Herkku-puhelin
Englannin maikka
ICBY

Meillä on täällä koululla aika seksikäs englannin opettaja, ikää päälle kolmekymmentä, hyvät, isot ei liian riipat tissit, eli ihan pantava. No, tunnin loputtua (päivän viimeinen), huomasin että olin jättänyt lätsäni luokkaan. No, pyysin siivoojilta avainta lainaksi että voisin hakea sen. Siivooja sanoi, että heillä on nyt vähän kiireitä siivota käytäviä, että tuo se avain myöhemmin. Selvähän se. Menin avaamaan ovea, ja kun sen olin saanut tehtyä, odotti minua odottamaton näky: Opettaja makasi pöydällään oveen päin ilman housuja, hyväillen posliiniksi ajeltua pilluaan. Wau, mikä näky.

"Että tälläistä peliä tuntien jälkeen", lotkautin.
"Öö, joo, rupesi hieman kuumottamaan tunnin aikana, enkä voinut odottaa kotiin asti." Vastasi opettaja.
"Mitä sulle pitää antaa, että et kerro kenellekään tästä?" Hän kysyi.
"Riittää, kun annat itsesi," vastasin ilkeä hymy naamallani.
"Sopii!" Hän melkein huusi, samalla kun minä avasin housujani. hän istui pöydällä jalat hajallaan, ja hänen pillunsa suorastaan huusi munaa, se oli aivan kostea, koskettelin sitä sormillani, upotin sinne yhden, kaksi, kolme sormea, ja vetelin niitä sisään ja ulos. Opettaja inisi mielihyvästä. Päästin hänet hetkeksi, kun ohjasin kullini hänen nälkäiseen pilluunsa. Se ei ollut liian löysä, tuntui mahtavalta tuntea naista moloni ympärillä. Vetelin pitkiä vetoja, opettajan inistessä edessäni, saadessaan syvälle. Hetken panemisen jälkeen alkoi tuntua siltä, että kohta tulee, ja ilmoitin asian opettajalle, joka nyökkäsi, ja liukui altani ottamaan lastit poskeen. Aluksi hän ahmi kyrpääni, kurkkuun asti, mutta sitten hän otti kädellään kiinni, ja tiukensi huuliaan. Siinä hän imeskeli moloani tiukalla suulla kunnes tuli, elimeni pakeni hänen suusta, ja osa lasteista lensi hänen ylähuulelle ja poskelle, mutta hän sai sen vielä suuhunsa ennen kuin kaikki oli mennyttä, ja hän nieli spermaani antoisasti, vielä lopetettuaan hän nuoli huulensa ja poskensa puhtaaksi spermastani.

"Nam." Oli kaikki mitä hän kykeni sanomaan.
"Joo, pitäs varmaan mennä, vai onko sulla kaikki OK?" Kysyin.
"Joo, ei tässä mitään, mee vaan, kyllä mä täältä tulen", hän vastasi nostaessaan pikkuhousujaan ja housujaan jalkaansa. Ja niin erosimme siltä erää. Vielä jälkeenkin päin hän vilkuilee minua käytävillä. You know, It Could Be You! -ICBY

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute