Herkku-puhelin
Brunetin kanssa
Miia

Heräsin ihanaan sunnuntaiaamuun, aurinko oli jo noussut ja oli lämmin.

Aikani kieriskeltyä sängyssäni nousin ja kävin suihkussa. Mieleeni tupsahti ajatus pienestä tyttöilystä, taas kerran. Tuumasta toimeen ajattelin ja ajoin ajelemaan ihokarvojani. Kun olin tullut pois suihkusta ja aikani meikannut aavistuksen tyttömäisiä kasvojani, kiinnitin vaalean kiharan peruukin. Vilkaisin peiliin ja näin siellä kauniin ja seksikkään blondin kasvot.

Tämän jälkeen laitoin kiinteät c-kupin silikonitekorinnat paikoilleen ja aloin kiristämään korsettia. Mustat pikkuhousutkin sain jo kovettuneen penikseni päälle. Polviin asti ulottuvan, kireän farkkuhameen pujotin päälleni melko tottuneesti. Mustat piikkikorkosaappaat pujotin jalkoihini jo tosi kiihottuneesti. Sitten vielä musta poolopaita päälle korostamaan kireitä ja kiinteitä muotojani.

Ihailin itseäni peilistä eikä minua voinut erottaa mieheksi.

"Iih... Nyt se on sitten menoa", ajattelin ja lähdin kävelemään katua pitkin. Miesten päät kääntyilivät kun heilutin kiinteätä peppuani naisellisesti. Aikani kuljeskeltua päädyin erään kahvilan terassille. Huomasin, että naapuripöydässä oli todella vetävännäköinen brunetti kireähkössä t-paidassa ja mustassa minihameessa. Olin juonut siiderini ja lähdin kävelemään (naisten) vessaa päin. Kuulin kun tuo brunetti nousi pöydästään. Heilutin peppuani minkä kerkesin. Noh olin sitten päässyt vessaan asti, ja se brunettikin oli tullut sinne.

Sitten alkoikin tapahtua. Nainen otti minua lanteesta kiinni ja pyöräytti minut itseään vasten. Hän antoi minulle himokkaan kielisuudelman ja tunsi kun minulla alkoi olla jo pieni seisokki. Irtauduimme toisistamme, ja hän katsoi minua ovelasti. Silloin hän veti minut erääseen vessan koppiin, enkä voinut kuin inistä vastaan korkosaappaissani ja kireässä hameessa. Hän työnsi minut vessanpönttöä vasten. Perseeni jäi näin sojottamaan pystyyn. Tuo seksikäs brunetti veti farkkuhameeni sekä mustat pikkuhousuni alas. Hän kostutti etusormensa kielellään ja työnsi sen suoraan hidastelematta suoneeni, ja tunne oli jotakin kivun ja nautinnon väliltä, ellei molempia. Näin hän alkoi runkata minua sormellaan aluksi hitaasti ja loppua kohden nopeasti. Pian hän lisäsikin keskisormensa mukaan, ja kivun ja nautinnon sekoitus oli kaksi kertaa voimakkaampi. Hän jatkoi perseeni runkkaamista vähän aikaa, ja minä huohotin alistuneena perse pystyssä hänen allaan.

Nyt hän kuitenkin teki mieluisan löydön, vessaharjan. Hän kiskoi pääni ylös blondin peruukistani ja työnsi harjan suuhuni. Melkein oksensin koska nainen tunki sen niin syvälle. Hän alkoi tehdä edestakaista liikettä samalla runkaten sormillaan persettäni. Nyt harja oli hänen mielestään tarpeeksi kostea sekä liukas, ja hän työnsi sen suoraan peppuuni. Tunsin hirveätä kipua mutta kuitenkin nautinto oli myös todella suuri. Nyt hän alko panna minua perseeseen vessaharjalla. En uskaltanut tehdä mitään, ainoastaan huohotin nautinnosta ja vinguin kivusta. Kaluni jöpötti täydessä pituudessaan vessanpöntön kantta vasten.

Nyt hän kuitenkin puhui ensimmäisen kerran - äänellä joka oli kaunis ja muutenkin sopi hänelle, ehkä se oli hieman julmakin - "Noniin, tyttö. Sanon sinua... Miiaksi. Miia, nyt on sinun vuorosi näyttää mitä osaat." Hän kiskaisi minut pois vessanpöntön päältä ja kävi sille istumaan hajareisin.

Olin hänen edessään lähes pökertyneenä nautinnosta, polvillani, korkosaappaat jalassani, meikit naamallani ja muutenkin täysin naisena lukuun ottamatta edelleen täydessä pituudessaan seisovaa kaluani. Kuitenkin nousin koroilleni ja "istahdin" hänen päällensä ja aloin panemaan häntä, samalla suudellen ja puristellen hänen pyöreitä, kiinteitä, c-kupin rintojansa. Huomasin laukeamisemme olevan lähellä ja kiihdytin tahtia. Laukesimme molemmat räjähtävästi. Istuimme siinä minuutin tai kaksi huohotuksemme tasoittuessa, kaluni hänen sisällään. Ulkopuolinen olisi pikaisesti vilkaistessaan nähnyt kaksi naista, blondin brunetin sylissä. Lähdimme pois vessasta, ja hän sysäsi lapun käteeni; hänen puhelinnumeronsa. Tämä nimetön nainen lähti kävelemään pitkin katua, ja minä lähdin korot kopisten kohti kotiani, peppu arkana, miettien miten tällaista voi tapahtua.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute