Herkku-puhelin
Jälleennäkeminen
Melli

Koko matkan juttelimme niitä näitä... Oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Kuitenkin mielessäni risteili satamiljoonaa ajatusta siitä, mitä sitten kun pääsisimme perille... Olin kaivannut sinua, kaivannut todella paljon!! Olin kaivannut kipeästi kosketustasi... Olin kaivannut syliisi. Joka ikinen kerta, kun muistelin meidän yhteisiä hetkiämme, olin seota... Aivan siitä riippumatta, missä olin. Töissä, kotona, vaikka kaupassa... Nyt kun olin jälleen luonasi, tunne oli aivan mieletön: odottava. Tiesin, että en ollut ajatusteni kanssa aivan yksin... Jotenkin kummassa olin tullut siihen käsitykseen, että myös sinun ajatuksesi risteilivät samoja ratoja... Vihdoin pysäytit auton, olimme perillä!

Kun pääsimme sisälle asuntoosi, en malttanut odottaa, että saisin pois takin ja kengät. Suutelin sinua ja vastasit suudelmaani kiihkeästi kaikella sillä halulla, jota olimme toisillemme lukuisat kerrat kuvailleet. Nautin suunnattomasti pehmeistä huulistasi, näykin niitä hellästi... Kunnes jälleen kielemme löysivät toisensa. Jotenkin olin saanut takin tiputettua yltäni ja kengät potkittua jaloista, sinä samaten, ja nyt ohjasit minua suukkojen lomassa peremmälle asuntoon.

Tulimme valoisaan olohuoneeseen. Istuit sohvalle ja vedit minut syliisi. Hellästi silittelit hiuksiani ja kasvojani, katsoit minua pitkään... Ja suutelit jälleen. Liimauduin tiukasti syliisi ja nautin läheisyydestäsi. Nautin noista kuumista, kiihkeistä suudelmista ja hellästä silittelystä. Hitaasti napitit auki paitani, jossa oli vain rivi hakasia edessä... Toisella kädelläsi vapautit rintsikoideni hakaset ja ne tekivät seuraa lattialle tippuneelle paidalle. Silittelit hellästi rintojani ja otit pystyyn kohonneet nännini sormiesi väliin. Olin äärimmäisen kiihottunut ja jo pieni kosketus sai minut värähtämään... Ja nännini kovettumaan entisestään. Jatkoit niiden kiusoittelua sormillasi... Ja vuoroin myös suullasi.

Huokasin todella syvään, kun tunsin kuuman hengityksesi rinnoillani... Ja pehmeiden huuliesi hyväilyn sormiesi ohella. Tunsin housujeni kostuvan... Liikuttelin itseäni sinua vasten ja nautin tuntiessani housujesi pullistuneen etumuksen. Kesken tuon nautinnollisen hetken kohotin kasvojasi ja suutelin sinua... Sitten laskeuduin hitaasti lattialle polvilleni. Avasin housujesi napit ja vedin ne jalastasi... Kaikki kerralla.

Otin tuon odottavana kohoavan komistuksen huulieni väliin ja kostutin päätä kielelläni hyvin hellästi... Värähdit hieman. Hitaasti aloin liu’uttaa elintäsi koko mitalta syvälle kurkkuuni pyöritellen samalla kieltäni varren ympärillä. Puristin huuleni tiukasti suppuun ja jatkoin edestakaista liikettä... Hitaasti... Hieman nopeammin... Ja pysähdyin jälleen nuolemaan tuota silkinsileää päätä. Sotkit sormesi pitkiin hiuksiini ja ohjailit päätäni haluamallasi tavalla... Vuoroin pyörittelin kieltäni kärjen ympäri, vuoroin imin elimesi kokonaan kurkkuuni... Sain todella tehdä töitä ja käyttää kaikki keinoni, ennen kuin tunsin sinun olevan valmis... Kiihdytin tahtia ja tunsin, kuinka elimesi suussani pingottui... Ja kuuma suihku täytti suuni. Nautin sen kaiken viimeiseen pisaraan ja suutelin vielä hellästi aivan viimeiset pisarat huulillani...

Nojauduin taaksepäin lattialla ja laitoin toisen käteni tuokseni selkäni taakse. Toisella levitin kiimasta turvonneita häpyhuuliani ja aloin hitaasti liikutella sormeani edestakaisin kosteassa vaossani sinun katsellessasi vieressä... Hyvin pienen hetken katselit, kunnes tulit jatkamaan puolestani. Laskit minut hellästi kokonaan lattialle ja otit sormeni suuhusi... Maistoit kosteuttani. Kumarruit alemmas ja samalla tunsin kielesi pyörittelevän klitoristani. Huokaisten suljin silmäni, se tuntui TAIVAALLISEN hyvältä... Kätesi hivelivät jälleen rintojani, sormet pyörittelivät nännejä juuri sopivan lujasti... Kielesi liikkui edestakaisin ja tuntui löytävän juuri ne oikeat kohdat...

Otit mukaan myös sormesi ja tunsin, kuinka työnsit kaksi sisääni. Liikuttelit niitä tunnustellen, näykkien samalla klitoristani... Voihkeeni täytti huoneiston... Sinä jatkoit ja jatkoit... Tunsin täriseväni hyvän olon lyödessä lävitseni, kerta toisensa jälkeen, kovemmin ja kovemmin... Olin aivan sekaisin hyvästä olosta. Hitaasti nousit ylleni... .ja tunsin sinut vihdoin sisälläni. Pilluni sykki edelleen edellisten orgasmien jäljiltä ja tuntui ihanan herkältä... Aloit hitaan liikehdinnän sisälläni ja suutelit minua samalla... Hitaasti, nautinnollisesti ja pitkään.

Vedin sinut tiukasti itseäni vasten ja nautin tuosta hetkestä suunnattomasti... En olisi halunnut päästä sinua irti hetkeksikään. Liikkeesi tuntui niin hyvältä, täytit minut kokonaan... Vetäydyit kuitenkin hetken kuluttua ulos ja hitaasti nousin polvilleni... Käännyin kontalleen eteesi. Tulit taakseni ja tartuit vyötärööni... Ja jälleen tunsin sinun työntyvän sisääni. Tästä asennosta se tuntui, jos mahdollista, vieläkin paremmalta. Pääsit niin syvälle minuun... Työntelit jälleen ensin hitaasti... Kuitenkin pikkuhiljaa kiihdyttäen... Tunsin jälleen orgasmin lähestyvän, pilluni sykkivän tiukemmin elimesi ympärillä... Kiihdytit vielä ja puristit minua lujaa... Ohjasit itseäsi kerta toisensa jälkeen aivan pohjaan asti... Lopulta huusin, oli kuin kaikki ympärillä olisi räjähtänyt... Niin valtavan hyvältä se ei ollut vielä koskaan tuntunut. Tunsin sinun sykkivän sisälläni samaan aikaan... Ja liikkuvan vielä muutaman kerran hitaasti edestakaisin. Valuimme sylikkäin makuulle, puristit minut tiukasti syliisi. Suutelit niskaani ja tunsin kuuman, kiihtyneen hengityksesi... Käännyin hieman, jotta pääsin suutelemaan huuliasi... Hymysi silittäessäsi hetken päästä hiuksiani, olisi saanut kenet tahansa sekaisin... Halusin lisää...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute