Herkku-puhelin
Niin kaunis...
Amberia

Pariisi on kaunis alkukeväästä. Ah, ihan silmä lepää kuumottavan auringon alla.

Kyllä säästäminen kannatti, ajattelin, kun tepastelin mukulaisilla kivillä torin laidalla.

Ihmisiä oli hurjan paljon joka puolella. Valokuvaajia, katutaiteilijoita, turisteja ja kaupunkilaisia tietenkin.

kahviloita oli tuhat ja mietinkin että mihinkähän sitä menisi istumaan hetkeksi ja vain katselemaan elämää Pariisissa.

Kulman takana oli kivalla pienellä terassilla varustettu sievä kahvila. Tilasin erittäin huonolla ranskallani kahvin ja naureskelin päälle sillä tarjoilija oli erittäin huvittunut "aksentistani".

Aukaisin tiukalle vedetyn takin vyön ja nostin takkini naulakkoon. Suoristin hamettani ja vilasin peiliin pikaisesti. Aika hyvältä näyttää;).

Istuin aivan ikkunan vieressä ja join erittäin ihanaa ja pehmeän makuista kuumaa kahvia.

Juutuin tarkkailemaan pariskuntaa jotka istuivat kahvilan keskipaikoilla. He kuhertelivat melko avoimesti ja aina välillä huomasin miehen koskettavan omaa etumustaan varkain. Sain päähäni heti kiihkeitä mielikuvia ja kait minullakin seisoisi jos mies olisin. Nainenhan oli kuin Marilyn Monroe kiharassa vaaleassa tukassaan!

Laitoin jalkojani ristiin sillä tunsin kiihottuvani... johtuihan se puutteestakin kyllä jo... :/

Pariskunta lähti ja kahvilan väki alkoi vaihtua. Istuin kahvikuppini ääressä jo toista tuntia ja minulla ei kerta kaikkiaan ollut kiire mihinkään. Viihdyin hyvin...

"pardot"?... , kuulin, ja hätkähdin.

Vieressäni seisoi tumma nainen, iältään ehkä kolmissa kymmenissä. En oikein saanut suustani sanaa vaan nyökkäilin. Hän asettui minua vastapäätä istumaan ja juomaan laakeasta kupistaan kuumaa juomaa.

Yritin sönköttää taas jotakin ranskaksi kunnes nainen jatkoi keskustelua englanniksi ja pääsimme juttuun oikein hyvin.

Hänen nimensä oli Chantal ja hän asui aivan kaupungin keskellä. Hän oli opettaja, en oikein ymmärtänyt minkä, mutta kuitenkin. Hänellä oli lyhyet, tummat ja huolitellut hiukset. Oikeastaan hän oli juuri sellainen millaiseksi ranskattaria luulinkin.

Kerroin hänelle itsestäni että olin 25-vuotias ja lomailemassa Suomesta. Hän ylisti vaaleita pitkiä hiuksiani ja heleää ihoani. Minusta tuntui oikein kivalle.

Kello tuli kuusi ja ajattelin lähteä hotellille.

Chantal kuitenkin ehdotti, että jos lähtisimme pienelle kierrokselle Pariisin yöelämään. Mietin ja vähän jännitin ja sitten päätin että se sopisi.

Kävelimme Chantalin asunnolle. Talo oli vanha mutta erittäin tyylikäs. Asunto oli avara ja naisellinen ja siellä oli aivan upea parveke!

Chantal heitti kenkänsä ja takkinsa tuolille ja käveli pienelle kaapille ja otti sieltä jonkinlaisen likööripullon. Joimme maljat uudelle ystävyydelle ja hän alkoi katsella minua päästä varpaisiin. Käänteli minua ja olin aivan ymmälläni. Sitten hän juoksi huoneeseen ja tuli sieltä mukanaan upein leninki jota olen ikinä nähnyt. Chantal halusi minun käyttävän sitä illalla. En mitenkään voinut! Varmaan jo yksikin tahra tuollaista kangasta maksaisi yhtä paljon kuin omat vaatteeni yhteensä. Chantal vaati ja ennekuin edes ehdin miettiä mitä tämän takana oli hän alkoi riisua itseään...

Kävelin parvekkeelle ja vedin henkeä oikein kunnolla. Huhhuijaa... mitähän täällä oikein tapahtuu, mietin. Yritin olla selin oveen päin, mutta mielenkiintoni kasvoi ja katsoin. Chantal oli mustissa pitsisissä alusvaatteissa ja hän hymyili minuun päin.

Tunsin kostuvani ja tunsin myös pelon ja mielenkiinnon sekaista olotilaa. Mutta hän oli niin kaunis... Kaunis muodokas jännittävä nainen. Hän käveli luokseni ja tarttui minua kädestä. Hän asetti minut istumaan divaanille ja veti saappaani pois. Hänen kätensä sujahtivat reisilleni ja hän levitti jalkojani vain nähdäkseen. Sitten hän nousi seisomaan eteeni ja riisui pöksynsä. Hän otti pienen haara-asennon ja astui ihan jalkoihini kiinni. Edessäni oli tummalla karvaviivalla kaunistettu kiiltelevä jalkoväli. Sydämeni jysähteli paikoiltaan ja rohkaisin mieleni. Vein kasvoni aivan sen lähelle ja kielen kärjellä kosketin ensin huulia... sitten väliä. Uuuh... olipa ihanaa...

Raotin sormillani Chantalin häpyhuulia ja otin klitoriksen hellästi huulieni väliin. Tunsin pieniä tukistuksia hiuksissani ja ajattelin että hän nauttii.

Imin pientä nuppua ja lirputin sitä kielelläni. Kosketin varovasti etusormellani reikää ja se kuin imaisi sormeni sisälle. Koukistelin märkää ja litisevää väliä ja ahmin koko suullani kaunista Chantalia. Minua ei pätkääkään haitannut kaunis leninki joka odotti käyttäjäänsä henkarissa, päin vastoin, tällä hetkellä se oli siellä kauneimmillaan...

Chantal tönäsi minua hiukan ja kaaduin selälleni. Hän avasi hameeni ja paitani napit. Autoin mielelläni riisumisessa sillä olin erittäin latautunut.

Chantal otti rintani käsiinsä ja painoi ne yhteen. Hän imi yhtä aikaa molempia nännejä ja puristeli rintojani. Hänen reitensä oli kostunutta posliiniani vasten ja aloin nostella lantiotani kuin automaattisesti sitä vasten.

Chantal nousi ja haki viereisestä huoneesta kaksi pätkää narua. "trust me?", hän kysyi ja nyökkäsin.

Hän sitoi käteni yhteen divaanin päässä olevaan lampun varteen ja odotin jännityksellä mitä tuleman piti.

Hän levitti jalkani niin leveelle kun vain sai.

Jalkani roikkuivat divaanin molemmin puolin.

Hän suuteli vatsaani, lantiotani... reisäni...

Pian hänen huulensa kiertelivät posliinisia huuliani ja aivan pienessä sekunnissa hänen kielensä teki tuttavuutta joka puolella naiseuttani. Yritin koukistella jalkoja mielihyvästä mutta Chantal piti ne lujasti paikoillaan. Hän kiipesi päälleni ja jatkoi nuolemistaan. Sain kasvoilleni jälleen ihanan kostean pimpin ja maistelin sitä jo hieman tottuneimmin ottein.

Ovi kävi ja tajusin äkkiä tilanteen.

En ollut vielä niin orgasmin pauloissa etten olisi huomannut olohuoneeseen kävelevää miestä.

Mies katseli meitä ja Chantal nousi päältäni ja meni suutelemaan miestä.

Tästä minä en taas tiennyt mitään. Makasin tuntemattoman naisen talossa alasti ja sidottuna ja mies outo mies tarkkaili minua hymyillen.

"tämä on kämppäkaverini", ymmärsin Chantalin puheesta.

Minua nolotti niin paljon! Olisin antanut mitä vaan pienestä peiton palasta. Luulin hengitykseni pysähtyneen lopullisesti kun mies käveli divaanille päin...

Mies istui sohvan reunaan ja silitti kasvojani. "mene pois!", sopersin ranskaksi ja yritin näyttää vihaiselta. Nousin hiukan istumaan, niin paljon kuin narut antoivat periksi ja laitoin jalkani vatsaani vasten koukkuun. Mies laittoi kätensä jalkojeni välistä häpyhuulilleni ja sormenpää kosketteli uteliaana märkää pintaa. Se teki niin hyvää!! En uskaltanut kertoa sitä, mutta luulen että mies tiesi sen sillä hän ei todellakaan aikonut uskoa kehotustani.

Mies nousi ja alkoi riisuutua. Voi luoja että alaston mies näytti hyvältä! Olin ollut ehkä liian kauan selibaatissa ja aloin nuolemaan huuliani jo pelkästä vehkeen näkemisestä.

Mies tuli lähelleni ja painoi kalunsa suuhuni, aaahh... miten ihanaa. Suonikas ja puhdas kalu liukui huulieni välissä kuin käärme ja mies sai itse säätää vauhtia.

Tämän kaiken keskellä Chantal avasi reiteni ja painoi päänsä alas. Klitorikseni oli koetuksella, sillä niin vikkelää kieltä en ollut ennen saanut...

Kouristelin ja nytkyin. Mies irrotti otteensa ja asettui Chantalin taakse. Pienen inahduksen jälkeen Chantal alkoi heilua ja mies puski hänen pakaroidensa väliin suhteellisen lujaan tahtiin. Minä olin oikein aitiopaikalla ja Chantalin huohottavat huulet vielä välillä hipaisten reikääni... huh...

Chantal kitisi ja valitti nautinnosta ja minä yritin päästä irti naruista. Mies varmaan huomasi sen, sillä hän murahti minulle leikkisästi kun pääsin irti.

Sen sijaan että olisin lähtenyt, otin Chantalin pään käsieni väliin ja työnsin kieleni hänen suuhunsa. Kielemme leikkivät samalla kun mies teki hänelle hyvää.

Mies nousi Chantalin takaa pois ja tuli luokseni. Hän nappasi minut syliinsä ja kantoi minut lasisen pöydän päälle. Menin makuulle ja painoin jalkateräni hänen rintakehäänsä vasten. Jo pelkkä kärjen kosketus sai suustani eläimellisiä ääniä aikaan ja ihanan liukumisen alettua huusin kuin syötävä...

Mies tarttui polvitaipeistani kiinni ja painoi ne pöytää vasten.

Chantal kissamaisen kauniilla vartalollaan tuli seisomaan päälleni ja pyllisti miehelle. Mies nuoli häntä takaapäin minun käteni hyväilivät hänen jalkaväliään. Chantal tuli viereeni makaamaan ja suutelimme miehen välillä puskiessa minua ja sormeillessa Chantalia ja välillä toisinpäin. Olimme auki miehelle molemmat ja suutelimme ja maistelimme sormiamme Chantalin kanssa.

Huusin, tunsin tulevani... tulin...

En tiedä kuinka kauan mies vielä jatkoi työskentelyään ennen kuin tuli.

Raotin silmiäni ja huomasin valtavan kasan valkoista eritettä vatsallani. Chantal makasi viltin päällä lattialla ja mies oli todennäköisesti suihkussa ropinasta päätellen.

Keräsin nopeasti vaatteeni ja puin vain osan päälleni ja olin jo avaamassa ovea kunnes märät huulet painuivat niskaani ja kuumat kädet ottivat rintani hyväilyyn. Mies raotti jalkojani ja saappaideni päällä notkuessa tunsin kuinka pikkupöksyni siirtyivät sivuun.

Mies tuli sisälleni ja painoi kaluaan vakooni erittäin hitaasti ja kiihottavasti. Hänen kämmenensä hyväili häpyhuuliani ja puristeli turvonnutta ja liukasta klitorista. Vauhti koveni ja rintani heiluivat kovissa lantion läiskähdyksissä. Mies tuli selälleni ja kumarruin nuolemaan hänen terskansa puhtaaksi... maistui hyvälle.

Mies käski minun pysyä paikallaan sillä aikaa kun kävi suihkussa mutta heti ropinan kuultuani juoksin ovesta ulos ja raittiiseen ulkoilmaan.

vedin takin päälleni ja juoksin kadun kulmauksen taakse. Kävelin siitä melko nopeaan tahtiin hotellille.

Kun pääsin sisälle en tiennyt itkisinkö vai nauraisinko. Kokemus oli aivan upea mutta silti liian jännittävä ollakseen tosi.

Avasin hanan valumaan ja astuin kuumaan kylpyyn.

rentouduin ja tilasin huonepalvelusta hyvää syötävää.

Uskaltaisinkohan huomenna mennä uudelleen siihen kahvilaan? Toisaalta jos tuo oli ensimmäisen kahvilan anti niin mitähän muissa on tarjolla nauroin ja vaivuin utuisiin vaniljan tuoksuisiin unelmiin kylpyvedessä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute