Herkku-puhelin
Minnalle kyytiä 1.
Jenn

Olin pian 19-vuotias nuori nainen, Minna. Olin rakastellut muutaman kerran poikaystäväni kanssa, mutta tiemme erosivat miehen lähdettyä jenkkeihin vaihtariksi. Olin pitkään toivonut saavani kahta miestä samaan aikaan, mutta se oli vain toivomus, mikä ei toteutuisi. Kerran murheen murtamana lähdin baariin ja aioin juoda itseni känniin. Löysin kuitenkin jo kahden paukun jälkeen hyvää miesseuraa. Miehet olivat n. parikymppisiä ja lihaksikkaita uroita. Katsotaan jos nyt onnistuisi, ajattelin innoissani.

- Mistäs tyttö noin innoissaan on? kysyi Nick, toinen miehistä.

- Kai toivoo kunnon kaksoispanoa. vastasi Tom.

- No sittenhän me lähdetään meille! huudahti Nick ja tarttui käteeni. Tom laittoi kätensä olkapäilleni ja talutti minut ulos Nickin pidellessä kättäni.

Istahdin miesten väliin heidän pakuunsa, mutta jo hetken kuluttua Nick otti minua kädestä ja siirsi väliverhot eteen. Yllätyin katsellessani valaistuun ja tilavalta tuntuvaan pakun takakoppiin. Astuin epävarmasti sisälle ja katsoin Nickiä.

Tomin ajaessa Nick lähestyi minua. Hän hymyili hellästi ja lupasi että nyt voisin kertoa villeimmät fantasiani hänelle, niin he Tomin kanssa yrittäisivät toteuttaa ne. Siispä kerroin Nickille että kahta tahtoisin saada.

- Mikäs siinä. totesi Nick. Odota vain siihen asti että pääsemme perille.

- Lumessakin olisi mukava kokeilla. vihjaisin Nickille silmää iskien.

- Tom! Pysäytä!! Nick huusi toverilleen. Auto pysähtyi jarrut kirskuen ja Tom katsahti taakseen.

- Mikä nyt Nick? Miksi huudat kuin hullu? Tom kysyi.

- Likka tahtoo kokeilla lumessa, Nick selitti. Tom nyökytteli päätään ja riisui minut samalla kun Nick riisui itsensä.

Tom sitoi silmäni ja käteni, sekä laittoi kuulosuojaimet päähäni, etten kuullut tai nähnyt mitään, enkä voinut liikkua.

Tietämättäni Tom alkoi runkata Nickin kalua juhlakuntoon ja samassa Tom itsekin heräsi. En aavistanut mitään ja olin aivan kuiva.

Äkkiä Tom repäisi minut ulos autosta ja poisti kuulosuojaimet sekä siteet käsistä. Vieläkään en nähnyt mitään. En tiennyt miesten olevan takanani vaan luulin heidän olevan autossa. Alasti seisoin lumessa ja äkkiä jompikumpi miehistä tarttui minua takaa päin. Hän talutti eteenpäin ja pyysi avaamaan haaroja. Kuitenkin jouduin vielä kävelemään eteenpäin ja lopulta Tom tokaisi:

- Istu alas! Istuin alas ja ihmettelin mitä nyt. Äkkiä minut painettiin rajusti alas ja tunsin valtavan kalun työntyvän kuivaan pilluuni. Kirkaisin kivusta.

- Oi. Eikö neiti ollutkaan vielä kiimassa? kysyi Nick pilkallisesti. Tom nosti minut ylös ja poisti siteen silmieni edestä. Katsoin miehiä. Kummallakin oli reilusti 20 senttimetrin pituiset ja jäntevän miehen ranteen paksuiset kyrvät.

- Tuo on autuutta entiseen mieheeni verrattuna, tokaisin miehille.

- Ai ei muija oo nähny kunnon munaa. No sit näytetään vähän lähempää vai mitä Tom? Nick kysyi. Tom nyökytteli päätään.

Käänsin selkäni nolona miehille ja pian Tom tuli eteeni. Hän meni makaamaan eteeni ja pyysi päälleen. Menin ja istuin hitaasti hänen suuren kalunsa päälle. Aloin hiljaa ratsastaa mutta pian tunsin kuinka Nick töni minut vasten Tomia. Nick työntyi rajulla vedolla anaaliini ja alkoi panemaan tiheään. Tajusin miehien kalujen vielä kasvavan ja tuntui kuin paikkani repeäisivät. Nick rynkytti peppuani täydellä vauhdilla ja huohotti lujasti. Myös Tom huohotti sillä Nickin rynkyttäminen heilutti minua. Luulin etten täydemmäksi voisi tulla.

Äkkiä Nick tempaisi minua alaspäin niin että Tomin kalu painui pohjaan asti sellaisella vauhdilla että Tomilta tuli valtava spermapurkaus. Itse sain myös orgasmin siitä suuresta spermalastista pillussani. Makasin Tomin päälle Nickin vielä päästäessä lastiaan peppuuni. Lopulta miehet nousivat ja nostivat minut ylös, taluttivat autoon ja Tom alkoi ajaa minun maatessani Nickin sylissä huopaan kääriytyneenä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute