Herkku-puhelin
Ensimmäinen
-carita-

Tämä on tosi tarina vuodelta 2002..

Olin saanut kaveriltani tietää erään kivan tsätin missä päätin käydä. Naputtelin koneelle osoitteen ja kirjauduin sisään. Katselin hetken huoneessa olijoita ja huomasin nimimerkin perusteella erään naisen olevan samasta kaupungista. Napsautin nimeä ja mietin hetken kuinka aloittaisin keskustelun. Mietittyäni hetken päädyin vanhaan tylsään lauseeseen.

– Hei, taidat olla samasta kaupungista

Odotin jännityksellä tulisiko mitään vastausta. Hetken kuluttua vastaus tuli.

– Joo niin taidetaan olla. :)

Ensi jännityksen hävittyä aloimme jutella hiukan vapaantuneemmin. En ollut aikaisemmin koskaan ollut naisen kanssa, mitä nyt joitain "leikkimielisiä" suukotteluja yms.

Alkoi olla jo myöhä ja sovimme tapaamisen huomiseksi. Suljin koneet varovasti hymyillen.

En saanut unta oikein illalla vaan jäin miettimään millainen tämä nainen voisi olla. Lyhyt, pitkä.. Laiha, tukeva.. Mitä enemmän mietin, sen vähemmän se merkkasi minulle. Olimme tulleet hyvin juttuun jo heti ja juttukin oli jo aika vapaata.

Vihdoin kello koitti 7 illalla jolloin olimme sopineet tapaamisen. Kirjauduin sisään samalla nimimerkillä. Olin hiukan etuajassa mutta ilokseni huomasin naisen jo odottavan minua.

– Odotinkin sinua jo, nainen sanoi

– Luulin ettet ole vielä täällä.. Hiukan etuajassa.

– Kuinkas päivä on mennyt? kysyi nainen

– Kiitos, ihan hyvin. En meinannut saada unta illalla kun jäin sinua miettimään.

– Mitäs mietit?

– Että millainen olet.

– Haluatko sitten tavata joskus? Jos uskallat..

Menin aivan punaiseksi ja tuntui että kokonainen perhosparvi olisi mennyt mahani läpi. Keskustelun edettyä tuli selville että nainen opiskeli lähistöllä ja olisi tulossa viikonloppuna kaupunkiin. En tiennyt mitä tehdä, jokin minussa sanoi että älä tee sitä mutta jokin sanoi että tee. Sovimme että tulen parin päivän päästä hakemaan naisen ja teemme jotain yhdessä.

Ilta meni todella nopeasti, jotenkin viihdyin tämän naisen seurassa. Epäilys heräsi että mitä jos en pidäkään hänestä. Otin kuitenkin riskin ja lähdin sovittuna päivänä ajamaan kohti naisen opiskelu paikkaa. Soitin hänelle ja pyysin tarkempia ajo-ohjeita. Sydän hakkasi ja tuntui että kaikki sanat juuttuisivat kurkkuun. Jotenkin soperrettuani kerroin että olen pian siellä. Ajoin pihaan ja katselin ympärilleni ja huomasin parkkipaikan reunassa seisovan jonkun. Painoin jarrua ja jäin häntä katsomaan. Pettymys valtasi minut. Hän ei ollutkaan ihan sellainen kuin olin kuvitellut iltaisin. Lähdin kuitenkin jostain syystä ajamaan naista kohti vaikka olisin voinut aivan hyvin painaa kaasua ja mennä pois. Jokin hänessä kuitenkin veti puoleensa kun mietin meidän keskusteluja internetissä. Hän oli laittanut minulle sähköpostilla laulun sanoja, kukaan ei ollut minulle sellaista tehnyt. Johtuen varmaan siitä että edelliset seurustelu suhteet oli ollut miehiä.

Ajoin parkkipaikalle ja nainen tuli autoa kohti. Sydän hakkasi niin että tuntui sen kohta tulevan läpi. Sanat juuttuivat taas kurkkuun, jotenkin sain selitettyä että lähdettäisi ajamaan johonkin. Menimme lähimmälle huoltoasemalle. Juttelu ei mennyt ihan niin kuin olin kuvitellut. Valittelin vain väsymystä ja muuta tyhjänpäiväistä. Juttelu kääntyi opiskeluihin yms. tavanomaisiin aiheisiin. Olin aika pettynyt tapaamiseen, ehdotin pois lähtemistä. Ajoin naisen takaisin. En tiennyt mitä pitäisi tehdä.

Katseemme osui ja jäimme katsomaan toisiamme. En tiennyt vieläkään mikä naisessa oli, olisi tehnyt mieli ottaa hänestä kiinni ja suudella. Sanoimme hyvin vaikeasti toisillemme moi ja lähdin ajamaan hitaasti pois. En saanut häntä pois mielestäni moniin päiviin. Parin päivän päästä tekstiviestikeskustelussa tuli ilmi että hän olisi halunnut pyytää minut sisään mutta ei ollut uskaltanut. Kirosin itseäni miksi en kerrankin uskaltanut tehdä mitään. Hän kertoi kuinka olisi halunnut lähtiessään suudella minua ja viedä minut sisään. Luoja tietää mitä olisi tapahtunut.

Eräs viikonloppu nainen oli tulossa kaupunkiin ja sovimme että menen hänen luokse. Suurella kiireellä ja pitkillä haaveilemisilla en kerinnyt käydä suihkussa vaan löin lippiksen päähän ja lähdin kohti sovittua tapaamispaikkaa. Niin kuin odotetusti nainen jo odottikin sovitussa paikassa ja lähdimme astelemaan naisen asunnolle. Katselin varovasti ympärille, asunto oli pieni yksiö.

– Mene nyt istumaan sinne minne mahdut, nainen sanoi

– Joo kiitos, sain sanottua jotenkin.

Vatsassani väänsi ja kiersi. En tiennyt miten päin olisin ollut. Jouduin jo katselemaan ikkunasta ulos etten olisi itseäni nolannut tekemällä jotain tyhmää ja harkitsematonta. Ensikertaa tunsin etten haluaisi pilata tätä nyt. Nousin jo hiukan vapaantuneemmin sängylle, nostin jalat sängylle ja menin nojaamaan sängyn päätyyn. Nojasin käsilläni polviin ja luin jotain lehteä josta en ymmärtänyt mitään vaan olin lukevinani ja mietin miten voisin lähestyä naista, mutta taisin olla liian ujo tehdäkseen mitään. Herranjumala, mietin ajatuksissani, tässä minä istun ja kehittelen suuria toiveita mitä voisikaan tapahtua. Nainen tuli istumaan vastapäätäni ja otti lehden käsistäni ja otti lippiksen päästäni nauraen.

– Sisällä ei pidetä lippistä.

– Anna tänne se, sanoin.

– Yritä ottaa, ja nauroi.

Olin liian häkellyksissäni tehdäkseni mitään ja olin olevinaan loukkaantunut. Sain lippiksen jo muutamaan kertaan takaisin mutta jollain kummallisella tavalla nainen sai sen takaisin. Nainen otti lippikseni ja heitti sen jonnekin kauas eteiseen. Olin liian huumassa tehdäkseni mitään. Nojasin leuallani käsiin jotka oli polvillani. Nainen siirtyi hiukan lähemmäksi minua. Pelkäsin että nainen huomaisi nopean hengitykseni ja kiihkoni. Pitkä, liian pitkä hiljaisuus tuli, yritin kääntää päätäni mutta nainen otti hyvin varovasti leuastani kiinni, kuin peläten sen särkyvän.

Hän pakotti minua katsomaan itseään silmiin. En kyennyt siihen vaan suljin silmäni ja päätin että hän saa päättää mitä tekee. Luulin jo että hän lähtee pois kunnes tunsin liikahduksen, hengitys läheni kunnes nainen kosketti varovasti huuliani. Tuntui etten voisi enää hillitä itseäni vaan tekisin jotain tyhmää. Suudelma vain kiihtyi ja syveni. Hengitykseni oli hyvin katkonaista. Minun teki mieli koskettaa häntä joka paikasta, milliäkään jättämättä. Tutustua häneen, syvemmin.. Kaataa hänet sängylle, suudella kaulaa.. Rintaa.. Kylkiä.. Lantiota.. Reisiä.. Polvia.. Sääriä.. Suudelma kesti monta pitkää minuuttia. En halunnut lähteä pois.. Puhelin ilmoitti hetken tulleen. Olin eteisessä jo laittamassa kenkiä, suutelimme vielä pitkään ja toivotimme hyvää yötä.. Juoksin portaan alas kovaa vauhtia. Teki mieli huutaa onnesta.

Jos mielenkiintoa löytyy niin voin kertoa eteenpäin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute