Herkku-puhelin
Ensikertalaiset
ErotiChat

Olin viettänyt iltaa tanssien, karaokea laulaen ja limonadia juoden eräässä ravintolassa. Pariin kertaan oli muuan erittäin komean näköinen poika katsellut minua. Kyllä minua vain kelpasikin katsella, olinhan pukeutunut seksisukkiin, korkeakorkoisiin kenkiin, tiukkaan, kapeaan ja erittäin lyhyeen minihameeseen, sekä harjannut pitkät, mustat ja kiharaiset hiukseni hajalleen selkäni puoliväliin. Poika itse oli pukeutunut aivan tavalliseen asuun: puseroon, lenkkitossuihin ja farmareihin. Katselimme toisiamme hänen istuessaan pöydässä ja minun istuessani baaritiskin ääressä jakkaralla.

Menin hänen seurakseen pöytään istumaan. Puhelimme kaikenlaisista asioista ja orkesterin alkaessa soittaa rokkia me menimme tanssimaan. Siinä tanssiessamme keikuttelin hänelle lanteitani ja hän hyväili kylkiäni. Kiedoin käteni hänen kaulalleen ja me vaihdoimme pikaisen suudelman. Hänen ruskeahiuksinen päänsä painui minun seksipuseroni alta sojottaville pystyille rinnoilleni ja hänen kätensä hyväili niitä puseron päältä. Hänen mustasilmäinen katseensa sekä minun ruskeasilmäinen katseeni kohtasivat

Tanssin päätyttyä palasimme pöytäämme. Poika ei itse laulanut karaokea, mutta katseli kylläkin minua laulaessani erään suomalaisiskelmän. Sen laulettuani menin pojan luokse ja hän tarjosi minulle pari limonadilasillista. Itse hän joi vain vettä

Siinä puhellessamme päätin pyytää pojan jatkoille asuntooni heti ravintolan suljettua ovensa. Poika suostui ja valomerkin jälkeen lähdimme heti. Oli jo pimeä yö, mutta me emme siitä välittäneet. Kaupungilla oli paljon tuttaviamme, mutta tervehdittyämme heitä me jatkoimme kohden asuntoani. Meillä molemmilla oli nimittäin vain yksi asia mielessämme: päästä pikaisesti alastomina vuoteeseen rakastelemaan.

Asunnossamme menimme suoraan makuuhuoneeseen. Laitoin hämärän valaistuksen ja menin sitten pojan eteen. Äkkiä hän oli riisuutunut alasti ja hänen kova kalunsa suorastaan sojotti edessäni. Polvistuin ja rupesin imeskelemään hänen kaluaan. Se oli tosi herkullisen makuinen. Lysähdimme lattialle ja runkkasin suullani hänen kaluaan, kunnes sain spermat suuhuni ja minun oli pakko nielaista ne.

Nousimme seisomaan ja poika kaatoi minut vuoteelle silkkilakanoiden, samettipeitteiden ja pitsityynyjen sekaan. Eipä ollut poika edes antanut minulle aikaa riisuutumiseen, vaan nopeasti itse repi vaatteet yltäni. Kiemurtelin voihkien ja huohottaen hänen allaan hänen repiessään puseroni ja hameeni pois päältäni. Rintaliivini olivat erittäin kohottavat ja nännit niiden alla tuntuivat kovina nappuloina pojan kämmeniin. Hän riisui rintaliivini ja siinä kääntelehtiessäni sain potkaistuksi kengät jaloistani.

Poika kosketteli kaunista ja alastonta vartaloani riisuen samalla sukkani ja kenkäni. Olimme nyt molemmat täysin alastomia ja kerjäsin häntä sisuksiini. Ensin hän kylläkin koukisti käsillään polveni ja työnsi päänsä haaroihini. Miten ihanasti hän vittuani nuolikaan! Hänen kielensä kiihkeästi lipoi vittuani ja klitoristani ja minä vain ääneeni voihkien kiemurtelin nautinnosta. Molemmin käsin hän kopeloi ja puristeli rintojani ja nännejäni. Hieroin käsilläni hänen päätään ja painoin sen entistä syvemmälle vittuuni. Ennen kuin huomasinkaan, lopetti poika äkkiä nuolemisensa. Hän survaisi kyrpänsä syvälle vittuuni aloittaen raivokkaan runkkaamisen. Mitä rajummin hän runkkasi, sitä kovempaan ääneen minä huusin ja voihkin.

Rintani ja nännini vain hölskähtelivät runkkaamisen rajussa tahdissa. Molemmin käsin poika mitä kovakouraisimmin puristeli rintojani ja nännejäni. Hän kumartui ottamaan ne suuhunkin: suuteli rintojani ja imeskeli nännejäni.

Orgasmini olivat mitä mahtavimmat. Spermojen roiskahdellessa syvälle vittuuni aina klitorikseen asti minä huusin suoraa huutoa kovaan ääneen. Rintani ja nännini hölskähtelivät pojan runkatessa viimeisiä spermapisaroitaan vittuuni.

Äkkiä hän käänsi minut ympäri ja pumppasi loput spermoistaan perseeseeni. Sain uuden orgasmin ja huusin ääneen nautinnosta. Myös poika huohotti. Rintani ja nännini riippuivat, mutta poika puristeli niitä molemmin käsin.

Käännettyään minut ympäri poika lypsi viimeiset spermantippansa valtavien rintojeni väliin. Pisaroita roiskahti sojottaville nänneillenikin, mistä poika ne nuoli. Imeskeltyään vielä nännejäni me kiemurtelimme vuoteella toistemme suita ahmien ja molemmin käsin toistemme valtaisia perseitä puristellen.

Valtaisat, alastomat rintani ja nännini puristuivat pojan alastonta vartaloa vasten. Ihanan kiinteä vartalo se vain olikin. Imeskelin vielä hänen likomärkää kyrpäänsä hänen samanaikaisesti nuoleskellessaan litisevän märkiä vittuani ja klitoristani. Huulemme hieroskelivat toistemme runsaita karvoituksia ja isot rintani ja nännini koskettivat pojan alastonta vartaloa. Poika kääntyikin toisin päin saadakseen helpommin imeskeltyä rintojani ja nännejäni. Hän kopeloi ja puristeli rintojani sekä imeskeli ja puristeli nännejäni.

Ahneesti toisiamme suudellen poika ja minä vielä kieriskelimme vuoteella. Samanaikaisesti minä hieroskelin pojan selkää ja pojan kädet kopeloivat valtaisia pystyrintojani ja terhakkaasti pystyssä sojottavia nännejäni.

Kaiken päätteeksi heittäydyin vuoteelle makaamaan antaen pojan lipsutella kielellään tussuani, vittuani ja klitoristani sekä kopeloiden ja puristellen valtaisia rintojani ja nännejäni. Omatkin käteni kopeloivat pojan tosi muhkeata ja karvaista kyrpää.

Vieläkin poika jaksoi runkata spermaa vittuuni. Hän teki sen niin raivokkaasti, että rintani ja nännini hölskähtelivät ja huusin suoraa huutoa nautinnosta. Poika runkkasi minua tosi raivokkaasti enkä voinut olla karjumatta ääneen. Poikakin huohotti ja läähätti. Viimein häneltä tuli ja ihanat spermat ruiskahtivat litimärkään vittuuni.

Aivan mahtavat olivat orgasmit. Pumpatessaan viimeisiä pisaroitaan klitorikseeni poika molemmin käsin kopeloi ja puristeli rintojani, otti nännini suuhuni ja imeskeli niitä. Itse hieroskelin hänen selkäänsä ja viimein hänen olonsa helpottui ja hän lysähti valtaisien rintojeni ja nännieni päälle.

Emme voineet tehdä muuta, kuin vain huokaista helpotuksesta. Oli ollut mitä ihaninta näinkin raivokkaasti rakastella toisensa. Poika oli menettänyt minulle miehuutensa ja minä olin menettänyt pojalle neitsyyteni - tämä oli siis ollut meille molemmille ensimmäinen kerta.

Aamutunneille asti me makasimme vuoteessani. Oli hyvä olo. Emme olleet halunneet käyttää ehkäisyä, koska olin halunnut saada spermat vittuuni. Ja niin olin ne saanutkin: ihanan täyteläisinä ja raikkaina. Alastomina me nukahdimme vuoteelleni ja tästä ihanasta hetkestä alkoi meidän yhteinen seurustelumme. Kädet toistemme kaulalla ja hänen päänsä nojaten valtaisia rintojani ja nännejäni vasten me nukuimme yhdessä. En ajatellut yhtään mahdollista raskauttani, olihan poika jo lupautunut lapsen isäksi.

Sen aika näyttäisi. Tärkeintä oli nyt vain se, että me olimme yhdessä rakastelleet vuoteellani alastomiksi riisuuntuneina. Oli hyvä olla yhdessä. Ajatuksissamme me vielä hyväilimme toistemme perseitä ja imaisimme toistemme huulia. Tunsin pojan kyrvän tussuani vasten ja ajattelin jo seuraavaa kertaa, jolloin taas saisin pojan runkkamaan spermansa sisuksiini ja kopeloimaan molemmin käsin rintojani ja nännejäni...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute