Herkku-puhelin
Rullaluistelun päätteeksi
-dreamer-

Oli kuuma kesäpäivä ja olin hyvän ystäväni kanssa rullaluistelemassa tuttua lenkkiä. Olimme molemmat melko nuoria, kiinteäkroppaisia, vaaleita ja keräsimme aika lailla katseita kun pyyhälsimme pitkin kävelyteitä. Tiesimme molemmat että etenkin miehet jäivät tapittamaan takamuksiamme kun viuhahdimme ohi ja pukeuduimmekin siksi aina provosoivasti. Minua se ei haitannut alkuunkaan sillä tykkäsin itsekin katsella Sarin kiinteää takamusta kun luistelimme peräkkäin. En ollut missään määrin aiemmin ollut kiinnostunut tytöistä mutta parilla viimeisellä lenkillämme oli Sarinkin peppu alkanut saada aikaan kiihkeitä ajatuksia.

Lenkkimme alkoi olla viimein ohi ja lähestyimme Sarin kotia. Sari asui vielä vanhemmillaan hienossa omakotitalossa ja päätimme mennä sinne suihkuun ennen kun lähtisimme uimarannalle. Sarin poikaystävä oli myös tulossa mukaan mutta ei ollut vielä ilmestynyt Sarille. Itse olin sinkku ja uimarantareissut olivat siksi erityisen mukavia. Jarrutimme Sarin pihaan, riisuimme luistimet jalastamme ja kävelin sisään Sarin perässä. Sari haki jääkaapista meille kylmät siiderit. "Porukatkin on sit lähteny mökille, oli lappu pöydällä" Sari sanoi innostuneella äänellä. Mieleeni tuli äkkiä ajatus yhteisestä suihkureissusta Sarin kanssa kun oltiin kaksin asunnossa ja ensin vähän säikähdinkin että miten minun päähäni nyt tuollainen ajatus oli päässyt.

"Mä meen sit suihkuun" sanoin ja availin 'hotpantsieni' nappia. Laskin housut maahan ja riisuin toppinikin Sarin sängylle. Pikkuhousut ja rintsikat päällä lähdin alakertaan suihkuttelemaan. Huomasin mennessäni että Sari katsoi kroppaani ihailevasti ja se tuntui kivalta. Isosta omakotitalosta huolimatta Sarilla oli vain yksi suihku ja Oletin että Sari jäisi huoneeseensa odottelemaan vuoroaan. Astuin suihkuhuoneeseen, riisuin loputkin vaatteet ja käänsin veden tulemaan. Mukavan vilpoinen vesi hyväili kroppaani ja huomasin nännini kovettuvan. Suljin silmäni ja huomasin alkavani kiihottua.

Yhtäkkiä suihkuhuoneen ovi kävi ja Sari huudahti ovelta "Jukka tuli jo, niin mäkin tuun nyt suihkuun". Avasin silmäni ja edessäni seisoi alastomana ja niin kauniina tämä ihana ystäväni. Sari istui odottamaan vuoroaan jakkaralle suoraan eteeni. Ilmeisesti epähuomiossa Sari jätti jalkansa auki ja näin koko ihanuuden edessäni. Tunsin kuinka jalkovälini oli turvonnut ja halusin koskea sitä. Vaivihkaa, ikään kuin pesten sitä ujutin sormeni häpyhuulteni väliin ja tunsin klitorikseni kovana möykkynä. Sari katsahti juuri silloin minuun ja hetken epätietoiselta ilmeeltään sai väännettyä virneen ja iski mulle silmää.

Sari avasi jalkojaan vähän enemmän ja uskalsin jo vähän hyväillä klitoristani. Sarinkin käsi hakeutui jalkoväliinsä ja minusta tuntui epätodelliselta ja ihanalta. Tuntui kuin orgasmi olisi jo ollut tulossa vaikka olin juuri vasta koskenut sinne. Sari nousi pystyyn ja käveli eteeni, hän katsoi syvälle silmiini ja painoi sitten huulensa mun huuliini. Suutelimme kiihkeästi. Tunsin kuinka pimpsani sykähteli ja mun oli pakko lopettaa etten saisi siihen paikkaan. Sari laittoi vapaan kätensä mun pepulle ja kuiskasi mun korvaan "mä olen unelmoinu tästä jo pitkään, saanks mä koskee suhun?". Ennen kun ehdin edes tajuta mitä kuulin tunsin Sarin käden sisäreidelläni ihan mun käteni vieressä. Vedin kuin vaistomaisesti oman käteni pois ja Sarin käsi hakeutui heti jalkoväliini. Suljin silmäni, laitoin käteni Sarin taakse pepulle ja nautin. Sain valtavan orgasmin ihan heti, polveni notkahtelivat enkä ollut pysyä pystyssä. Voihkin ja mumisin hiljaa Sarin korvaan.

Taas kuului suihkuhuoneen ovelta ääniä ja Jukka, siis Sarin poikakaveri oli ilmestynyt ovelle. "mun piti tulla kysyyn että mikä sulla kestää mut Katihan on täällä kans" Jukka sais sanottua hölmistymiseltään. Jukka näytti tosi hyvälle pelkissä uimahousuissaan jotka oli selvästi pullollaan, ilmeisesti tilanteen johdosta. "Siis mitä helvettiä te teette?" Jukka kysyi jo vähän hymyillen. "Ota ne housut pois ja kato" Sari sanoi veikeästi. Jukka istui jakkaralle ja laski housunsa. Melko keskinkertaisen kokoinen kaluhan sieltä paljastui mutta jo hyvässä kulmassa. Sari katsahti Jukkaa jalkoväliin ja otti sitten mua kädestä kiinni ja painoi sen omaan jalkoväliinsä. Aloin hellästi tunnustella Sarin pimpsaa. En ollu ennen koskenut kuin omaani joten tilanne tuntui todella kiihottavalle. Sari siirsi jalallaan toisen jakkaran ihan Jukan jakkaran eteen ja istui sitten siihen hajareisin.

Otteeni irtosi Sarista hänen istuessaan mutta kyykistyin heti ja laitoin käteni takaisin valuvan märkään paikkaan. Jukka oli ottanut kovan kalunsa jo käteensä ja oli alkanut hieromaan sitä. Sari oli suoraan Jukkaa vastapäätä ja molemmilla haarat ihan auki, minä sitten Sarin vieressä kyykyssä ja käsi Sarin aarteella. Asetelma tuntui ihanalle. Sari sanoi yllättäen "haluuks sä toisen?". Hymyilin väkinäisesti Sarille, mutta Sari ohjasi mut Jukan eteen seisomaan ja istutti mut pian Jukan syliin. Tunsin kuinka kova kalu upposi joitakin senttejä sisääni ja tunsin etten taaskaan kestäisi pitkään. Sari veti jakkaraansa lähemmäs, laittoi oman kätensä jalkoväliinsä ja toisen mun klitorikselle. Aloin hitaasti liikkua Jukan sylissä ja Sari jo vähän äännähteli edessäni.

"Mä haluun sit Jukalta sen tavaran tähän mun pimpsalle, ja olkaa sit nopeita, en kestä enään pitkään" Sari sanoi. Aloin ratsastamaan kovempaa Jukan sylissä ja Sari kiihdytti myös tahtia jalkovälissään. Huomasin että Sari ei pystyisi enää montaa sekuntia pidättelemään ja siirsi jakkaransa jo ihan kiinni mun ja Jukan jakkaraan. Mun ja Sarin rinnat osuivat välillä toisiinsa, Sari sulki silmänsä ja puri alahuultaan. Sari sanoi "pian nyt, mä tuun" nousin vähän ylös ja Jukan kalu pulpahti ulos sisältäni se jöpötti pimpsani edessä ja tartuin kiinni siitä kädelläni ja aloitin hurjan hinkkaamisen. Jukka murisi takanani ja Sari voihki edessäni orgasmin kourissa. Viimein Jukalta tuli kamala määrä tavaraa Sarin muutamalle häpykarvalle ja koko pimpsa peittyi pian siihen. Sari jatkoi vielä hetken hyväilyä ja katseli mua silmiin ihastuneena. Ajattelin että tämä oli ihaninta mitä mulle oli koskaan tapahtunut.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute