Herkku-puhelin
Intohimoa kanssasi
Juzzi

Makaat sängyllä niin kauniina, seksikkäänä, haluttavana. Tunnen kuinka sydämeni roihahtaa liekkeihin katsellessani sinua, jumalaista naista, jota niin paljon haluan. Päälläsi ei ole kuin valkoiset pikkuhousut ja rintaliivit. Mistä tiesitkään, että juuri valkoiset alusvaatteet saavat sydämeni pamppailemaan.

Luot minuun seksikkäitä pieniä vilkaisuja ja liikehdit sängyllä lanteita pyörittäen ihanan hitaasti, että varmasti saat huomioni. Siitä ei ole pelkoa, etteikö kiinnostukseni olisi suurta. Edes maanjäristys ei liikuttaisi minua tästä hetkestä pois. Olen sinun. Pyydät pehmeällä äänelläsi kuiskaten minua sänkyyn viereesi. Teen kuten pyydät ja makaan vierelläsi päälläni vain pyyhe, koska olen juuri tullut suihkusta. Päästyäni sänkyyn sanot olevasi minun ja saan tehdä sinulle mitä haluan. Olen innoissani. Olemme kumpikin.

Pyydän sinua istumaan. Avaan rintaliivisi ja eteeni ilmestyy ihanimmat rinnat, jotka olen koskaan nähnyt. Ihanan täyteläiset kauniin naisen rinnat. Ne ovat juuri käsiini sopivat ja nännit ovat seksikkäästi nöpöllään. Ihailen rintojasi hetken ennen kuin kosketan niitä. Kaadan sinut sängylle selälleen makaamaan. Hivelen etu- ja keskisormellani rintojasi nännien ympäriltä. Nännin pihasi ovat niin ihanan näköiset. Hitaasti siirrän sormeni nänneillesi ja kiusoittelevasti hivelen niitä sormenpäiden välissä pyörittäen. Vartalosi nytkähtää ja näen, että pidät rintojesi hyväilystä. En enää malta olla suutelematta ihanaa vartaloasi.

Käyn hieman alemmas. Hitaasti liikuttelen huuliani ja lämmintä kieltäni rinnoillasi. Otan nännisi suuhun vuorotellen ja imen niitä hellästi. Alat voihkia. Imen ja nuolen nännejäsi ja koko rintojasi yhä kiihtyvällä tahdilla ja huomaan kuinka veri pakkautuu kaluuni. Olen kiihottunut. Myös sinä olet. Näykin nännejäsi hampaiden välissä hellästi ja pyydät jatkamaan hyväilyäsi koko yön. En malttaisi jättää kauniita rintojasi rauhaan, mutta siirryn kuitenkin hiljaa alaspäin vartalollasi. Liikutan kieltäni vartalollasi rinnoilta navan seudulle, siitä lantion luo ja lopulta olen pikkuhousujesi luona. Ennen kuin huomaankaan olet riisunut ne sulavin ottein.

Makaat edessäni täysin alasti ja olet seksikkäintä mitä tiedän. Pillusi on todella kaunis. Karvoitusta on vain pieni tupsu häpykummulla ja se on todella seksikkään näköinen. Hivelen karvoitusta sormillani. Anova katseesi pyytää minua selvästi koskettamaan kaikkein pyhimpääsi. Siirränkin sormeni häpyhuulia hivellen klitoriksellesi ja kosketan sitä kevyesti päältä. Voihkaiset voimakkaasti ja pyydät lisää kosketusta. Otan klitoriksen sormieni väliin ja pyörittelen. Vartalosi värähtelee nautinnosta ja en malttaisi enää olla tulematta sisääsi. Ei kuitenkaan vielä.

Siirrän pääni haarojesi väliin ja suutelen kauneuttasi. Pyöritän kieltäni häpyhuulilla ja vedän ihoa klitoriksen päältä ja suutelen klitoristasi kiihkeästi. Huudahdat, että taju lähtee. Tuntuu niin hyvältä, voihkit. Nuolen ja imen klitoristasi kiihkeästi. Olet niin kostea, että kieleni pää tunkeutuu sisääsi ja sanot sen tuntuvan jumalaiselle. Nuolaisen sormeani ja työnnän sen hitaasti ihanan kuumaan ja kosteaan pilluusi. Kielellä työskentelen edelleen klitoriksen kimpussa ja sormea liikutan edes takaisin sisälläsi. Vartalosi värähtelee ja sanot kohta laukeavasi. Eikä kestäkään kauaa kun vartalosi läpi kulkee kuuma ihana aalto ja tunnet olevasi liekeissä. Saat taivaallisen orgasmin.

Hetken orgasmista toivuttuasi sanot haluavasi rakastella. Minulle se sopii. Jäihän kalunikin vielä juhlakuntoon. Käyn ensin kuitenkin keittiössä ja pyydän sinun odottaa sängyssä. Haen keittiöstä pullon samppanjaa. Pyydän sinua sulkemaan silmät. Sen tehtyäsi kaadan huoneenlämpöistä samppanjaa rinnoillesi, lanteillesi, pillullesi. Sitä läikkyy myös vähän ruusunpunaisille silkkilakanoille, joiden päällä me alasti olemme. Sanot juoman tuntuvan miellyttävälle kehollasi. Tulen päällesi ja alan nuolemaan samppanjaa vartaloltasi. Huolellisesti käyn läpi joka sopukan.

Pyydät minua jo naimaan sinua. Nyt haluan sitä itsekin enemmän kuin koskaan. Siirryn polvilleen eteesi. Asetan Kovana sykkivän ja kuumana käyvän kullin häpyhuuliesi suulle. En kuitenkaan heti työnny sisääsi vaikka ihana kosteutesi melkein imaisee kullini sisään. Pyörittelen terskan päällä klitoriksen päältä ja häpyhuulilta. Sanot kiusoittelemiseni tuntuvan piinaavalta. Lopulta nojaan hieman eteenpäin, nostan jalkasi olkapäilleni ja työnnän kaluni juovuttavan hitaasti sisällesi.

Tunnen kuinka vartalomme värähtelee samaan tahtiin. Olen huumaantunut sinusta. Pillusi on jotain niin ihanaa ja täydellistä. Alan työnnellä kulliani edestakaisin tiukassa pillussasi. Ensin hitaasti. Pikkuhiljaa kuitenkin kiihdytän ja työnnyn aivan pohjaan saakka. Tunnut niin hyvältä siinä kyrpäni ympärillä. Olet todella seksikäs näky. Rintasi värähtää joka kerta kun työnnyn sinuun yhä voimakkaammin. Tunnen orgasmin olevan lähellä joten ehdotan asennon vaihtoa. En halua laueta vielä, vaikka onkin vaikea pidätellä.

Pyydän sinut nelinkontin eteeni sängylle. Pudotan melkein silmät päästäni kun näen seksikkään, pienen pyöreän peppusi edessäni ja pillusi, joka janoaa yhä himokasta kulliani. Enää en malta leikitellä vaan työnnyn heti sisääsi ja alan naida sinua rajusti. Otan rinnoistasi hellästi kiinni ja nussin sinua todella kiihkeästi. Rakastelumme on jotain taivaallista, jota kukaan muu ei pysty kokemaan. Hetken näin rakasteltuamme pyydän sinua siirtymään päälleni. Haluan laueta niin että näen rintasi ja erityisesti kauniit kasvosi. Käyn makuulle ja kullini sojottaa kohti kattoa kutsuvasti.

Ei aikaakaan kun istahdat kostealla pillullasi päälleni ja alat ratsastaa kiduttavan hitaasti. Hiljalleen kuitenkin lisäät tahtia ja on ihanaa katsoa kuinka rintasi heilahtelee ratsastamisesi voimasta. Alan tuntea laukeavani. Sinä tunnet samoin. Nyt on se hetki. Tunnen painetta varressani. Saan räjähtävän orgasmin ja myös sinä alat värähdellä sinulle tulevan orgasmin voimasta. Katsomme toisiamme silmiin ja olemme taivaassa, josta emme ikinä haluaisi pois. Orgasmien jälkeen kietoudumme toisiimme ja nukahdamme ihanaan ja onnelliseen uneen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute