Herkku-puhelin
Sokean rakkauden tähden (Osa 2)
Sido mut! (n 85)

Kun olin asunut mestarin luona pari viikkoa, tapahtui vääjäämättä asia, jota kukaan nuori nainen ei voi välttää - kuukautiset tulivat. Olin unohtanut laskea päiviä ja veri patjalla yllätti minut täysin. Peittelin läiskän huovalla ja hiippailin vessaan tunkemaan vessapaperia alkkareihini, sillä minulla ei ollut muita vaatteita kuin nuo likaiset pikkuhousut ja kittana aluspaita. Hiippailin takaisin keittosyvennykseen laittamaan mestarille aamiaista tapani mukaan, vaikkakin vatsaani kivisti ikävästi. Yritin ottaa vaivani puheeksi, mutta mestari muistutti kovasanaisesti hiljaisuudesta, enkä uskaltanut enää vaivata. Ehkä sitten kävisi paremmin, kun hän palaisi koulusta...

Odotin ja tungin vessapaperia emättimeeni, mutta mestaria ei vain kuulunut. Yleensä hän saapui melko säännöllisesti lukujärjestyksen mukaan ja aloin olla paniikissa. Kun en muuta voinut, kävin lainaamassa mestarini vaatteita ja hiippailin porraskäytävään soittelemaan naapureidemme ovikelloja. Omassa kerroksessa ei tärpännyt, sain vain kummeksuvia katseita vierailta miehiltä. Sitten menin seuraavaan kerrokseen ja säälivän näköinen tyttönen antoi minulle koko pakkauksen menkkasiteitä. Mutta palatessani näin mestarin seisovan olohuoneessa selkä minuun päin. Hän kääntyi kuullessaan askeleeni ja hetken ajan helpotus paistoi hänen kasvoillaan, mutta sitten ilme muuttui tuimaksi.

"Sulje ovi. Mitä teit ulkona? Tiedäthän, ettei sinne saa mennä!"

"Mulla on menkat, mestari... Oli pakko lainata siteitä", mutisin häpeissäni.

"Vaatteet pois, hän komensi jälleen kerran ja harppoi ohitseni eteisen kaapille. En voinut muuta kuin totella, ja kohta olin kontillani lattialla ruoskan tanssiessa pyllylläni. Kiljuin kivusta ja raivosta. Hän ei laskenut iskuja, lopetti vasta kun verinen paperimytty putosi pillustani lattialle.

"Saakeli", hän murahti inhoten.

Luulin, että hän jättäisi minut nyt rauhaan, mutta ei, kyrpää tuli taas. Hän pakotti minut nuolemaan veret kullistaan ja minua oksetti... Täytyi kuurata lattia puhtaaksi ja pestä pikkuhousut, mutta sen viikon loppuun sain olla ilman sen suurempaa huomiota.

"Joko ne on ohi?" hän kysyi lopulta.

"Joo... mestari."

"Hyvä. Sitten mä taidan kutsua pari kaveria päivälliselle."

Hän kirjoitti minulle kauppalistan ja antoi tarpeeksi rahaa tavaroihin. Kanaa oli luvassa. Käytyäni kaupassa aloitin päivällisvalmistelut. Hankalaa se oli ilman keittokirjaa, paisti paloi päältä ja jäi raa'aksi sisältä. Itkin hiljaa vessassa. Mestari antoi minulle minihameen ja avokaulaisen puseron, sekä nahkaisen kaulapannan. Puin ne päälleni hänen katseensa alla.

Pian ovikello soi. Vieraita oli kaksi, vaaleita nuorukaisia, minulle tuntemattomia. Sain puheista selville, että heidän nimensä olivat Jaska ja Ari. Varsinkin jälkimmäinen vaikutti pelottavalta, tuijotteli minua pistävästi ja himokkaasti. Tarjoilin heille asiallisesti, eikä kukaan ollut huomaavinaankaan minua. Itse sain syödä nurkassa. Kuuntelin heidän naureskeluaan peloissani. Ei epäilystäkään, vieraat ymmärsivät asemani ja olivat ilomielin sen hyväksyneet.

Kun ateria oli ohi, mestari komensi minut korjaamaan pöydän sillä aikaa kun hän ystävineen häipyi parvekkeelle ruokasauhuille. Aloitin tiskaamisen ja kohta kuulin jonkun astelevan sisään. Parvekkeelta kuului vielä keskustelun ääniä.

Minuun tartuttiin takaapäin! Vieraat kädet kopeloivat rintojani.

"Onks N. sulle hyvä mestari, huora?" Jaska kysyi ivallisesti.

"Kyllä, herrani."

"Se ei välitä susta paskaakaan."

Käsi sukelsi hameeni alle ja tunnusteli alkkareiden verhoamaa häpyäni. Kohta sormi eksyi pimppiini.

"Älä, hän ei pitäisi..."

Mutta Jaska nauroi minulle ilkeästi. "Älä viitsi, kaikki tietää ettei yhdestä miehestä oo sulle tarpeeksi. Miks sä luulet N:n kutsuneen meidät tänne? Vittu, sä oot ihan kosteena, himokas lutka. Älä huoli, kohta sä saat patukkaa niin että vittu vinkuu."

Viimein hän päästi minusta irti, upotti pääni hetkeksi tiskiveteen ja marssi sitten toisten luo hekotellen itsekseen. Pyyhin saippuaveden silmistäni ja jatkoin tiskaamista.

Kohta mestarini saapui varmistamaan, että työ oli tehty. Hän ei edes nyökännyt hyväksymiseksi, sanoi vain, että saisin kohta vähän esiintyä hänen ystävilleen. "Mutta pantaa et saa ottaa pois, onko selvä?"

"Kyllä, mestari."

"Pojat, tulkaas katsomaan!"

Mestari laittoi seksikkään mp3:n soimaan ja käski minun kiivetä pöydälle. Kaverit istuivat sohvalle katselemaan.

"Strippaa. Hitaasti."

Minulla ei ollut paljon riisuttavaa. Aluksi vedin sukat hitaasti jaloistani, ja olin vähällä pudota alas pöydältä. Pyöritin persettäni samalla kun ujutin hametta alaspäin. Liu'utin sen alas reisiäni ja annoin pudota nilkkoihin. Hitaasti kohotin paidanhelmaani ja vedin sen pään yli. Sitten olivat vuorossa rintsikat ja alushousut. Kiemurtelin puolelta toiselle, ja hyväilin itseäni.

"Jatka tanssimista", mestari käski ja meni eteisen komerolle. Kohta hän palasi mukanaan pitkä ruoska ja herkullisen näköinen dildo.

"Tyydytä itseäsi", hän komensi ojentaessaan minulle dildon. Tiesin, mitä he halusivat nähdä. Imin sitä, puristin sen rintojeni väliin, ennen kuin viimein kytkin vibratoiminnon päälle ja aloin hyväillä klitoristani.

Ruoskansivallus läjähti reidelleni.

"Pysy liikkeessä!"

Se oli helpommin sanottu kuin tehty. Nytkähtelin edestakaisin hieroessani itseäni ja naidessani vibraattoria. Olin liian jännittynyt voidakseni nauttia siitä.

"Eihän tuosta mitään tule", Ari murahti ärtyneesti.

"Tarvitseekse apua teidän mielestä?" mestari kysyi.

"Ja piiskaa", Ari lisäsi.

"Vatsallesi, huora", mestari komensi.

Laskeuduin vapisten pöydän kylmälle pinnalle yhä suriseva sauva kädessäni. En uskaltanut sammuttaa sitä.

Ruoskaniskuja sateli pitkin selkääni, takamustani ja reisiäni. Vääntelehdin tuskasta.

"Sidotaan se", Jaska keksi.

Mestari haki komerosta köyttä ja pian minut oli kiinnitetty pöytään kädet levällään ja varpaat juuri ja juuri lattialla, haarat levällään. Takapuoleni sai kokea räväkän ruoskakäsittelyn, minkä jälkeen joku tunki vibraattorin pilluuni ja kiskoi sitä voimakkaasti. Ähisin nautinnosta. Takapuoltani ja reisiäni läpsäytettiin kädellä satunnaisesti. Juuri kun olin kiihkoni huipulla, vibraattori sammutettiin ja vedettiin ulos.

"Ei, jatkakaa!" huusin ajattelematta seurauksia.

Kuulin Jaskan hekottavan ja sormet tunnustelivat likomärkää häpyäni. Tunsin dildon pään koskettavan anustani.

"Ei sinne!", kiljaisin.

Hikinen käsi puristi huuleni yhteen kovakouraisesti.

"Huorat ei puhu", Ari sanoi.

"Mä haen gagin", mestari sanoi, meni ilmeisesti taas komerolle. Kohta hampaideni väliin tungettiin kookas pallo, joka kiristettiin paikalleen remmeillä. Tunsin dildon tunkeutuvan syvemmälle anaaliini ja vikisin tuskasta. Tiukkaa teki, mutta vähitellen se liukui sisääni, varmasti repien suoltani jonkin verran. Kovin pitkälle se ei mennyt, sellainen keskimääräistä kikkeliä suurempi suonikas jäljitelmä.

"Pidä sitä paikallaan, Jaska.."

Tunsin vibran käynnistyvän taas. Sulkijalihakseni taisteli tunkeilijaa vastaan kykenemättä rentoutumaan. Jonkun sormet tunkeutuivat pilluuni ja työntyivät syvemmälle, siellä oli varmasti koko käsi, mutta rystyset eivät mahtuneet. Minuun sattui. Sormenpäät tunnustelivat emättimeni seinämää.

"Varokaa vähän", mestarini ääni sanoi ja kohta ruoskinta alkoi taas. Samalla käsi runteli pilluani ja dildo raastoi anaalia. Vibraattori repäistiin ulos ja tungettiin sormien seuraksi vittuuni. Liikettä. Lisää kiihotusta. Jonkun sormet anuksessani. Dildo vedettiin pois pillustani, jäin kaipaamaan sitä.

"Onks sulla rasvaa?" Ari kysyi ja ruoskinta loppui.

"Joo", mestari sanoi. Askeleita.

Sain sekunnin olla rauhassa käsiltä, mutta sitten ne tunkeutuivat taas sisääni voideltuina, hyvin rasvattuina ja liukkaina. Miten syvälle ne upposivatkaan! Olin niin täynnä, että olisin valittanut, ellei suukapula olisi tukahduttanut ääntelyäni. Kädet liikkuivat pillussani ja anuksessani edestakaisin vuorotahtia nautintoa aiheuttaen. Mutta voi, ne lähtivät pois. Taas ruoskaniskuja, aivan liikaa, takamukseni hohti varmasti retiisinpunaisena. Joku pesi käsiään tiskialtaassa. Ynisin äänekkäästi.

Silmäni peitettiin huivilla ja suukapula irrotettiin. Suustani valui kuolaa lattialle. Vetskari avautui, zzzzip! Jäykkä kalu tungettiin suuhuni. Se maistui vieraalta. Tuntematon nussi naamaani ruoskinnan jatkuessa yhä jonkin aikaa. Ja kun se loppui, jonkun kalu iskeytyi takaapäin pilluuni ja kädet tarttuivat minua tukevasti lanteilta. He olivat kuin koneita, aikaa kului ainakin puoli tuntia. Sitten tunsin mällin purkautuvan vaginaani.

"Minä nyt", Ari sanoi, hän oli näköjään se joka veteli minua suuhun. Ei ollut vielä saanut tarpeekseen.

Jaska: "Odota, siirretään hänet lattialle. Mä haluan naida sitä peppuun."

Vikisin kauhusta kun Ari vetäytyi suustani. "Ei enää, sattuu!" Hän läimäytti minua poskelle.

"Otetaan hänet irti."

Yritin tapella vastaan, kun siteeni irrotettiin, mutta heitä oli aivan liikaa. Minut laskettiin Jaskan päälle, hän makasi lattialla selällään ja asetteli rasvatun sauvansa anukseeni. Se ei onneksi ollut liian paksu, mutta minuun sattui silti. Ja tuntui hyvältä.

"Okei, nyt", Jaska ähisi kun oli viimein päässyt sisään. Joku toinen laskeutui päälleni, tunki kullin vaginaani ja tarttui minua rinnoista alkaen jyystää voimalla. Jaska yritti myös tehdä jonkinmoista liikettä anuksessani. Ulisin, mutta he eivät välittäneet. Sitten aloin voihkia nautinnosta. Joku puristi minua ranteista estäen turhan rimpuilun. Kuulin muiden huohottavan. Taas kerran sain lastin pilluuni.

"Mä tuun päälle nyt", Jaska sanoi.

Eikö tämä koskaan lopu?" ajattelin kauhuissani.

Hän vetäytyi altani, selkäni painui vasten karvaista mattoa. Polveni vedettiin koukkuun, nilkkani nostettiin Jaskan olkapäille, kun hän tunki kakkaisen kullinsa kuluneeseen pilluuni ja nussi ja nussi... Valitin kovaan ääneen, oli vaikea hengittää. Kolmas lasti. Viimeinkin lepo. Kehoni tärisi yhä nautinnon aalloista, vaikka kaikki oli jo ohi. Olin aivan hellänä. Silmäside poistettiin. He kantoivat minut suihkuun ja pesivät kauttaaltaan. Veden kosketus oli melkein liikaa hävylleni, mutten sentään lauennut enää. Minut jätettiin lojumaan kylmälle lattialle ja kuulin vieraiden poistuvan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute