Herkku-puhelin
Bileissä
Mikke

Olimme juhlimassa koulujen loppua kaverini porukoitten kämpässä ja porukkaa olikin siunaantunut paikalle runsaasti. Olohuone oli järjestetty disco tyyliin tanssilattia keskelle ja oikein DJ oli tullut levyineen soittamaan musiikkia. Boolia oli jo maisteltu ja tanssijalkaa alkoi kutkuttaa siinä määrin että tanssimaan oli päästävä. Aikani tanssittuani huomasin hänet. Tummahiuksinen itseäni kolme vuotta nuorempi tyttö eli siis 18 vuotias tuijotti minua ja hymyili. Olin ihmeissäni ja mietin mitähän tuo minua tuijottaa mutta en antanut asian häiritä vaan siirryin lähemmäs häntä tanssimaan ja ei aikaakaan kun tanssimme jo aivan vastakkain. Muutaman nopean biisin kerkesimme tanssia kunnes DJ laittoi ilaan ekan hitaan soimaan. Katsoin tyttöä kysyvästi ja hän nyökkäsi minulle joten painuimme toisiamme vasten. Aloin varovasti hieroa hänen selkäänsä aina vaan alempaa kunnes viimein rohkaisin itseni ja aloin hyväillä hänen kiinteää persettään.

Ikään kuin tasoihin päästäkseen myös hän alkoi hyväillä minua perseestä. Otteemme tulivat rohkeammaksi ja pian tunsin kuumat huulet kaulallani ja etsin ne vasten omia huuliani. Suutelimme varmaan koko seuraavat kolme biisiä kunnes alkoi taas tulla nopeita biisejä ja irtauduimme toisistamme. Tässä vaiheessa sain kysyttyä hänen nimeään, joka oli siis Jenna. Tanssimme muiden mukana kunnes jälleen alkoi hidas biisi ja painuimme toisiamme vasten. Hyväilyt alkoivat puolin ja toisin heti ja minulla seisoi niin kovin että kipeää teki. Kuiskasin Jennalle josko hän lähtisi mukaani yläkertaan hieman ”lepäämään” ja hymyillen hän vastasi tulevansa ilomielin. Menimme kaverini vanhempien makuuhuoneeseen ja laitoimme oven kiinni. Aloimme suudella siinä keskellä lattiaa seisten ja rupesimme riisumaan toisiltamme vaatteita. Jenna sai housuni napit ja vyön auki ja tiputti ne samantien nilkkoihini ja kyykistyi itse perässä. Bokserinikin saivat väistyä ja kaluni pomppasi innokkaana tervehtimään Jennaa joka oli siis kontallaan edessäni suoraan kaluni edessä. Jenna otti siitä kiinni ja antoi sille varovaisen pusun ja toisenkin sekä katsoi minua samalla virnuillen silmiin. Hän iski minulle silmää ja imaisi miltei koko kaluni kokonaan suuhuni.

Että teki hyvää… hän imi kaluani kuin viimeistä päivää, liikutti päätään edestakaisin ja hieroi toisella kädellään kiveksiäni ja toisella runkkasi kaluni vartta. En kestänyt moista kovin pitkään vaan varotin että pian tulee jos vielä jatkat. Jenna lopetti ja nousi ylemmäs auttaen samalla minua saamaan häneltäkin housut pois. Kun hänelläkään ei ollut enää housuja, nostin hänet istumaan seinustalla olevalle vauvan hoitopöydälle ja levitin hänen jalkansa auki. Kumarruin kohti hänen haaroväliään ja huomasin että hän oli niin märkä että suorastaan valui. Kieleni löysi karvojen keskeltä kostean reiän jota rupesin nuolemaan kuin lassie konsanaan. Kun Jenna aloitti huokailemisen siirryin kielineni ylemmäs ja löysin klitoriksen jota rupesin vuoroin nuolemaan ja vuoroin imemään. Samalla työnsin sormeni syvälle tuohon kosteaan reikään ja kun se oli hyvin voideltu, rupesin ujuttamaan sitä hänen taaemmalle ja tiukemmalle reiälleen. Hitaasti sormeni upposi tuohon kuumaan ja tiukkaan anukseen ja aloin liikutella sitä edes takaisin samalla imien ja nuollen klitorista ja työntäen toisen sormeni kuumaan ja kosteaan pilluun.

Kauaa ei tarvinnut minunkaan näin jatkaa kun tunsin Jennan tarttuvan päähäni painaen sitä tiukemmin vasten pilluaan ja vikinä ja huohotus lisääntyi hänen suustaan kunnes tunsin kuinka molemmat kuumat reikänsä alkoivat supistella voimakkaasti sormieni ympärillä. Nousin ylemmäs ja annoin hänelle suudelman, ja silloin joku muukin oli päättänyt tulla lepäilemään sinne koska ovi aukesi ja näin parin kaverini katsovan ihme ilme naamallaan meitä, kummallakaan ei housuja jalassa, minä Jennan jalkojen välissä seisoen ja kaluni kovana pystyssä. Onneksi ne tajusivat lähteä mitään sanomatta pois ja jäimme taas kahden. Koska ovessa ei ollut lukkoa päätimme menetellä niin että minä istuisin lattialla ovea vasten ja Jenna tulisi päälleni ratsastamaan. Ja näin siis teimme, menin lattialle istumaan ja annoin kädessäni olleen kortsun Jennalle ja hän kumartui kaluni puoleen, imaisi sitä vielä muutaman kerran ja laittoi sitten kumin paikalleen. Sitten hän siirtyi ylleni kahareisin seisomaan ja alkoi laskeutua alemmas.

Kädellään hän ohjasi kaluni huulillensa ja siitä se alkoi pikkuhiljaa painua sisään. Silmissäni alkoi näkyä tähtiä, niin hyvältä tuntui tuo kuuma, kostea ja ennen kaikkea tiukka nuoren tytön pillu. Riisuin Jennalta vielä paidankin ja pääsin hyväilemään noita kahta arviolta b-kupin rintaa ja Jenna innostui tästä vielä nopeuttamaan tahtia. Hänen pillunsa puristeli kulliani kuin yrittäen rutistaa sen hengiltä. Ilmoitin Jennalle laukeavani pian ja hän sanoi että anna tulla vaan. Vielä kun hän laski kätensä kiveksilleni ja hieroi niitä, se oli minulle jo liikaa. Karjaisin ja lastini lähti kohti kaluni päällä olleen kortsun päätä ja tuntui siltä kuin happi loppuisi ja silmissä sumeni, orgasmini oli niin voimakas. Viimein toivuin siitä ja palasimme pukeuduttuamme muiden joukkoon alakertaan. Sain Jennalta puhelin numeronsa ja lupasin soitella hänelle myöhemmin. Niin myös soitinkin ja sain nauttia tuosta tiukasta ja kuumasta pillusta vielä monta kertaa bileiden jälkeenkin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute