli Sanna, oli melko persoonallisella tavalla hyvännäköinen; hieman viirumaiset silmät, tumma, melko laiha, pienet pystyt rinnat ja pukeutumiseltaan ja olemukseltaan melko omintakeinen.

Kävi niin eräänä arki-iltana, että olin sopinut Tainan ja erään toisen opiskelijakaverini kanssa, että voisimme käväistä illalla parilla oluella. Tullessani pubiin oli Taina jo paikalla. Yllättäen hänen vierellään näillä korkeilla jakkaroilla istui myös Sanna. Tervehdin ja hain oluen. Vaistosin jotenkin, että olen Sannan erityisen tarkkailun alla, hän hymyili minulle tosi näkyvästi sanoessani mitä tahansa ja muutenkin hän loisti hyväntuulisuuttaan.

Juttelimme niitä näitä, lähinnä seuraan mukaan tulleen kaverin ja Tainan kanssa, ja Sanna seurasi. Yhtäkkiä huomasin, että Sannan jalka kosketteli jalkaani alinomaa, kun vilkaisin Sannaa kysyvästi, hän vastasi lempeäntuhmalla katseellaan sanomatta mitään. Myöhemmin sattui takkini tipahtamaan tuolini selkänojalta lattialle ja kun nousin korkealta tuoliltani sitä nostamaan ja olin kyyristyneenä, huomasin Sannan osoittavan kengänkärjellään ihan kasvojeni edessä. Tästä looginen seuraus oli tietenkin, että katseeni nousi hänen jalkaansa myöten ja, hups, hänen toinen kätensä teki edestakaista liikettä sisäsäärillä. Kun nousin ylös, hän vain hymyili minulle.

Pari olutta otettuani Sanna ilmoitti, että hän haluaa mennä kotiin ja tarvitsee avaimen siskoltaan. Hän sai avaimen ja minä olin osaltani helpottunut, että pääsin kiusallisesta tilanteesta, mutta toisaalta oli himotkin ehtinyt herätä sen verran, että oli seassa pettymystäkin. Olisin tietty voinut lähteä jonkin tekosyyn nojalla Sannan perään, mutta ajattelin, etten viitsi nolata itseäni pelkän jalkovälipoltteeni takia.

Juttelimme edelleen niitänäitä ja joimme pari olutta mieheen/naiseen. Päätimme poistua kaikki teillemme, aamullahan olisi luento klo 8.30. Tieni lähti ovesta vasemmalle, kun taas muiden oikealle. Kävelin iänikuisen tuulista katua opiskelijakämppääni kohden talviviimassa ja ehdin jo manata, etten kääntynyt keskustaa kohden, kun himot oli niin pinnassa.

Kuinkas kävikään... Astuin rappukäytävään ja juuri kun olin laittamassa käytävään valoa tarttui käteeni joku. Sanna!

- Miten sinä täällä olet?

Samassa Sanna painoi ulko-oven vierestä lähtevän kellariin johtavan oven auki ja suuteli minua. Ennen kuin ehdin edes kunnolla tajuta, oli hän jo avaamassa housujani ja saman tien puolijäykkä kaluni oli jo hänen suussaan. Olin kylmästä puolikankeana ja pöllämystynyt koko jutusta niin, etten osannut kuin nojata seinään. Otin päättäväisesti Sannan päästä kiinni ja vedin hänet irti. Laitoin housuni 1 napilla kiinni ja otin Sannaa kädestä kiinni. Huoneistoni oli vain muutaman askeleen päästä tältä ovelta ja vein Sannan mukanani eteiseeni.

Heitimme takit nurkkaan ja kun Sanna kumartui avaamaan kengännauhojaan, en hillinnyt itseäni, vaan nostin Sannan kangashametta ylös ja painoin sukkahousuja ja pikkareit alas. Avasin toisella kädelläni kiinni laittamani housunnapin ja kaluni oli aivan valmis seivästykseen. Sannakin tajusi mistä oli kyse ja otti käsillään vain vastaan seinästä. Tulin Sannaan kertapainalluksella ja pidin Sannaa ihan vasten, talvipakkasesta kylmät reiteni nauttivat hänen lämmöstään ja kaluni paisui hänen sisässään aina vain lisää. Aloitimme rytmikkään naimisen ja eikä tietenkään kestänyt kauaakaan, kun koko illan vain naimista ajatellut mies laukesi Sannan reisille.

Sanna oli aivan kiimassa ja nousi seisomaan ja hoki kuinka haluaa kerrankin miestä eikä vain pojankloppeja. Olin hieman hämilläni, mutta tein salamannopeasti päätöksen, että olihan hän jo sentään 18, joten antaa mennä vain. Riisuimme toisemme aivan alastomiksi ja maistelimme toisiamme, Sanna halusi tietää aivan sanallisesti, että mistä erityisesti pidin ja mistä en.

Rakastelimme vielä kirjoituspöydälläni ja tietenkin sängyssä. Olin aika tyytyväinen itseeni kun pystyin kolmeen laukeamiskertaan parissa tunnissa. Sitten nukahdimme vierekkäin sänkyyni.

Aamuyöstä säpsähdin hereille, kun huomasin Sannan olevan seisaallaan ja keräilevän kamppeitaan.

- Mun on mentävä Tainalle tai se kuolee huolesta.

- Tietysti.....

mutisin unisena, mutta nousin kuitenkin ylös. Sanna huomasi (onneksi) spermaläikän paksuilla sukkahousuillaan ja lähti pesemään läikkää vessaan. En voinut vastustaa kiusausta, vaan menin perässä ja, hups, kuinkas kävikään, Sanna heitti uudelleen päälleen laittamansa vaatteet pois ja menimme yhdessä suihkuun. Ahhhh, suihkussa takaapäin nuorta tummaa naista, mmmm..... Uskomattoman kiihottavaa. Lopuksi kuivasimme toisemme ja Sanna pesi tahran ja puki päälleen. Suutelimme vielä eteisessä ja kun olin sanomassa, että "Hyvää jatkoa", niin Sanna sanoi: "Ei ihan vielä...", kumartui ja antoi pitkän suukon pyyhkeen alla olevalle väsyneelle kalulleni.

Olipa aamulla väsyneen onnellinen olo!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute