Herkku-puhelin
Ihanaa opettajaa
boikka

Tästä on aikaa parisen vuotta, olin tuolloin lukion toisella luokalla. Olin jo monta kertaa katsellut omaa englannin opettajaani sillä silmällä. Hänellä oli pyöreähkö, ei kuitenkaan mikään läski, pylly joka keikkui haluttavasti hänen kulkiessaan koulun käytävillä. Hänellä oli myös tapana nojata oppilaan pulpettiin neuvoessaan tätä ja tuolloin hänen ihana perseensä nousi suloisesti pystyyn.

Mutta asiaan.. Oli taas kerran tylsähkö historian tunti meneillään ja juttelimme kaverini kanssa niitä näitä takapenkissä. Historiaa opetti oikea pikkunatsi, itse asiassa hieman hitlerin näköinen viiksivallu, jonka jutut eivät jaksaneet innostaa. Jossain vaiheessa hiljenimme ja ajatukseni siirtyivät englannin opettajattareeni.. Ajattelin hänen kauniita kasvojaan ja sitä jumalaista persettä.. Voi kun joskus pääsisi! Noita ajatellessani suurehko kaluni alkoi osoittaa elon merkkejä housussani ja päätin koettaa mahdollisimman nopeasti muuttaa ajatuksiani muualle, olisihan kohta tunnin loppu ja olisi melko häpeällistä kulkea etukumarassa pois luokasta..

En kuitenkaan saanut ajatuksiani irti vaan kalu seisoi koko ajan kovempana.

Pian tunti päättyikin ja muut juoksivat ulos luokasta, mutta minä jäin paikoilleni. Kohta opettaja tuli luokseni ja kysyi miksi en mennyt muiden mukana. Vastasin sopertaen että ajattelin jäädä luokkaan tekemään englannin läksyjäni jos se vain kävisi päihinsä. Ihme kyllä, opettaja myöntyi ja löi oven kiinni perässään.

Hetken aikaa olin aivan hiljaa, oli hieman orpo tunne.. Pian kuitenkin tajusin että nythän minulle aukeni tilaisuus päästää paineet pois pikkuystävästäni ja aloin avaamaan sepalusta. Sieltähän pongahtikin kivikova kyrpä esille ja aloin välittömästi vemppaamaan tuota suurta elintä. Aah, että tuntui hyvälle..

Pian pilvilinnani romahtivat! Ovelta kuului koputus ja vain sekuntia myöhemmin kuulin kuinka avain sukelsi lukkoon. Nopeasti aloin äheltää vempaintani takaisin housuun. Olin juuri aloittamassa nappien sulkemista kun tuttu naisen ääni sanoi: "Mitä ihmettä sinä täällä...!" Käännyin katsomaan ja näin englannin opettajani ovensuussa käsi suunsa edessä ja silmät pyöreinä. Punastuin valtavasti ja koitin sopertaa jotain.. "eehheheen minnää mitään.. Lääksyjä koitan tehdä..", vaikka vallan hyvin tiesin että opettaja oli tajunnut tekoseni.

Pian hän sai koottua itsensä ja asteli luokseni. "housuissako sinulla ne läksyt on?" Hymyilin entistä punaisempana, opettajakin hymähti ja rentouduin huomattavasti. "Tarvitsisitko pientä tukiopetusta niiden läksyjesi kanssa?", hän kysyi. "joo-o kyyllä kai!" sopersin, en ollut ihan täysin perillä mitä opettajani tarkoitti.

Pian se kuitenkin selvisi, kun hän istahti syliini ja kiljaisi "Oooh, sehän taitaa olla melkoisen suuri läksy!", ja hymyili viekoittelevasti. Sitten hän laskeutui polvilleen tuolini eteen ja työnsi kätensä valmiiksi avonaisiin housuihini. "OHHOH! Onpa se todellakin suuri!", hän sanoi silmät pyöreinä ja saman tien otti terskan suuhunsa! "UUUUHH! Ime nuorta kyrpääni!" sanoin.

Lutkutettuaan ammattitaidolla nuorta elintäni hän nousi seisomaan ja pudotti housunsa nilkkoihin. "Nyt saat poika pillua ja persettä sen minkä haluat!" Hän sanoi kiimainen ilme kasvoillaan. Minäkin heitin kaikki vaatteeni päältäni ja työnsin opettajani pulpettia vasten nojaamaan, peppu minuun päin. Otin kullini käteeni ja vein sen opettajani vitun suulle. Sitten rajulla työntäisyllä sain opettajani ähkäisemään kovaa ja korkokenkiensä kannat irtosivat lattiasta. Kulli oli nyt hänen pillunsa perukoilla, aloitin nopean rynkytyksen. "Nai vanhaa lihaa nai nai nai!!! Uuuuh! Ihanaa nuorta kovaa kullia! Ihanaa!!" opettajani huusi minun naidessani häntä takaa päin.

Pian hän sanoi: "Työnnä ylempään, mutta ole hellä!" ja minä tein työtä käskettyä! Hitaasti ujutin kulliani milli milliltä syvemmälle ja pian koko 23-senttinen kaluni oli opettajan ruskeassa reiässä. En kestänyt kovin kauan, oli se sen verran tiukka ja pian laukesin syvälle opettajani perseeseen! "Taidat olla vielä aloittelija näissä hommissa??" opettajani sanoi hieman pettyneen tuntuisena. "Mutta minä haluan opettaa sinusta todellisen panomiehen, jos se vain sopii?? Kullisi on todella suuri ja ihana mutta sitä täytyy osata käyttää!" hän sanoi.. "Sopii vallan mainiosti!" sanoin hymyillen. "sovitaanko vaikkapa huomenna sama paikka sama aika!?", hän kysyi. "sovitaan vaan!" vastasin ja puin päälleni!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute