Herkku-puhelin
Vastentahtoista II
-tyttönen-

Tarinan alkuosa kirjoitin joskus aikoja sitten, nyt vasta tuli innostus tehdä sille jatkoa. Ensimmäisen osan löytää tuolta kyllä ja se kannattaa lukea ennen tätä.. Palautetta otan vastaan enemmän kuin mielelläni..

..kävin suihkussa ja kuivasin itseni. Sen jälkeen menin pyyhe ympärilläni takaisin makuuhuoneeseen, josta löysin Tomin virittelemässä videokameraa. "Mähän lupasin sulle lisää yllätyksiä, aattelin että saat tästä mukavan muiston ja voit jälkeenpäin sitten muistella, kuin sulta lähti neitsyys." Valahdin valkoiseksi ja kysyin "Ethän sä ole tosissas? Et sä voi kuvata meitä, en mä halua" Aloin inttämään vastaan. Saaden vaan ilkeän mulkkauksen saattelemana kommentin "etkö sä äskön oppinu, että sun on turha alkaa sanomaan mulle mitä mä voin tai en voi tehdä? Sulje suusi ja ota tosta sängyltä toi huivi ja sido sillä silmäs, sit meet makaamaan selälles tohon, haarat auki, jalat koukussa" Katselin sinua pieni uhma silmissäni, mutta nähdessäni kovan katseesi tajusin, että oli paras totella. Niinpä otin huivin sängyltä ja sidoin sen vastahakoisesti silmilleni ja kävin sängylle selälleni ja avasin haarani, koukistaen jalkani samalla...

...makasin siinä kuunnellen jokaista rapsahdusta, mitä kuulin, yrittäen päätellä niiden perusteella, mitä ympärilläni tapahtuu. Lopulta tunsin, kuinka Tomi otti käsistäni kiinni nostaen ne ylös ja ennen kuin tajusinkaan, olivat käteni kiinni sängyn päädyssä käsiraudoilla. Seuraavaksi tajusin, kuinka hän sängyn jalkopäässä katselee avointa pilluani, jota verhosi vain ohut, vaalea karvoitus. Hänen kätensä sivelivät sääriäni, nousten kokoajan yhä ylemmäs, kohti reisiäni ja niiden sisäpintaa. Juuri kun kädet olivat koskemassa pyhintäni, tunnenkin yhtäkkiä, kuinka Tomi lyö reittäni kädellään. Älähdän kivusta ja yllätyksestä. Hän löi vielä muutaman kerran ja lopetti sitten.

Hän nousi sängyltä ja haki jotain kaapistaan, yllättäen tunsin kuinka raippa sivalsi kivuliaasti rintaani. Toinen sivallus heti perään, itkin ja huusin kivusta, anoen armoa, saamatta kuitenkaan mitään vastausta. Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen hän lopetti. Pitkään oli hiljaista ja makasin sängyllä odottaen pelolla, mitä tapahtuisi. Sitten tunsin valtavaa kipua alapäässäni, tajusin, että Tomi sivalsi raipalla tällä kertaa pilluani, tunsin toisen iskun ja huusin täyttä huutoa kivusta. Varauduin kolmanteen, mutta sitä ei koskaan tullut. Seuraava, mitä tunsin oli kuinka sänky painui Tomin painosta hänen tullessaan taas jalkopäähäni ja sen, kuinka hänen sormensa hakeutuivat pillulleni, alkaen hieromaan piiskan iskuillasta kipeää klitoristani. Hän leikitteli sormillaan sillä, hieroen ja painellen varoen. Ynisin hiljaa nautinnosta ja pienestä kivusta, joka tuntui piiskan jäljilta. "Taitaa pikku huora pitää tästä" saan hiljaa huokaistua "jooh".

Tomi jatkoi vielä hetken ja sitten tunsin kuinka ensimmäinen sormi painautui sisääni, alkaen liikkua hitaasti edestakaisin. Huokaisin hieman nautinnosta ja kivusta, sillä pillussani ei ole koskaan mitään ollut." Huorahan on ihan märkä" en vastannut mitään, huokailin vain nautinnosta. Sitten Tomi painoi toisen sormensa sisään tiukkaan pilluuni, kivahdin hieman kivusta sen painuessa, mutta totuin nopeasti. hän jatkoi runkkaamistani hetken aikaa sormillaan, sitten otti ne pois ja toi ne naamani eteen "Maista kiimaas" hän käski minua, kun en suostunut ottamaan sormia suuhuni, otti hän minua leuastani kiinni ja avasi suuni pakolla ja tunsi sormet syvälle kurkkuuni. "maistuuko hyvältä?" hän katsoi minuun naurahtaen. Puhdistettuani sormet hän nousi päälleni ja sanoi "nyt sitten ihan rennosti, niin tää sattuu paljon vähemmän" Hän alkoi työntää kovaa elintään sisääni. Elin upposi sentti sentiltä sisään tiukkaa pilluuni, minä nyyhkytin kivusta, jonka suurelta tuntuva kalu aiheutti pillussani.

Saatuaan sen kokonaan sisääni alkoi Tomi naida minua kovaa, minä ulisin kivusta hänen allaan, anoen häntä rauhoittumaan. "ole hiljaa, tän siitä saa ku annoit mun olla puutteessa pitkään" hän jatkoi vain naimistaan. Hetken kuluttua hän lopetti, otti itsensä ulos ja nousi suuni tasalle ja tunki kalunsa suuhuni pakolla. "Ime huora." aloin imemään kiltisti, vaikka kokemattomana en ollutkaan aikaisemmin sitäkään tehnyt. Hetken päästä tunsin, kuinka kalu alkoi sykkiä suuhuni spermaa, nielin sitä parhaan kykyni mukaan, osan kuitenkin valuessa suun pielestäni kasvoille. Tomi otti kalun pois suustani ja nousi ylös ja meni sulkemaan kameran. "Etköhän sä ihan hyvät muistot tästä saa" hän sanoi ja lähti naurahtaen pois huoneesta. Hetken päästä kuulin suihkun äänen ja tiesin siitä hänen menneen sinne. Minä jäin makaamaan avuttomana alasti sängylle, kädet kiinni päädyssä, samalla kun alapäästäni tihkusi hieman verta. Häpesin.

Palautetta saa antaa enemmän kuin mielellään...:)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute