Herkku-puhelin
Ensimmäinen päivä töissä
Seuralainen

Maanantaina sää oli jo lämpimämpi kuin perjantaina, jolloin oli haastatteluni. Kävelin kohti uutta työpaikkaani auringon lämmittäessä mukavasti selkääni. Olin pukeutunut tavanomaisesti farkkuihin ja t-paitaan, lisäksi päälläni oli takki rennosti auki. Saavuin Sirkan talolle klo 12.00, niin kuin oli sovittu ja Sirkka tuli avaamaan minulle oven. Vaihdoimme kuulumisia ovella ja minä myönsin jännittäväni hieman. Menimme peremmälle ja toimistossa meitä odotti Marita. Marita oli noin 165 senttiä pitkä, joten hän oli suunnilleen minun mittaiseni. Hän oli hieman tukevampi toisaalta ja hänellä oli suuret rinnat. Hänelle sopi hyvin punaisenruskea lyhyt tukka ja hänen hymynsä oli lämmin. Juttelimme niitä näitä kahvin ääressä ja Sirkka kertoi, että Nina ja Kirsi olivat keikalla. Sirkka antoi meille rahaa ja sanoi, että me lähdemme ostelemaan vaatteita minulle.

Marita oli hyvin puhelias ja tulin toimeen hänen kanssa vallan mainiosti. Kuljimme pitkin kauppoja ja ostimme useita vaatteita minulle. Niin juhlavaatteita kuin tavallisiakin vaatteita. Alusvaatteita emme sen sijaan ostaneet ja ihmettelin tätä ääneen Maritallekin. Hän sanoi, että myöhemmin saisin kokeilla niitäkin. Kävimme päivällä syömässä ja lopulta väsyimme shoppailuun vaikka sen tuntuikin mahtavalta, kun ei tarvinnut miettiä rahan menoa. Luulin, että menisimme takaisin toimistolle, mutta sen sijaan Marita ajoi kotiinsa. Menimme hänen huoneistoonsa ja joimme hieman siideriä kuuman päivän vietyä veronsa. Sitten Marita ohjasi minut makuuhuoneeseensa. Sydämeni sykki kiivaasti, sillä odotin uutta seksikokemusta, mutta Marita avasikin kaappinsa ja näytti minulle alusvaatteita hirmuiset läjät. 'Katso tuosta. Varmaan löytyy sopivia. Ne on kaikki käyttämättömiä.'

Aloin katsella alusvaatteita ja niistä löytyi vaikka kuinka paljon minulle sopivia settejä. Aloin kokeilemaan niitä eri vaatteiden kanssa ja Marita aina sanoi kommentteja minulle. Jossain vaiheessa kokeileminen menikin enempi keimailun puolelle ja huomasin kiihottuvani siitä enempi ja enempi. Yksi iltapuku päälläni aloinkin radiosta tulevan biisin tahdissa strippaamaan.

Marita selvästi piti touhustani, sillä hän hyväili itseään. Tämä sai minut entistä kiihottuneempaan tilaan ja silmät kiinni tanssin Maritalle riisuen kaikki vaatteeni pois. Tällöin avasin silmäni ja näin myös Maritan ottaneen vaatteensa pois. Marita oli hieman tukeva, mutta silti hänellä oli tosi kaunis vartalo. Lähestyin Maritaa uteliaasti ja aloin hyväillä hänen suuria rintojaan. Maritan suuret nännit kovettuivat melko nopeasti ja otin suuhuni toisen niistä. Suutelin ja imin varovaisesti hänen nänniään ja Marita samalla hyväili hiuksiani. Nousin ylemmäs ja suutelimme kiihkeästi Maritan kanssa. Rintamme koskettivat toisiaan ja minun pienet rintani upposivat Maritan rehevien muotojen sekaan.

Suutelimme hetken intohimoisesti, sitten Marita painoi pääni alas kohti hänen haarojaan. Hän painoi pääni kevyesti vasten hänen pikkuhousujaan ja haistoin hänen kiimansa. Siirsin housuja pois tieltä ja näin Maritan kauniin, kostean hävyn. Marita asettui makoilemaan sängylle ja levitti jalkansa minulle. Siirryin lähemmäs Maritan haarojenväliä ja nuolaisin kevyesti. Hänen kostea häpynsä maistui uskomattoman hyvälle ja aloin nuolla sitä entistä innokkaammin. Leikin kielelläni pitkin hänen häpyään ja ennen pitkää Marita alkoi ynisemään mielihyvästä.

Välillä hän kommentoi ja ohjasi minua. Otin opit innokkaasti vastaan ja imiessäni Maritan klitorista hän sai orgasminsa. Olin tosi tyytyväinen ja onnellinen ja menin Maritan viereen makaamaan. Marita pyysi minua odottamaan siinä, suuteli minua ja poistui hetkeksi. Kun hän tuli takaisin hän käski minun sulkevan silmäni ja kääntyvän mahalleni. Tein kuten hän käski ja odotin innokkaasti mitä tuleman piti. Hetken kuluttua Maritan kädet hyväilivät takapuoltani ja hän suuteli selkääni. Tunsin kostuvani entistä enemmän ja nautin Maritan kosketuksista.

Hetken hyväiltyään Marita otti lantiostani kiinni ja nosti peppuni ylös. Hän suuteli sitä ja kuljetti kieltänsä pitkin peppuvakoani. Tunne oli kihelmöivän kutkuttava. Sitten Marita kokeili sormillaan häpyäni ja työnsi jopa yhden sormen sisääni. Voihkaisin sillä sormi upposi kevyesti sisääni. Sitten Marita veti sormensa pois ja asetti jotain muuta tilalle. Arvelin sen olevan dildo ja samassa tunsinkin jo sen uppoavan sisääni hitaasti. Tunsin kuinka Marita otti pakaroistani kiinni ja kun vilkaisin alas haarojeni välistä näin, että Maritalla oli strap-on päällä.

Marita alkoi tasaisesti nussimaan minua itseensä kiinnitetyllä dildolla. Nautin suunnattomasti tästä uudesta tunteesta. Marita nopeutti tahtiaan tasaisesti ja minä voihkin rytmikkäiden työntöjen tahdissa. Voihkin ja kierin nautinnosta, kun Marita lakkaamatta nussi minua. Tahti oli juuri oikea ja pian sain ihanan orkun. Marita vetäytyi minusta ja nuoli dildon puhtaaksi. Tämän jälkeen menimme suihkuun, söimme ja juttelimme mukavia. Marita heitti vielä minut kotiin kaikkien uusien vaatteiden kanssa ja suutelimme autossa ennen kuin menin kotiini onnellisena.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute