Herkku-puhelin
Tiina panopuuna
RonJ

Olin jo jonkin aikaa haaveillut rajusta seksistä. Tyttöystävän kanssa seksi sujui mutta siitä puuttui se jokin erityinen mauste. Tyttöystävän kanssa seksi oli hellää, eikä hän herkkänä kestänyt kovaa naimista kauan. Halusin vastapainoksi kunnon rajua panemista, naisen käyttämistä tyydytykseni välineenä ilman mitään pehmoiluja. Törmäsin netin kautta vastaavassa tilanteessa olevaan naiseen. Hän oli löytänyt itsestään alistuvan puolen ja ei kokenut saavansa parisuhteestaan äkillisesti heränneilleen haluilleen tyydytystä. Olimme yrittäneet molemmat saada kumppaneiltamme vastakaikua siinä onnistumatta.

Aikamme purettuamme toisillemme turhautumistamme sähköpostin välityksellä, päädyimme kokeilemaan keskenämme mitä keksisimme. Tiina oli minua muutaman vuoden nuorempi, minun ollessani 25-vuotias. Sovimme tapaamisen luonani. Emme olleet aikaisemmin tavanneet tai edes tienneet ulkonäöstämme muuta kuin mitä sähköpostitse olimme kirjoittaneet. Tämä oli sivuseikka koska olimme samoilla aaltopituuksilla ja molemmilla oli asenne kunnossa.

Sovimme session säännöistä mailin kautta ja tässä sitä sitten oltiin ovikellon soidessa. Avasin oven odotuksesta jännittyneenä. Oven takana seisoi pienikokoinen ja hentorakenteinen punapää lateksitakkiin verhoutuneena. Tarkastelin häntä rauhassa nauttien joka hetkestä. Hiukset olivat lyhyet ja kehystivät hyvin kasvoja. Vihreät silmät olivat luotu alaspäin, mutta vaistosin itsevarmuuden tytössä alistuneesta olemuksesta huolimatta.

Käskin tyttöä tulemaan sisälle ja riisumaan takkinsa. Tarkastin tytön huolella. Musta lyhyt kietaisuhame, mustat pitkävartiset kiiltonahkasaappaat, avonainen musta navan paljastava toppi, mikä paljasti pienet mutta kiinteät liivittömät rinnat. Totesin kädelläni pikkuhousuttoman sileäksi ajellun jo hieman kostuneen pillun. Tartuin kädelläni neidin leuasta kiinni käännellen kovakouraisesti päätä, katsellen häntä eri kulmista. Tarkastin hampaat kuin hevoselta ja totesin virnistäen hänen kelpaavan.

Talutin Tiinan olohuoneeseen, istutin polvilleen lattialle ja sidoin hänen kätensä selän taakse. Taivutin nartun lattialle perse pystyyn minuun päin ja kävin istumaan sohvalle. Laitoin pornon pyörimään ja aloin hiljalleen runkkailla kaluani nauttien televisiossa pyörivästä pätkästä ja Tiinan hameen helman paljastamasta perseestä. Pikku narttu ei voinut hillitä itseään ja kuikki vuoron perään minua ja televisiota.

Armahdin häntä ja käskin ryömimään eteeni. Vaivalloisesti hän pääsikin tulemaan eteeni ja tarkasteli jo hyvässä kunnossa seisovaa kaluani. Kalu on normaali mittainen n. 16 cm mutta tavallista paksumpi. Siksi tarkastinkin nartun suun ensin muutamalla sormella. Tiina imi sormia kuin vanha tekijä, mitä hän varmasti olikin. Työnsin sormia syvemmälle kurkkuun inahduksenkaan pääsemättä nartun suusta. Käskin Tiinan ottamaan suihin tehostaen käsilläni tapahtumaa. Ei aikaakaan kun nussin Tiinaa kunnolla syvälle suuhun. Tiina pystyi ottamaan syvälle kurkkuun ja samalla kutittamaan kielellään pallejani. Lisäsin naimisvauhtiani ja roiskaisin mällini syvälle kurkkuun. Avattuani käsiraudat heitin neidin ovesta ulos ja käskin ottaa taas yhteyttä…

Palautetta saa laittaa...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute