Herkku-puhelin
Mieheni
jo

Katselet minua lähes palvovasti, anovasti. Tiedän etten ole mikään kovin kaunis nainen, mutta sinun katseesi saa minut tuntemaan itseni ainutlaatuiseksi ja mielettömän kauniiksi. Keikistelen edessäsi hetken, sinua on kiva kiusata ja huomata ettet saa katsettasi irti muodoistani. Tiedän että haluat minua, olet odottanut jo kauan, mutta saat odottaa vielä hetken.

Alan riisuutua silmiesi edessä. Katselet kiinteästi kuinka vedän valkoisen t-paidan pääni yli ja paljastan rintaliivien peittämät terhakat rintani. Hymyilen sinulle viettelevästi, tiedät että sinulla on lupa vain katsoa, ei koskea... Ei vielä. Riisun verkkaritkin ja heitän ne samaan kasaan t-paidan kanssa. Nyt seison edessäsi rintaliiveissä ja stringeissä. Käännyn selin sinuun ja pyöritän peppuani härnäävästi. Kuljetan käsiä pitkin vartaloani, koskettelen kohtia joita sinun kätesi tahtoisivat koskettaa. Hyväilen rintojani rintaliivien läpi, jatkan alaspäin mahalle ja siitä reisille. Samalla katselen sinua kiinteästi silmiin, huomaan kuinka kiihotut.

Riisun rintaliivit ja koskettelen rintojani. Huomaan kuinka alat käydä malttamattomaksi istumaan vain ja katselemaan. Riisun vielä stringini ja heitän ne sinulle. Suljet silmäsi ja nuuhkaiset stringeistä hajuani. Nouset ylös ja kävelet minua kohti, väristykset menevät selkääni pitkin pelkästään jo siitä kun katsot minuun noin. Lasket kätesi lantiolleni ja katsot minua silmiin. Kumarrut ja suutelet minua, aluksi pehmeämmin ja pian intohimoisemmin. Haluni alkavat todella herätä kun nostat minut syliisi ja lasket sängylle. Asentoni on irstas, haarani ovat levällään ja paljastavat kokonaan ajellun häpyni. Katselet minua hetken. Sitten palaat viereeni, suutelet huuliani kaulaani, poskiani. Siirryt hitaasti alaspäin rinnoilleni. Vuorotellen nuolet toista ja sitten taas toista. Kätesi hyväilevät reisiäni ja pakaroitani, jännityn kaarelle nautinnosta ja huokaan. Tahtoisin jo niin paljon enemmän, mutta nyt on sinun vuorosi kiusata minua.

Lopulta maltat luopua rinnoistani ja siirtyä alemmas, napaani asti. Suukottelet sitä ja käännät minut yllättäen mahalleni. Tulet seisomaan eteeni ja riisut itseltäsi nopeasti paidan, farkut ja bokserit. Kalusi ponnahtaa uljaana eteeni. Tartun kiinni sen varresta ja liikuttelen hitaasti kättäni vartta pitkin. Suukottelen kalusi päätä ja vartta, välillä otan kärjen suuhuni. Yrität saada minut ottamaan koko kalun suuhuni, mutta ei vielä. Nopeutan hiukan käteni liikettä ja huomaan että nautit. Lopulta otan kalusi syvälle suuhuni. Tartut kovalla otteella päähäni ja panet kalullasi suoraan suuhuni. Tunnen kuinka kättesi ote hiuksistani tiukkenee ja hengityksesi tihenee. Panet lujempaa ja tiedän että laukeat pian. Otan kalusi pois suustani, kiusaan vielä hetken antamalla kalullesi suukkoja, mutta lopetan koska pelkään sinun laukeavan.

Käännyn selälleni sängyllä, sinä kiipeät päälleni. Suutelet minua, annat kielesi seikkailla suussani ja kättesi hiuksissani. Suusi siirtyy kaulalle ja pian rinnoille. Hoputan sinua eteenpäin, muuta keskityt nuolemaan rintojani. Se tuntuu taivaalliselta, mutta haluaisin jo enemmän. Pitkän ajan päästä maltat luopua täyteläisten rintojeni seurasta ja siirtyä mahaani suukotellen alaspäin. Pian saavutat häpykummun ja trimmatun karvoitukseni alun. Painat kasvosi vasten häpykumpuani ja nuuhkaiset, minä vavahdan. Avaat jalkojani enemmän levälleen ja aloitat sisäreisieni nuolemisen. Lähestyt koko ajan jo nesteistään valuvaa pilluani. Lopulta huulesi koskettavat häpyhuuliani ja kielesi pujahtaa sisään tottuneesti. Imet ja nuolet klitoristani. Jäykistyn kaarelle ja valitan mielihyvääni ääneen. Pian työnnät sormen vakooni ja kohta sinne löytää toinenkin. Minä nostan käteni rinnoilleni ja hyväilen ja puristelen niitä. Sormesi sisälläni aloittavat sisään ulos -liikkeen ja kielesi leikittelee taidokkaasti klitoriksellani. Huohotan ääneen ja anelen sinua naimaan minua kunnolla. Työntämään kyrpäsi pilluni pohjaan saakka. Et kuitenkaan tee vielä niin. Nait minua sormillasi kiihdyttäen tahtia, vartaloni kaari kiristyy ja huudan nautintoani ääneen. Nostat katseesi pillustani ja katsot minua suoraan silmiin, ja silloin orgasmin aalto ravistelee minua. Huohotan ja kiljun ääneen pilluni supistellessa sormiesi ympärillä.

Nouset viereeni ja tuot pillumehuista märät sormesi huulilleni. Nuolen sormesi puhtaaksi, maistelen omaa makuani ja kiihotun lisää. Käännyt selällesi pyynnöstäni ja minä nousen päällesi. Ohjaan kalusi kiimasta liukkaaseen pilluuni. Ah, kuinka hyvältä suonikas kalusi tuntuukaan märässä ja lämpöisessä vitussani. Huokaat ja tiedän että sinustakin tuntuu hyvältä. Aloitan hitaan ratsastamisen, sinä hyväilet samalla rintojani. Pian nopeutan tahtia, tiedän että tulet kohta. Selkäni jännittyy kaarelle, kun pompin päälläsi. Katselet heiluvia rintojani ja kätesi hakeutuu klitorikselleni. Hierot sitä ratsastukseni tahdissa. Saan valtavan ihan orgasmin ja pilluni supistelee kyrpäsi ympärillä.

Äkkiä työnnät minut päältäsi ja ruiskutat spermat rinnoilleni ja suuhuni. Maistut suolaiselle ja kitkerälle. Nuolen huuliani ja sinä nuolet sperman pois rinnoiltani ja lysähdät viereeni. Kietoudumme toistemme syliin. Kuiskaan sinulle rakastavani sinua ja mumiset vastaukseksi jotain saman laista ja sitten olet unessa. Hymyillen katselen sinua kun nukut ja pian nukahdan itsekin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute