Herkku-puhelin
Fantasiani
-dreamer-

Tulen vaaleaan huoneeseen jossa on mukavan lämmin, suljen oven takanani ja näen vain pehmustetun ison pöydän edessäni. Pöydällä on muutama iso pehmeän näköinen tyyny ja katossa huoneen ainoa valo suoraan pöydän yläpuolella. Alan tarkastella huonetta. Ei ikkunoita ja vain nojatuoleja seinien vieressä. Suurin osa tuoleista on varattuja. Niissä istuu kauniita miehiä ja naisia pelkät valkoiset kylpytakit päällään. Huone on hämyinen keskellä olevaan pöytään osoittavaa spottivaloa lukuun ottamatta. Huomaan että kaikki noin kymmenen henkilöä huoneessa tuijottavat minua.

Alan kävellä huoneen reunaa pitkin tarkastellen ihmisiä. Naisia ja miehiä näyttäisi olevan melkein yhtä paljon. Naiset ovat hyvin kauniita, tummia ja vaaleita, pienehkörintaisia ja siroja, juuri sellaisia kun itse pidän kauniina. Miehet ovat komeita ja ystävällisen oloisia. Ei mitään bodareita mutta ei liian luihujakaan. Kukaan ei puhu mitään, vain rauhoittava musiikki soi taustalla.

Kävelen huoneen keskelle pöydän viereen, lasken kylpytakkini maahan ja nousen pehmeälle pöydälle makaamaan aivan alastomana. Pidän jalkani visusti kiinni toisissaan ja koitan katsella laidoilla istuvia ihmisiä. Muutama nainen on avannut kylpytakkinsa ja paljastanut rintansa minun nähtäväksi. Huomaan pöydän vieressä säätönappulan valolle yläpuolellani ja himmennän sitä hiukan.

Vinkkaan kylpytakkinsa avanneen naisen pöytäni viereen. Nainen lähestyy kuin pöytää kuin palvelija ja jää sen viereen seisomaan. Hän katsoo minua silmiin rauhoittavasti. Tarkastelen naisen ihania korkeintaan b-kupin rintoja ja jo vähän nöpöttäviä nännejään. Ojennan käteni ja tunnustelen rintaa hieman. Nostan tyynyjä muutaman selkäni taakse ja puoli-istuvassa asennossa voin nähdä naisen ihanan siron jalkovälin. Karvoja on vain ihan vähän ja ne on ajeltu siistiksi tupsuksi häpykummulle. Ojennan toisenkin käteni ja tunnustelen naisen jalkoväliä. Se on ihanan lämmin ja kostea. Etsin klitoriksen sormeni alle ja liikutan sitä vähän. Nainen sulkee silmänsä ja huokaisee. Otan käteni irti naisesta ja käsken hänet takaisin paikalleen. Naisen etääntyessä huomaan että suurin osa ihmisistä on joko riisunut kylpytakkinsa tai ainakin avannut sen.

Muutamalla miehellä on jo kalukin kovaan. Kalut eivät vaikuta kovin suurilta mutta sitäkin seksikkäämmiltä. Tilanne on saanut minut aivan sekaisin. Tunnen olevani aivan litimärkä ja nännini ovat kivikovat. Avaan jalkojani ja nostan ne koukkuun. Kantapääni miltei osuvat peppuni poskiin ja ihanuuteni on nyt suuren osan ihmisistä nähtävillä.

Huomaan kuinka muutama nainen laittaa kätensä jalkoväliinsä ja alkavat hyväilemään itseään minun jalkoväliäni katsellessaan. Nautin tilanteesta suunnattomasti. Laitan varovasti toisen käteni rinnalleni ja otan nännini etusormen ja peukalon väliin. Kierrän sormia varovasti ja nautin. Pidän tuosta nännin ehkä vähän rajustakin käsittelystä hirveästi. Tunnen että pimpsani on aivan valmis kosketukselle. Asetan käden polvelleni ja vedän sitä hitaasti sisäreittäni pitkin jalkoväliini. Huokaan syvään sormiani vihdoin koskettaessa avoimena olevaa pimpsaani.

Vaimea voihkinta ja itsensätyydyttämisen äänet jo kuuluvat huoneesta. Liimaan katseeni suoraan edessäni itseään hyväilevään naiseen ja etenikin tarkastelen hänen kättään joka innostuneena tuntuu hyväilevän naisen klitorista. Asetan myös oman sormeni klitorikselleni ja alan hyväilemään sitä hiljakseen. Välillä vilkaisen naisen kasvoja joista alkaa näkyä jo lähestyvä orgasmi. Näky kiihottaa minua suunnattomasti ja tunnen itsekin olevani jo hyvässä vauhdissa kohti ihanuutta.

Vinkkaan lopulta naisen luokseni sillä naisen ilme antaa ymmärtää orgasmin olevan aivan kosketuksen päässä. Nainen jättää kätensä jalkoväliinsä ja kävelee luokseni. Pyydän naisen pöydälleni nelinkontin. Nainen asettuu pöydälle viereeni pyytämääni asentoon ja asetan vapaan käteni hänen pakaralleen. Nainen on jo irrottanut kätensä klitaltaan ja hän puree varovasti alahuultaan.

Hyväilen naisen peppua ja hivutan kättäni hänen jalkojensa väliin. Hyväilen hänen sisäreisiään kokoajan lähestyen hänen aarrettaan. Naisen peppu kiertää pientä ympyrää ikään kuin pyytäen minua jo koskemaan häntä sinne. Lopulta käteni löytää valuvan pimpsan ja sormeni etsivät oitis klitan. Naisen selkä menee vuoroin kaarella ja vuoroin notkolle ja koko hänen vartalonsa kouristelee kun hyväilen hänen klittaansa hyvä nopeutuvalla tahdilla. Myös oma jalkovälini rupeaa olemaan aivan valmis räjähdykselle. Siirrän naisen päälleni kontilleen 69 asentoon. Painan naisen kasvot jalkoväliini ja tunnen kuinka ihanasti hänen huulensa painuvat kiinni minuun. Nainen on niin seksikkäästi peppu pystyssä päälläni että en pystyisi enää lopettamaan. Äkkiä myös tunnen kuinka naisen kieli etsii klitoristani ja tunnen orgasmin tulevan. Ehdin juuri laittaa sormen naisen klitorikselle kun kehoni jäykistyy ja saan vavisuttavan orgasmin. Myös naisen keho vääntelehtii ja hän inisee vaimeasti nuollessaan minua. Taustalta saatan kuulla välillä myös muita ihania orgastisia ääniä. Sormeilen naisen klitorista kunnes huomaan naisenkin orgasmin olevan tiessään ja omakin kroppani alkaa palautua orgasmin kourista ihanan rentoon olotilaan. Nainen poistuu nojatuoliinsa, hetken kerättyään voimiaan ja muut ihmisetkin hetkeksi hieman rauhoittuvat touhuiltaan.

Tämä fantasiahan jatkuu vaikka miten pitkälle jos vain haluatte. Kertokaa saiko tämä mitään aikaan ;).

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute