Herkku-puhelin
Toimistotyön herkkuja
Ninnuli

Katson lanteitasi kun kävelet huoneeseeni. Sääriäsi kun istut jalat ristikkäin vastapäätäni. Reisiäsi, mitkä pilkottavat jakkusi minihameen alta. Pystyjä rintojasi, jotka pullottavat takkisi alla olevassa paidassa ja kovettuneita nännejäsi. Huomaan, ettei sinulla ole rintaliivejä.

Tunnen, kuinka pikkuhousuni kostuvat kiihotuksesta. Kävelen ovelle, suljen sen. Hymyilen ja katson sinua silmiin. Tulen luoksesi ja istun polvellesi. Laitan kädet rinnoillesi ja heikoin puristusottein hyväilen niitä. Suutelen sinua intohimolla. Lasken huuliani alemmas, kaulallesi, rinnoillesi.

Vedän paitasi pois rintojesi tieltä ja alan imeä nännejäsi kun samalla hyväilen sinua käsilläni. Huokaiset kiihotuksesta. Polvistun sylistäsi lattialle ja autan sinulta pikkuhousut pois. Vedän lanteesi itseeni päin ja levitän reitesi. Katson märkää pilluasi. Menen lähemmäs ja kiusaan sinua kielelläni. Levitän sormillani häpyhuuliasi ja kutitan klitoristasi. Värähdät kauttaaltaan, jolloin upotan kieleni sisääsi.

Nuolen täysin vedoin. Huokailet ja voihkit rajusti. Puristat kädelläsi tuolin käsinojaa rystyset valkoisina. Lopetan kiusaamisen ja työnnän sormeni sisääsi. Työntelen niitä edestakaisin ja nuolaisen välillä klitoristasi. Jonkin ajan päästä vavahdat ja voihkaiset lujaa orgasmin saatuasi. Nuolen vetiset sormeni edessäsi ja katson kun huohotat. "Palkankorotus myönnetty."

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute