Herkku-puhelin
Polttariporukka
teenslut

Oli kaunis kesäinen lauantai-iltapäivä. Pitkäaikainen haaveeni toteutuisi tänään, eli pääsisin kiimaisen miesporukan lutkaksi. Olen 19-vuotias, hoikka, hyvännäköinen, mutta aika kokematon osaltaan ehkä siksi, että olen aika ujo, mutta nyt siihen tulisi muutos. Olin vastannut erääseen seuranhakuilmoitukseen, jossa etsittiin polttariporukalle transua tai vastaavaa viihdyttäjäksi. Vastasin ilmoitukseen ja sovimme tapaavamme tänään kello kuuden aikoihin illalla.

Aloitin laittautumisen jo aika varhain, jotta olisin illalla edustavan näköinen ja haluttava. Tein huolellisesti suolihuuhtelun ja ajoin vartaloni täysin karvattomaksi, jonka jälkeen keskityin meikkaukseen. Punaiset huulet kiiltäen uneksin jo isoista kyrvistä huulteni välissä. Blondi peruukki päähän ja sitten pääsin vaatteita valitsemaan. Ensin pinkit pikkuhousut ja rintsikat, jotka näyttävät ruskettuneessa, hoikassa vartalossani vastustamattomilta. Sitten mustat sukkanauhat, musta nahkaminihame, punainen tiukka toppi ja viimeiseksi mustat piikkikorkoiset kengät. Katsoin itseäni peilistä ja huomasin olevani seksikäs ja kiimainen teinihuora, joka haluaa saada kyrpää kumpaankin reikään.

Ajaessani tapaamispaikalle olin hyvin hermostunut, mutta myös todella kiihottunut. Saavuin sovitun omakotitalon pihaan ja totesin alueen olevan hyvin viihtyisää ja rauhallista, naapureita ei ollut kahdensadan metrin säteellä. Soitin ovikelloa ja avaamaan tuli noin kolmekymppinen aika lihaksikas mies, joka esitteli itsensä Timoksi. Sisällä oli myös viisi muuta miestä, jotka katsoessaan minuun naurahtivat keskenään. Tunnelma oli jo kohonnut ja miehet olivat jo pienessä hiprakassa ja tarjosivat myös minulle olutta, mutta kuitenkin kieltäydyin, koska olin autolla. Eräs miehistä sanoi, että ota vaan sillä et sinä täältä ihan heti pois pääse, ja sen minä kyllä uskoin, kun katsoin miesten kohonneita etumuksia ja kiihkeitä katseita.

Miehet kutsuivat minut takapihalle, jossa oli uima-allas ja keskellä pihaa aurinkotuoli, jonne Timo minut vei. Hän asetti minut tuolille istumaan siten että tuoli on jalkojeni välissä ja peppuni on aivan tuolin reunalla. Olin hieman hämmentynyt, mutta hämmennystä lisäsi se, että miehet sitoivat minut käsistä ja jaloista tuolin jalkoihin. Peppuni oli kuin tarjottimella aurinkotuolin reunalla ja myös miehet huomasivat sen. He kourivat peppuani nahkahameeni läpi. Yritin vastustella nähdessäni erään miehistä asettelevan videokameraa viereiselle pöydälle, mutta miehet vain nauroivat. He riisuivat housunsa ja näin ensi kertaa heidän ihanat isot kyrvät, jotka hehkuivat punaisina ilta-auringon loisteessa. Eräs miehistä sanoi, että nyt saat lutka kyrpää niin että muistat sen lopun elämääsi.

He runkkasivat edessäni ja antoivat vuorotellen kyrpänsä minulle imettäväksi ja minä imin ja lutkutin niin kuin kuuliaisen lutkan täytyykin tehdä. Jatkoin työtäni kunnes huomasin yhden miehistä siirtyneen taakseni ja loput miehet siirtyivät myös. He repäisivät hameeni ja pikkarini pois ja ihailivat kiinteää ja pientä huoran persettä. Timo kaatoi liukasteöljyä reiälleni ja työnsi kovakouraisesti kaksi sormea sisälleni. Ulahdin kivusta, mutta miehet nauroivat taas likaista nauruaan. Välillä he läpsivät peppuani runkaten samalla.

Timo oli sillä välin hakenut sisältä punaisen dildon, joka oli todella valtava ja käski minun imeä se liukkaaksi. Pelokkaasti otin sen huulieni väliin, koska en ollut koskaan nähnyt kellään miehellä noin suurta ja saatoin vain kuvitella miltä se tuntuisi työntyessään sisääni, mutta silti mieleni valtasi kiihottuneisuus. Timo kaatoi reiälleni lisää rasvaa ja asetti dildon pään reiälleni. Huusin ja uikutin kovaäänisesti miesten runnoessa sitä sisääni ja vaikka luulin repeäväni niin tunsin sen kuitenkin liukuvan sisään. He eivät hempeilleet kauan vaan alkoivat työnnellä dildoa vauhdikkaasti kiimaisessa reiässäni joka lotisi työntöjen ja minun ulinan tahdissa. Viimein he lopettivat ja vetivät dildon pois sisältäni ja työntivät sen suuhuni. Kiimoissani lutkutin omassa kiimareiässäni ollutta dildoa.

Kolme miestä siirtyi taakseni ja kolme eteeni. Sain kyrpää kumpaankin reikään ja miehet vaihtoivat välillä paikkoja niin että jokainen pääsi vuorollaan naimaan minua suuhun ja peppuun. Makasin avuttomana aurinkotuoliin sidottuna, kun kuusi isokokoista miestä käyttivät persettäni ja suutani hyväkseen mielensä mukaan. Mutta loppuhuipennus oli vielä tulossa. Miehet lopettivat, aukaisivat siteeni ja käänsivät minut selälleen. He tulivat runkkaamaan ympärilleni, joka kiihotti minua valtavasti. Viimein he tulivat ja antoivat kiimanesteen syöksyä teinihuoran huulille ja kasvoille, olinkin pian ihanan mällin peitossa. Se oli teinihuoran palkka. En tiedä vieläkään et minne se video lopulta päätyi...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute