Herkku-puhelin
"Herrasmies" ja bilepano
emmelina

Valmistauduin iltaan erittäin huolella. Olin valinnut asusteet hyvissä ajoin eikä minkään hankkiminen ollut jäänyt viime tippaan kuten yleensä oli tapanani. Tumma puku odotti henkarissa juuri sopivankokoisena ja valkoinen paita oli viikattu sängylle. Vaikka pukeuduinkin mieheksi, olin silti huolehtinut tarkkaan naisellisista yksityiskohdista. Vaaleat kutrini nostin puolihuolimattomalle nutturalle ja jätin muutaman suortuvan kasvoilleni.

Ajatus illasta sai minut kuumaksi ja seisoessani alastomana peilin edessä ennen pukeutumista sormeni eksyivät vittuuni, joka oli aivan kostea jännityksestä ja kiimasta. Nostin toisen jalkani sängylle ja nappasin kaapin kätköistä vibraattorin. Siinä peilin edessä katselin omaa vartaloani samalla kun nostin itseni sanoinkuvaamattoman orgasmin huipulle.

Orgasmini jälkeen vajosin hetkeksi uupuneena istumaan ennen kuin otin esille asuni näyttävimmän yksityiskohdan. Harmi etteivät kaikki sitä tulisi näkemään. Sidoin vyötäisilleni suuren strap-on dildon kiristäen sen melko kireälle. Leveät, pehmeät kiinnityshihnat eivät kiristäneet ja huokaisin kun jalkojen välistä kulkevat hihnat upposivat märkään vakooni joka sykki orgasmini jäljiltä ja valutti mahlaansa nahkahihnoille. Panovyöhön oli kiinnitetty suuri ja paksu dildo joka oli kuitenkin tarpeeksi notkea taipuakseen alushousuihini ilman että pullottaisi epäluonnollisesti, mutta silti tarpeeksi kova että sillä saisi kenet tahansa naisen vietyä seitsemänteen taivaaseen.

Viimeistelin asuni silkkisolmiolla ja asuun sopivalla hatulla ennen kuin lähdin ulos. Olin lainannut tutulta mieheltä takin ja kiitin onneani että tunsin niinkin kapeaharteisen miehen että takki istui kohtalaisen hyvin. Taksikuski katseli minua kiihtyneen oloisena kun istuuduin taksin takapenkille koko komeudessani. Itseluottamukseni kasvoi jokaisen kiinnijääneen katseen myötä ja pilluni heräili jälleen.

Jäädessäni taksista juhlapaikan edessä marssin suoraan ovelle ja esitin kutsukorttini. Kerrankin bileet olisivat vain sisäpiirille ja tiesin tarkalleen ketä olisi paikalla. Sisällä suuntasin baaritiskille ja nyökkäilin tutuille matkan varrella. Naiseni, se hän tulisi tämän illan päätteeksi olemaan, istui eräässä pöydässä ja tilattuani molemmille juomat suuntasin hänen pöytäänsä kohti. "Neidille juomaa," sanoin ja työnsin drinkin hänen eteensä. Olin flirtannut hänen kanssaan jo pidemmän aikaa aivan tätä iltaa silmällä pitäen. Tiesin että hän kävi kuumana ja halusi naida minua. Hänen tumma ihonsa kehkui baarin valoissa ja tummat pitkät hiukset valuivat pitkin äärettömän niukan mekon paljastamaa selkää.

Istuin hänen viereensä ja kumarruin hänen puoleensa laskien käteni hänen paljaalle reidelleen. "Mitään erityistä mielessä tänä iltana?" Kysyin seksikkään käheästi ja liu'utin käteni röyhkeästi hänen reittään ylös kunnes sormeni tapasivat ohuiden stringien hädintuskin peittämät turpeat häpyhuulet. Hän veti syvään henkeä ja vastasi: "Ehkä.. Onkos mitään tarjottavaa?" "Paljonkin," sanoin ja kiusasin hänen vittuaan sormillani. Oli turhaa esittää siveää kun molemmat meistä tiesivät mihin ilta oli menossa. Hän levitti jalkojaan ja antoi minun sormeilla.

Ihmiset jakautuivat ympäri baaria ja juhlat ympärillämme olivat täysillä jo käynnissä. Sisäpiirin bileet olivat aina julkisia tuplasti parempia. Ihmiset eivät tuhlanneet aikaa turhaan imagon kohotukseen vaan olivat tulleet tänne toteuttamaan juuri niitä fantasioita mitä eniten halusivat. Katselin kuinka ympärillämme mies-, nais- ja sekaparit sekä erinäiset joukkiot keskustelivat, koskettelivat ja osa jopa riisui vaatteitaan. Näissä juhlissa häveliäisyys oli tuntematon termi.

"Miten olisi vähän yksityisempi alue?" kysyin seuralaiseltani ja sivelin hänen kostuneita pöksyjään. Hän nyökkäsi ja vein hänet toiseen huoneeseen jossa oli jos jonkinlaista sessiota menossa. Hämärässä ihmisten vartaloiden liike ja kiihtynyt hengitys korostuivat ja huone täyttyi seksuaalisen jännitteen höyryistä. Avasin seuralaiseni edestä napitettavan mekon ylimmät napit ja hänen rintansa vapautuivat kireän asun sisältä. Hieroin hänen rintojaan ja suutelin hänen nälkäisiä huuliaan ennen kuin kumarruin imemään kovia nännejä jotka kaipasivat kosketustani. Nainen pyysi minua koskettamaan vittuaan mutta annoin hänen odottaa sitä kiimaisena vielä vähän pidempään. Hän nojasi seinään pysyäkseen pystyssä ja levitti jalkojaan niin paljon kuin kireä mekko antoi periksi. Lopulta sujautin käteni hänen jalkojensa väliin ja siirsin stringejä hiukan sivuun saadakseni pari sormea hänen sisälleen. Hänen turvonnut vittunsa valutti mahlaa sormilleni ja hän alkoi olla aivan valmis naitavaksi.

Käänsin hänet ympäri ja nostin mekon helman ylös. Hän työnsi persettään minua vasten kuin kunnon nartun pitääkin ja avasin housujani saadakseni ison kumikyrvän esille. En riisunut hänen stringejään vaan työnsin ne vaan sivuun työntyessäni hänen märkään vittuunsa lujalla työnnöllä. Vittu aukesi aivan äärimmilleen kyrvän tunkeutuessa syvemmälle ja naiseni voihki nojaten seinään. Puristelin hänen nännejään hieman rajummin ja sain hänen huuliltaan putoamaan huudon. Hän työnsi persettään vieläkin enemmän taakse ja panin häntä lujilla työnnöillä. Vallan tunne kasvoi kun tunsin hänen tärisevän minua vasten. Panin vain lujempaa ja sujautin käteni hieromaan hänen klitoristaan samalla kun panin häntä vittuun. Pimpsa sykki ja pystyin tuntemaan sen työntöjäni vasten. Hänen saadessaan orgasmin hän voihki ja juuri ja juuri sain pidettyä hänet jaloillaan. Vedin limaisen dildon ulos hänestä ja käänsin hänet ympäri nojaamaan seinää vasten.

Oma pilluni sykki vaativasti, mutta se saisi odottaa kunnes veisin naiseni kotiin. Toisaalta, ei se kauaa joutuisi odottamaan sillä me lähtisimme nyt. Työnsin dildon housuihini ja vedin ne kiinni. Vedin naiseni mekon helman alas ja lähdin viemään häntä ovea kohti. Matkalla ovelle nälkäiset silmät kahmivat naiseni vapaina roikkuvia rintoja ja puristin omistavasti hänen persettään. Muut katselkoot, minä olin se joka sai panna tätä naista ja tehdä hyväkäytöksisestä kaunottaresta voihkivan, kiimaisen nartun.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute