Herkku-puhelin
Mun kaveri
mari

Kello alkoi lähestyä jo 15.00, ja luokassa alkoi levoton kuhina, sillä olihan perjantai ja monen menokenkää rupesi kuumottamaan. Vihdoin kello soi vapauttavasti, ja massat rynnivät kohti bussipysäkkiä. Kaksi tyttöä sipsuttaa pysäkille takamus kiimaa herättävästi keinuen. Toinen heistä on nimeltään Anni, toinen Mari. Annilla on paksu, punertavan ruskea tukka joka lainehtii olkapäiden korkeudella, omenamaiset, kypsät rinnat ja takamus josta voisi ottaa haukun, niin herkullinen se on! Kaiken muun lisäksi hän on vielä kasvoistakin varsin kaunis, ja omaa pitkät, hoikat jalat joiden väliin mielellään hautaisi pään vaikka viikoksi. Eli siis melkoinen sexy-babe, jonka olemus on viettelevän naisellinen. Mari taas on tumma ja tulinen, yhtä lailla joka pojan märkä uni kuin Anni, mutta pidemmällä tukalla ja tiukemmalla perällä.

"Mari, meetkö nää kotiin suoraan, vain tuutko käymään meillä?" Anni kysyy. "Voitas kattoo Coyote Ugly, lainasin sen eilen enkä kerenny katsomaan sitä"

"Joo, voisihan sitä tullakkin, se on melko hyvä leffa" Mari vastaa.

Sitten bussi jo kaartaakin mutkan takaa, ja lähestyy pysäkkiä. Pysäkillä alkaa hienoinen anarkia, kun kaikki koettavat asemoitua siten, että bussi pysähtyisi omalle kohdalle Joku tukeva mummo tönäisee Annia, jolloin hän horjahtaa kaatuu päin Maria. "Vittu!" Anni kiroaa kun he kaatuvat, Mari maahan, Anni Marin päälle. Maatessaan Marin päällä Anni huomaa kätensä olevan vahingossa Marin rinnan päällä. Mari huomaa tämän, mutta ei yllättyneenä sano mitään, katsoo vain Marin hämmästyneisiin silmiin. Käden kosketus tuntuu oikeastaan mukavalta, ja mielihyvän väristys kulkee Marin solakan vartalon lävitse. Sitten Anni tokenee ensi järkytyksestä, ja vetää kätensä pois häpeillen. "Öh, sori. tuota kaaduin.. niin sitten vahingossa koskin.." Anni änkyttää naama hieman tervettä punaa saaneena. "Juu, no ei se mitään.." Mari sanoo armeliaasti. Sitten Anni nousee ylös, ja auttaa Marinkin pystyyn. He nousivat bussiin, joka oli aika täynnä. Takana oli kuitenkin kaksi paikkaa vapaana, joten tytöt päättivät asemoitua sinne. Anni istutti jumalaisen takamuksensa ikkunapaikalle, Marin oli tyydyttävä käytävän puoleen. Bussi nytkähti liikkeelle.

Anni alkoi kelata mielessään tapahtunutta. Hän mietti kuinka hyvältä kiinteä, terhakka rinta oli tuntunut hänen kämmentään vasten. Hän huomasi ajattelevansa, miltä tuntuisi jos Mari koskisi hänen rintojaan. Olisiko kosketus erilainen kuin poikien? Mietittyään hän tuli siihen tulokseen se oli parempi, jollain kiihottavalla tavalla erilainen. Hän ei ollut koskaan aikaisemmin ajatellut, että voisi olla lähemmässä tuttavuudessa tyttöön, mutta nyt ajatus vaikutti todella kiihdyttävältä. Anni tunsi kuumotusta ja kihelmöintiä ruumiissaan, kun paita hankasi hänen nänninsä koviksi.

Peittääkseen olotilansa hän puhui Marille jotain merkityksetöntä koulusta.

Annin tietämättä myös Marilla oli samankaltaisia ajatuksia heidän pienestä kohtauksestaan pysäkillä. Vaikka tapahtunut oli ollut vahinko, tuntui Annin kosketus päästä varpaisiin. Se oli tuttavallinen, hellä, todella ihanan tuntuinen. Ei sellaista jätkien leipomista muistuttavaa kourintaa, vaan yksinkertaisesti nautinnollinen, veret seisauttava kosketus. Mari tunsi häpeää näistä syntisistä ajatuksista, joita hänen mielessään liikkui. Eihän naisen kosketus voinut nyt noin hyvältä tuntua? Mitähän Annikin ajattelisi, jos tietäisi?

Lopulta bussi saapui Peltolaan, ja Anni painoi pysähtymisnappia. Irstas bussikuski nuoli himokkaan perverssillä tavalla turpeita huuliaan, kun katsoi peilien kautta poistuvien tyttöjen houkuttelevia, kiinteitä peppuja. Niin teki moni muukin bussissa olleista miehenpuolista.

Saavuttuaan kotiovelleen, Anni alkoi kaivaa avaimia taskustaan, ja avasi oven. Mari pujahti ensin sisään, vikkelästi kuin kanavarkaissa ollut kettu. Perästä tuli Anni, joka veti oven perässään kiinni. Kengät jätettiin tietysti eteiseen, ennen kuin tytöt porhalsivat Annin kammariin. "Haloo, tulin kotiin!" Anni huusi seireeninomaisella äänellään, mutta kukaan ei vastannut. "Ollaan sitten näköjään kaksin kotona yksin!" Anni heitti toteavaan sävyyn. "Hyvä vaan niin" Mari sanoi, alitajuntaisesti jotain muuta miettien. Anni hieman ihmetteli tuollaista vastausta, mutta oli kyllä itsekin samaa mieltä. Mari nakkasi takkinsa pienelle sohvatuolille, ja asettui loikoilemaan Annin leveälle kutusängylle, joita saa Sotka-liikkeistä. Anni rupesi etsimään Coyote Uglyn kasettia, mutta ei löytänyt sitä. "Hitto, äiti on tainnut jo viedä sen takaisin.." hän murahtaa masentuneena.

"No samperi. Olisko teillä tarjota mitään juotavaa?" Mari kysäisee maatessaan mahallaan, lukien samalla uutta Reginaa, jonka oli napannut yöpöydältä. "Joo, oota hetki niin haen" Anni sanoo, ja harppoo keittiön puolelle.

Tällä välin Mari lukee Reginasta "Naisen Unelmia", jotka ovat hänen suosikkejaan. Etenkin tarina, joka kertoo kahdesta tytöstä, kiinnostaa häntä suunnattomasti. Lukiessaan hän tuntee kuumotuksen kasvavan sisällään rivi riviltä, ja vastustamaton halu koskea itseään naisellisimpaan paikkaan valtaa hänet tyystin. Hengitys käy raskaaksi, ja hitaasti hän siirtää upeita jalkojaan hieman kauemmas toisistaan jottei olisi niin tukala olo. Mustat silkkipikkuhousut ovat tässä vaiheessa vain kapea kaistale kostunutta kangasta turvonneessa vaossa. Hän hivuttaa kätensä alakautta haaraväliinsä, painellen sormillaan sitä kevyesti. Silmät suljettuina hän huokaa nautinnosta, joka valtaa hänen joka sopukan. Hän jatkaa tätä hetken, kun tuntee käden silittävän hellästi hiuksiaan, ja Annin tuttu pehmeä ääni kuiskaa hänen korvaansa "Voin tehdä ton sun puolesta, jos haluat."

Mari säikähtää hieman Annin ehdotusta, olihan se jotain ennenkuulumatonta. Hetken hän epäröi, mutta vilaus Annin vakaviin, mutta lempeisiin kasvoihin sanoo hänelle että hän on tosissaan. Hän nyökkää myöntävästi. Hän mietti miten kauan Anni oli seurannut hänen touhuaan, ja tunsi noloutta. Pian tämä nolouden tunne hävisi, kun Annin taitava käsi rupesi hieromaan hänen herkimpiä paikkojaan takaapäin, housujen lävitse. Kiimasta kiemurrellen hän alkoi lähestyä huippuaan, Annin luotsaamana.

Juuri kun hän on lähestymässä loppusuoraa, Anni lopetti tylysti. Hätkähtäen hän ajattelee, että Anni ei voi lopettaa nyt. Ennen kuin hän kerkesi kommentoida mitään, Anni sanoi "ei vielä." ja asettui istumaan hajareisin Marin takamuksen päälle. Sitten Anni kumartui suutelemaan Maria niskaan, ja imi hänen kaulaansa ja korvaansa kiihkeästi. Mari huohotti ja värisi nautinnosta. Anni liikutti lantiotaan siten, että haaravälinsä hankasi vasten Marin kiinteitä pakaroita. Mari tunsi joka solullaan tämän hieromisliikkeen, ja Annin täyteläisten rintojen ja kovien nännien painautumisen selkäänsä vasten. Tätä jatkui jonkun aikaa, kunnes Anni sanoi "Käänny ympäri, haluan nähdä sut.." Hän pyöräytti itsensä pois Marin päältä, ja salli tämän kääntyä ja nousta polvilleen sängyn päälle. He katsoivat toisiaan syvälle silmiin, mutta vain hetken.

Mari sulki silmänsä, ja painoi kuumat huulensa Annin huulille. Varovasti hän raotti huulillaan Annin suuta, ja nuolaisi kielensä kärjellä ujosti Annin huulten sisäpintaa, jonka jälkeen vetäytyi. Sitten Anni vastasi kainoon suudelmaan hieman uskaliaammin. Kielellään hän tutki Marin suuta, tunnustellen ja etsien. Vihdoin heidän kielet kohtaavat, pyörien hitaasti toistensa ympärillä. Pitkään jatkuu tuo intohimoinen, aistillinen suudelma. Vuorotellen kielet tutkivat toisen suita, välillä kisaillen keskenään. Vihdoin he lopettavat, ja huulet erkanevat toisistaan.

Anni avaa silmänsä ja katsoo Maria, joka yhä pitää omiaan kiinni, kuin olisi jäänyt lumoutuneeseen uneen suudelman johdosta. Anni siirtyy lähemmäs Maria, kietoen toisen kätensä hänen vyötärönsä ympäri, samalla kun siirtyy hieromaan kiinteitä rintoja. "Mmm.. toi tuntuu ihanalta." Mari kehrää kuin kissa. Kissa hän kyllä onkin. "Tuota.. älä käsitä nyt väärin, en oo lesbo tai mitään, mutta haluaisin kokeilla sitä sun kans. Jos sä haluut" Anni sanoo, hieroen vähän voimallisemmin rintoja, ikään kuin tehostaakseen ehdotustaan. Mari hymyilee viehkeästi, avaa silmänsä ja katsoo suoraa Anniin päin. "Kyllä, mäkin haluun kokeilla. Sulje silmäs.." Mari sanoo.

Sitten he suutelevat jälleen kiihkeän lesbosuudelman, tällä kertaa vapautuneemmin ja villimmin. Nyt Mari ottaa ohjat käsiinsä, ja painaa Annin selälleen sängylle. Nälkäinen suu hamuaa Annin leukaa, kaulaa. suuta. Hoikat sormet avaavat vaaleanpunaisen puseron napit, hitaasti, ylhäältä alas. Vihdoin Mari paljastaa Annin liivien verhoamat, suloiset rinnat. Sormien sivellessä rintojen paljaita kohtia, Annin huulilta pääsee tahaton himontäyteinen voihkaisu. Mari laskeutuu suukottelemaan niitä, ja siirtää vartalonsa ikään kuin "Lähetyssaarnaaja-asentoon" Anniin nähden.

"Haluisitko että tekisin jotain?" Mari kysyy kiusaten kiimaiselta Annilta. "Kyllä, ime mun rintoja... voi teethän niin?" hän huohottaa vastaukseksi. Marin käsi hakeutuu Annin selän alle, ja avaa hakaset. Sitten hän pyytää Annia hieman kohottautumaan, jotta saisi paidan ja liivit paremmin pois. "Sulla on kaunis vartalo" Mari toteaa katsoessaan Annin paljastettua yläruumista.

Anni menee makuulle, Mari alkaa maistella pyöreitä rintoja. Ensin hän näykki nännejä kevyesti, puri hellästi niitä hampaillaan satuttamatta. Annin mielestä tämä oli ihanaa, ja hänen ääntelynsä osoitti samaa. "Aah.. älä lopeta! Oih!" Notkea kieli lipoi nännipihaa, samalla kun kädet leipoivat rintoja, jotka olivat muuttuneet, mikäli mahdollista, entistäkin kiinteimmiksi käsittelyn tuloksena. Annin kädet etsiytyivät jalkoväliin, ja alkoi hieroa itseään kliimaksiin. "Siitä.. oh, siinä on paikka.." Mari kääntää yllättäen Annin selälleen, ja ryhtyy poistamaan tiukkoja farkkuja, jotka verhoavat Annin namuperää. Kun Annilla on vain kosteat pikkuhousut yllään, hän nousee polvilleen ja nojaa käsillään eteenpäin. "Mari, voisitko.. tehdä sen suullasi?"

"Jos niin tahdot." Marin kädet hieroivat ja puristelivat Annin pakaroita. Sormet pujahtavat kuminauhan alle, ja hän vetää hiljalleen niitä alemmas, kunnes Annin sulot ovat hänen ihailtavanaan. Sitten Marin sormet hiipivät sisäreiden herkkiä pintoja pitkin ylemmäs, kohti aarretta. Suuri nautinnon aalto kuljettaa Annia kun aloittaa kädellään edestakaisen liikkeen. Pian käsi kuitenkin muuttuu janoiseksi suuksi, joka himoaa Annin tuoksua ja makua. Kieli lirputtaa klitorista, ja kaksi sormea työskentelee vaon uumenissa. Annin huohotus käy yhä kiivaammaksi, kunnes hän laukeaa huutaen mielihyvästä. Mari tuntee, kuinka emätinlihakset supistelevat hänen sormensa ympärillä, ja Anni jauhaa itseään Marin sormiin, kunnes viimein lopettaa.

Rakastelun äänet ja tuoksut täyttivät Annin huoneen, kun kahden tytön kuumat vartalot olivat kietoutuneet toisiinsa. Mari vikisi, kun Anni pyöritti sormeaan tämän kuumassa vaossa, samalla kun peukalo paineli klitorista. Anni suuteli ensin Marin huulia, kaulaa rintoja.. siirtyen aina alemmas. Päästyään vaginalle, hän levitti hänen huuliaan, jolloin lemmenkieli tuli paremmin esiin. Hän liu'utti kieltään pitkin häpyhuulia, kunnes ryhtyi lipomaan hyväilevästi Marin herkintä paikkaa. Marin ruumis tärisi, ja hän äänteli kuin villipeto.

"Oh.. nyt.. voi Luoja! AAAH!" Marin vartalo jännittyi kaarelle, ja räjähdys oli viedä häneltä tajunnan. Lukemattomat värit pomppivat hänen silmissään, ja hän tunsi kuin leijuisi ilmassa. Hikisenä ja tyydytettynä hän jäi värisemään lakanoille jälkijäristysten vielä vaikuttaessa hänen sisällään. "Mahtavan tuntuista.. ah.. kiitti.." Mari sanoi Annille. Anni kömpi hänen viereensä, silitti Maria tukasta ja sanoi hymyillen "Mitäs noista.."

Sitten he nukahtivat lämpöiseen syleilyyn…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute