Herkku-puhelin
Hotellissa
Juhis

Olin päättänyt järjestää vaimolleni pienen yllätyksen, josta tulisi meille molemmille erittäin antoisa sellainen. Lähetin hänelle tekstiviestin, jossa pyysin, että hän kävisi ostamassa itselleen jotain seksikästä illaksi itselleen. Eipä aikaakaan kun vastaukseksi tuli hymiö. Hän sanoi pääsevänsä puoli neljä töistä ja käväisevänsä sen jälkeen hieman ostoksilla..

Seuraavaksi kirjoitin vaimolleni uuden tekstiviestin, jossa pyysin häntä tulemaan Sokos Hotelliin yhdeksäksi. Kysyisi respasta huonetta minun nimelläni. Niinpä tilasin taksin ja läksin itse jo etukäteen hotellille tekemään hieman järjestelyjä. Kävin hakemassa ruusuja, ostamassa huivin sekä käsiraudat. Kun olin saanut hankittua tarpeellisen, kirjauduin hotelliin sisään. Aikaa olisi vielä runsaasti ennekuin vaimoni tulisi. Siispä ajattelin, että käyn tässä vaiheessa suihkussa ja siistiydyn hieman. Suihkussa ollessani minua alkoi panettaa hullunlailla. En voinut muuta kuin alkaa runkata ja purkaa pahimmat paineet pois. Kun olin saanut homman tehtyä, sain villin idean. Mitäpä jos ajaisin itseni posliiniksi? Mietin hetken ja ei kun tuumasta toimeen...

Suihkun ja ajelun jälkeen otin baarikaapista kaljan ja litkin sitä hiljalleen. Kello oli jo puoli yhdeksän. Aika alkaa pukeutua. Laitoin päälleni mustat stringit, jotka saavat vaimoni sekoamaan lähes täysin. Perseeni kuulemma pääsee oikeuksiin. Laitan stringit jalkaan ja katselen itseäni peilistä. Hyvältä näyttä niin edestä kuin takaakin. Pelkä katselu alkaa jo kiihottaa minua suunnattomasti ja käteni hakeutuu hyväilemään kaluani, tuntuu taivaalliselta. Havahdun fantasia maailmastani kun oveen koputetaan ja vaimoni ääni kuuluu oven takaa. Hetki, soperran ja avaan oven. Kaluni seisoo jo täydessä mitassa ja vaikka minulla onkin pällihousut jalassa ei vaimoni voi olla huomaamatta sitä. Hän antaa minulle hellän suudelman kaulalle ja kysyy mikä olisi illan suunnitelma? Vastasin, että kävisimme ainakin ensin syömässä ja katsotaan sitten mitä ilta tuo tullessaan.

Niinpä saavumme syömästä takaisin hotellihuoneeseen. Kun olen sulkenut oven vaimoni hyökkää kaulaani heti kiihkeästi suudellen. En voi muuta kuin vastata samalla mitalla takaisin. Kaadumme sängylle ja jatkamme suutelua. Tunnen kuinka hänen kätensä työntyy paitani alle ja hän hyväilee vartaloani. Äkisti työnnän hänet pois päältäni ja käsken hänet seisomaan sängyn eteen. Nousen itse istumaan sängylle. Vaimoni katsoo minua kysyvästi. Sanon, että haluan hänen strippaavan. Vaimoni sanoo, että mikäs siinä.

Hänellä on päällään musta lyhyt hame, joka ulottuu hieman polven yläpuolelle sekä musta toppi joka myötäilee hänen ihania rintoja. Hän tulee istumaan syliini ja alkaa hinkata itseään vasten minua ja suutelee samalla kaulaani. Nopeasti hän vetäisee topin päältään ja nuo ihanat rinnat pulpahtavat esiin topin alta. Niitä verhoilevat uudet mustat rintaliivit, jotka saavat rinnat näyttämään entistä kiihottavimmilta. Sitten hän ottaa päästäni kiinni ja käskee suudella rintojaan. Saan annettua pari suudelmaa, kun hän tönäisee minut makuulle. Hän nousee itse ylös ja alkaa liikutella ja hieroa itseään hitaasti.

Hänen kätensä työntyy hameen alle ja ilme hänen kasavoillaan muuttuu. Ei aikaakaan kun hamekin lentää pois päältä. Alta paljastuu sukkanauhaliivit, stringit ja tietty sukat. Hän näyttää niin seksikkäältä, että meinaan seota. Hän käskee minut makaamaan sängylle pituus suuntaa ja ottaa yöpöydältä käsiraudat. Ennekuin hän sitoo käteni niillä, hän ottaa paitani pois ja antaa pitkiä kuumia suukkoja minulle rintaan ja samalla näykkii nännejäni. Olen aivan kiimassa. Seuraavaksi hän avaa housuni ja näkee mustat stringit päälläni. Housut lähtevät salamana pois jalasta. Nyt makaan pelkät stringit jalassa sängyllä kädet sidottuna. Hän alkaa suudella kaluani ja hänen kuumat huulensa tuntuvat stringien läpi. Hän pyytää, että käännyn vatsalleni. Teen työtä käskettyä. Hän tulee taakseni ja alkaa suutelemaan pakaroitani. Ynisen nautinnosta. Tunnen kuinka kieli aina välillä lipaisee persvakoa ja kiihotun tästä joka kerta enemmän.

Pian hän pyytää minua nousemaan siten että perseeni on pystyssä. Tunnen kuinka stringit lähtevät jalastani ja hänen kätensä hierovat kiveksiäni. Samalla tuo kuuma kieli painautuu perseeseeni ja vavahdan nautinnosta. Hän alkaa lipomaan reikääni todella vauhdilla olen aivan kiimassa ja inisen nautinnosta. Samalla hän hyväilee kaluani, joka on jo täydessä mitassa. Pian hän lopettaa nuolemisen ja kääntää minut takaisin selälleen. Vaimoni kysyi, tuntuiko hyvältä kulta? Nyökkäsin, samalla hän huomaa posliinini. Kulta, toi kiihottaa mua, hän sanoo. Sitten hän alkaa hieroa rintojaan ja työntää sormensa pikkuhousujen sisään ja alkaa hyväillä pilluaan. Pyydän, että hän avaisi raudat, jotta voisin antaa hänelle jotain hyvää...

Raudat aukeavat ja kaadan vaimoni sängylle. Alan suudella hänen jo aivan märkää pilluaan. Stringit lähes valuvat hänen nesteistään. Sanon hänelle, että mennään kuusysi asentoon. Samalla hänen kielensä alkaa hyväillä terskaani ja tunne kuinka huulet painautuvat kaluni ympärille. Taivaallinen tunne. Minä puolestani ole siirtänyt hieman stringejä sivuun ja imen vaimoni pillua minkä kerkeän. Samalla kun imen häntä avaan sukka nauhat. Seuraavaksi käännä hänet selin makuulle sängylle ja nykäisen stringit pois häneltä.

Tungen kaluni yhdellä survaisulla vaimoni pilluun. Hän ynähtää nautinnosta. Alan hitaasti työnnellä ja samalla teen hieman pyörivää liikettä. Tiedän, että se antaa hänelle valtaisan nautinnon. Välillä nopeutan ja välillä hidastan tahtia. Sitten siirryn hänen taakseen ja tulen takaa päin hänen sisäänsä. Samalla hän hyväilee pilluaan kun nussin häntä. Tunnen kuinka orgasmi lähestyy. Vaimoni ulisee onnesta ja tiedän että, kohta meiltä molemmilta tulee. Tahti kiihtyy ja ulina ja karjahtelu nousee huoneessa. Viimeiset kunnon työnnöt ja lastini lähtee. Samalla tunnen kuinka vaimoni värähtelee orgasmin voimasta. Lysähdän hänen viereensä sängylle ja hän ottaa kaluni suuhunsa ja imee sen puhtaaksi. Olo on taivaallinen! Kiedon hänet kainalooni ja makaamme hetken sängyllä ennekuin menemme suihkuun. Se mitä suihkussa tapahtui onkin jo sitten toinen juttu..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute