Herkku-puhelin
Syntymäpäivälahja
maarit

Olin lähtenyt ravintolaan ystävättäreni kanssa juhlimaan 31v synttäreitäni. Mieheni oli taas matkoilla ja avioliitto menossa kovaa vauhtia kohti tuhoa joten päätin etsiä itselleni miehen tai vaikkapa kaksi. Olin jo aamulla ajanut vähätkin karvani pois joten olin aivan puhdas posliini astuessani Kotkan Seurahuoneen ovesta sisälle.

Ajatukset miesten jalkoväleissä ajauduin tuttuun porukkaan, joka oli mieheni firman varaston väkeä. Kävin tanssimassa parin kaverin kanssa ja tunsin kuinka heidän kalunsa pullottivat reittäni vasten. Olin pukeutunut tahallisen provosoivasti, lyhyt mekko ja pikkuinen toppi - sopiva mielentila ja humala tuntuivat vain lisäävän kiimaani. Otin kaksi kaveria Mikon ja Jaskan mukaani "saattamaan", vein heidät kuitenkin mieheni moottoriveneelle tarkoituksenani saada heidät naimaan minua yhtä aikaa. Poikia ei tarvinnut paljoa yllyttää sillä saapuessamme veneelle oli paitani ja mekkoni lentänyt johonkin ja seisoin näiden kahden nuorukaisen välissä pelkät mustat stringit jalassani.

Pojat (ikää en tarkkaan tiedä, mutta jotain 25-v tuntumassa) riisuivat itsensä alasti ja niin sitä siirryttiin salongin puolelle. Homma tuntui jotenkin ennalta suunnitellulta kun kaikki sujui niin joutuisasti. Ennen kuin huomasinkaan olin imemässä Mikon jäntevää kalua Jaskan nuollessa puhtaaksi parturoitua pilluani. Pojat olivat selvästi kiimoissaan myös posliinipilluni takia, toisaalta heitä ehkä kiihotti myös ajatus nussia johtajan kiimaista vaimoa.

Pyytämättä pojat asettivat minut kontilleni Mikon työntyessä litimärkään pilluuni ja Jaskan asettaessa kovan kalunsa suuhuni. Imin ja lutkutin kovaa nuoren miehen kyrpää samalla kun toinen pumppasi litisten vitussani. En tiedä kuinka kauan tätä kesti, mutta havahduin siihen kun kuulin mieheni äänen sanovan: No nyt on meidän Maarit oikeassa kyydissä. Kauhistuin ja yritin sännätä karkuun siinä kuitenkaan onnistumatta - olin kahden kovan kalun välissä loukussa. Vastoin että mieheni olisi suuttunut hän riisuikin itsensä ja alkoi runkata kaluaan katsellen samalla, kuinka hänen alaisensa naivat minua.

Pojat vaihtoivat paikkoja, samalla Jaska asettui alleni niin että sain ratsastaa. Mieheni oli kaivanut jostakin liukastevoidetta jolla hän rasvasi sekä kovettunutta kaluaan että minun pyllyreikääni. Olin kiimasta sekaisin enkä juuri muuta osannut ajatella kuin että nyt tämä tyttö saa kyrpää joka reikään ja kunnolla. Hoin kuin mantraa: "Naikaa mua, kyrpää, kyrpää, kyrpää..."

Olin täydellisesti näiden kolmen miehen armoilla jokaisen nussiessa reikääni omalla antaumuksellaan. Ehdin laueta ainakin kolme kertaa mutta pojat nussivat koko ajan. Jossakin välissä paikkoja oli vaihdettu ja huomasin imeväni mieheni kyrpää. Mikko laukesi ensimmäisenä pyllyyni, sitten Jaska pilluuni ja mieheni lopuksi suuhuni; kiitollisena suutelin jokaisen miehen kyrvät suupielet spermassa. Mieheni lausui: Hyvää syntymäpäivää vaimo, itse vajosin voipuneena punkalle kaikista rei'istä sperma valuen....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute