Herkku-puhelin
Ai ai, sattuu sattuu... MAHTUU MAHTUU!!!
Sussu

Hänen isot kätensä vaeltelivat pitkin alastonta vartaloani..kädet hyväilivät reisiäni..nuo ihanan voimakkaat kädet hyväilyvät pilluani..

kunnes yhtäkkiä havahduin unestani ja hyppäsin ylös pulpetilta, tunti olikin menossa ja opettaja kertoi edelleen jotain tylsää juttua. Nauroin itsekseni tuolle märälle unelleni.. huomasin että pilluni oli valahtanut ihan märäksi.

Tuon ihanan unen aikaansaajana oli vieressäni istuva yli kolmekymppinen mies nimeltä Rauno,en tiedä mikä hänessä minua niin kiihotti mutta hän sai minut valtaisaan kiimaan. Jokaisen koulupäivän jälkeen minun oli runkattava itseäni hyväillen sormillani ihanaan orgasmiin ajatellen tuota ihanaa miestä.

Rauno oli kylläkin naimisissa ja hänen vaimonsa odotti heille ensimmäistä yhteistä lasta. Minä olin 18 vuotias ja yhä neitsyt, olin säästänyt aarrettani tähän saakka mutta minusta tuntui etten pystyisi enää pihtaamaan.. minä halusin tuon ihanan miehen.

Ruokatunnilla menin samaan pöytään istumaan Raunon kanssa. Muita ei vielä ollut, päätin että nyt on tilaisuuteni. Kysäisin häneltä että voisiko hän neuvoa minua taloushallinnon asioissa koska pian on kokeet eikä kirjanpito ollut alaani. Rauno sanoi että kyllä se käy jos keitän hänelle kahvia. Tietenkin lupauduin.

Koulupäivä loppui ja melkein juoksin odottamaan häntä asuntolaan jossa silloin asuin, olin huojentunut koska huomasin kämppikseni jo lähteneen kotiin viikonlopun ajaksi. Kaikki tuntui nyt sujuvan ihan itsellään.

Odottelin ja odottelin Raunoa saapuvaksi, kunnes yhtäkkiä kuulin alaoven paukahtavan kiinni. Juoksin nopeasti ovelle ja katsoin ovisilmästä että olisiko se Rauno. Olihan se. Annoin hänen soittaa muutaman kerran ovikelloa ennen kuin menin avaamaan. Rauno riisui takkinsa ja käskin häntä tulemaan kahvipöytään, koko ajan kun rupattelimme ja joimme kahvia, silmäni osuivat hänen kullinsa kohtaan. Farkut istuivat hänelle niin ihanasti. Huomasin kovan pullistuman.

Juotuamme kahvit menimme huoneeseeni, sanoin käyväni vessassa. Vessassa päätin riisua itseni täysin alasti. Menin takaisin huoneeseeni, Rauno ei aluksi huomannut mitään koska katsoi vain muistiinpanojani taloushallinnosta. Sitten hän katsahti minuun ja hänen suunsa melkein loksahti auki ihmetyksestä. Sanoin hänelle että haluan sinua kamalasti, menin hänen viereensä ja otin hänen kädestään kiinni ja laitoin sen pillulleni joka oli aivan märkä.

Aloimme suutelemaan todella kiihkeästi ja Raunon housujen pullistuma alkoi entisestään koventua. Minä menin hänen syliinsä ja hieroin itseäni vasten tämän ihanan miehen kullia. Hän huohotti kiihkosta.

Avasin Raunon kauluspaidan napit yksi kerrallaan ja esiin tuli todella ihanan karvainen rinta. Rauno alkoi hyväillä ja suudella rintojani sekä nännejäni jotka olivat kivikovat.

Nousimme sängyltä seisomaan ja suutelimme taas kiihkeästi, minä kourin Raunon kyrpää housujen päältä ja aloin avata vetoketjua. Raunon kulli pomppasi esiin housuista kuin ammuttuna ja minä riisuin häneltä myös alushousut. Tämä jumalainen kulli oli todella iso ja paksu. Aloin runkata kullia hitaasti edestakaisin ja se koveni entisestään, se oli ainakin 20 senttiä pitkä ja todella paksu.

Rauno otti minua perseestä kiinni ja nosti minut seinää vasten. Sanoin hänelle että opeta minua rakastelemaan, ole niin kiltti. Olin Raunon sylissä ja hän kaatoi minut makuulle sänkyyni. Rauno tuli päälleni ja levitti haarani.

Minä olin peloissani mutta silti niin kiimainen että en halunnut lopettaakaan. Hän asetti haarani levälleen ja tuli makaamaan päälleni, asettaen kullinsa pään vitunhuulilleni härnäten minua. Otin häntä pakaroista kiinni vetäen lähemmäs.

Sitten Rauno väänsi kulliaan ja alkoi työntää sitä varovasti sisääni. Tuntui että paikkani repesivät ja se sattui kamalasti. Voihkin ja melkein kiljuin kun tuo iso ase työntyi pieneen pilluuni. Yritin sanoa että "Rauno, tuo sattuu kauheesti!", mutta Rauno vain painoi sisään. Kun tuo iso kulli oli kokonaan sisälläni, Rauno makasi hetken päälläni hiljaa. Sitten hän otti minua hartioistani kiinni ja alkoi nostaa lantiotaan hitaasti. Minäkin tarrasin nopeasti hänen selkäänsä kiinni ja painoin melkein pitkät kynteni hänen ihoonsa.

Rauno teki hiljalleen ja hellästi edestakas liikkeitä ja minun oli aivan pakko voihkia, en saanut itselleni mitään. Levitin haarojani entisestään että hän pääsi paremmin naimaan minua. Näin me sitten rakastelimme, olin saanut vieteltyä tuon ihanan miehen ja nyt hän kirnusi pientä pimppiäni tuolla melkein hevosenkullin kokoisella aseellaan.

Rauno alkoi huohottaa lujasti ja tahti alkoi kiihtyä, minun oli pakko huutaa koska se satutti niin kauheasti.. "Rauno, älä niin lujaa, sattuu"... Yritin, mutta hän vain nussi ja tihensi tahtiaan enemmän kun yritin sanoa hänelle niin. Hänen kiveksensä läpsivät ihanasti persettäni, tässä pienessä opiskelijasolun kämpässäni alkoi olla todella kirpakka ja kiimainen tuoksu. Sänkyni narisi kamalasti ja ajattelin että koska se hajoaa kun Rauno vain kiihdytti entisestään...

Nyt alkoi sattua aivan kamalasti, pyysin ja rukoilin häntä lopettamaan... itkin ja voihkin hänen allaan samanaikaisesti...

Rauno sai minut vähän rentoutumaan suutelemalla suutani ja kaulaani... en enää jännittänyt niin kamalasti vaikka se sattuikin.. oli aivan pakko voihkia, aaaah uuuh... iih.. sattuu.. aiih... mmhhh...

tunsin että Raunon orgasmi oli jo lähellä kun hän kiihdytti vielä entisestään ja alkoi huohottamaan kovasti.. minäkin aloin vasta nauttimaan ja otin tiukemman otteen hänestä. Sitten Rauno sai orgasminsa ja painoi kyrvän pohjaan asti laukesi rajusti sisääni, juuri sinä hetkenä kun Rauno ponkaisin kullinsa juurta myöten sisääni minäkin sain ihanan orgasmin ja huusin täyttä huutoa... pilluni oikein lypsi tuota jättikullia... pillustani pursui eritteitä.

Rauno huohotti ja makasi päälläni.. minä aloin suutelemaan hänen kaulaansa ja Rauno alkoi suudella minun kaulaani.. suumme kohtasivat ja suutelimme kiihkeästi.

olin niin onnellinen että olin saanut tämän ihanan miehen itselleni.. olin haaveillut hänestä niin kauan! Tämä oli paljon ihanampaa kuin olin kuvitellut...

Rauno nousi päältäni ja siirtyi viereeni makaamaan.. hän otti minut kainaloonsa ja makasin hänen ihanan karvaisen rintansa päällä.. se kutitti todella ihanasti.. huomasin Raunon kullin veltostuvan ja otin siitä kiinni ja aloin runkata sitä hiljalleen kädelläni.

Siirryin hänen jalkopäähänsä niin että suuni oli hänen kullinsa kohdalla ja Rauno pääsi nuolemaan vittuani. Minä otin hänen kullistaan kiinni ja otin sen suuhuni, se alkoi jälleen kovettua suussani. Rauno alkoi kiemurrella kun minä nuolin ja suukottelin hänen kyrpäänsä. Puristelin toisella kädellä hänen isoja kivikovia kiveksiään. Rauno nuoli vittuani huohottaen sinne ihanasti samalla.

Rauno oli jälleen orgasmin partaalla ja minä huomasin sen aloin nuolla entisestään. Hän tuli urahtaen suuhuni ja minä nielin kaiken sperman, sitä tuli valtavasti.. minä imin koko ajan, vielä orgasmin jälkeenkin. Hänen kullinsa ei veltostunut suussani ollenkaan vaan pysyi kovana koko ajan. Minä aloin jälleen haluta lisää tuota ihanaa kullia ja käännyin takaisin Raunon luo ja suutelin häntä kiihkeästi. Kuiskasin hänelle "nai mua taas, mä haluan sua valtavasti, tule takaapäin.!"

Rauno nousi ja minä käänsin pyllyni häneen päin, Rauno sanoi että "näytä miten kovasti sä haluat mua" minä pyllistin kunnolla hänelle perseeni ja hän asetti kullinsa taas vitulleni.. taas hän työntyi sisääni hitaasti ja otti lantiostani kaksin käsin kiinni.

Minun rintani heiluivat voimakkaasti Raunon nussiessa takaapäin.. hän tarrasi molempiin rintoihin kiinni ja puristeli niitä kovasti. minä voihkin ja huusin taas, enää ei sattunutkaan niin kamalasti mutta teki niin maan perusteellisen hyvää..

Rauno takoi taas kuin viimeistä päivää ja minä vain huusin nautinnosta. Olin jälleen orgasmin partaalla ja minä huusin lujempaa, lujempaa ja Rauno tarttui kunnolla perseeseeni ja nussi minua, kivekset lätkivät taas persettäni ihanasti. Pillustani vain kuului litinää kun hän nussi lujemmin.

Sitten se tuli.. pitkä ihana orgasmi.. menetin melkein tajuntani! havahduin vasta siihen kun olin lysähtänyt makuulle sängylleni ja Rauno oli yhä sisälläni antaen sen veltostua sisään.. hän suukotteli niskaani ja selkääni.

Rauno nousi ja minä käännyin selälleni, huomasin kuinka hänen kullinsa heilui hänen jalkovälissään kun hän haki pyyhettä millä pyyhkiä itseään.. hän aivan valui hikeä.

Rauno tuli viereeni makaamaan sänkyyni ja kertoi että tämä oli ollut todella ihanaa koska hän ei ollut saanut vaimoltaan pitkään aikaan koska tämä oli raskaana ja melkein viimeisillään. Hänen vaimonsa oli ollut sairaalassa jo parisen viikkoa koska hänellä oli ollut ongelmia syntymättömän vauvan kanssa.

Rauno jäi siksi yöksi luokseni ja rakastelimme moneen kertaan sinä yönä! jatkoimme tapaamisiamme pitkän aikaa ja vielä tänäkin päivänä hän käy silloin tällöin nussimassa minua, vaikka olen itsekin jo naimisissa.

Täytyy vielä sanoa että seuraavan päivän taloushallinnon kokeet jäivät väliin koska olimme naimassa liikuntasalin pukuhuoneessa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute