Herkku-puhelin
Klinikalla
Baloo

Heräät aamulla lihakset kipeinä edellisen päivän koitoksista. Ennen aamiaista yrität varovasti lypsää minulta tietoa päivän varalle tekemistäni suunnitelmista siinä onnistumatta.

Aamiaisella jätän sinut hetkeksi yksin pöytään ja käyn keskustelemassa herrasmiehen kanssa. Mielessäni on eräs tietty saarelle vieraiden käyttöön varustettu huone. Onneksemme se on vapaana, käyn varaamassa sen käyttöömme.

Palattuamme aamiaiselta mökillemme pyydän vuorossa olevan palvelijattaremme luoksemme. Tarvitsen hänen apuaan päivän sessiossa. Palvelijattaren saavuttua lähdemme hänen opastuksellaan kohti saaren terveysasemaa.

Arvaat päivän session aiheen saapuessamme terveysasemalle. Palvelijattaremme opastaa meidät valkeiden käytävien kautta huoneeseen, jonka keskellä seisoo uhkaavan näköisenä gynekologin tuoli. Seinät ovat erilaisten instrumenttikaappien peitossa.

Viittaan sinut seinustalla olevan sermin taakse riisuuntumaan viimeisistäkin vaatteistasi. Palaat näkyville hetken kuluttua vain nähdäksesi minut valkeassa takissa, hengityksen suojain kasvoillani. Gynekologin tuoli ja sen viereen tuoduille kärryille kerätty varustekokoelma saavat nivusiisi aikaan tuttua värinää.

Nouset viittauksestani tuoliin istumaan, palvelijatar auttaa sinut oikeaan asentoon, takapuoli tuoliin koverretun aukon päälle. Tuolin selkänojan reunoihin on kiinnitetty remmit, joilla palvelijatar kytkee kätesi liikkumattomiksi kyynärpäiden yläpuolelta ja ranteista. Katselen operaatiota hiljaa.

Palvelijatar viimeistelee työnsä nostamalla jalkasi jalustimiin, kiinnittämällä ne leveillä remmeillä ja vetämällä vyötärösi yli kulkevan vyön tiukalle. Olet täysin armoillamme.

Kierrän tuolia kaunista vartaloasi ihaillen. Tulen viereesi ja otan nännisi sormieni väliin nipistäen kevyesti. Ähkäiset hiljaa.

”Muistathan turvasanasi?” kuiskaan korvaasi.

”Kyllä herrani”.

Jatkan kierrostani eteesi. Pysähdyn jalkojesi väliin katselemaan kiimasta auennutta häpyäsi. Haluaisit kääntää katseesi pois, muttet voi, näet silmissäni nousevan kiihkon, joka saa oman kiimasi nousemaan entisestään.

”Aika aloittaa hoito”, sanon uhkaavasti ja viittaan palvelijattaren tuomaan hakemansa varusteet luoksemme. Palvelijatar tuo rullilla kulkevan pari metriä korkean metallisen telineen näkyvillesi. Telineeseen on ripustettu muutama nestepussi joista lähtevät letkut yhdistyvät telineessä roikkuvaan letkukieppiin.

”Ennen hoitoa potilas on puhdistettava huolellisesti” totean asialliseen sävyyn.

”Saanko pienimmän suuttimen?” kohdistan kysymykseni palvelijattarelle, joka ojentaa minulle välittömästi noin sentin läpimittaisen, viiden sentin pituisen suuttimen. Otan letkukiepin telineestä ja kieritän sen auki. Seuraat toimiani tietäen mitä seuraa, tätä emme ole kotona koittaneet.

Kiinnitän suuttimen letkun päähän.

”Saanko hieman liukuvoidetta, emmehän halua satuttaa potilastamme”, pyydän palvelijatarta, ”vielä”, jatkan uhkaavasti. Uhkaukseni saa värinän kulkemaan selkärangassasi.

Levitän suuttimelle liukuvoidetta ja silmäisen haarojasi.

”Näitä täytyy saada hieman enemmän auki”. Otan tuolin vierestä käteeni kaukosäätimen ja tunnet, kuinka jalustimet alkavat liikkua enemmän erilleen. Katson silmiäsi, kun häpysi aukeaa entistäkin avonaisemmaksi. Siirrän sormeni toiselle kytkimelle, ja jalkasi pakotetaan kohti hartioitasi, takapuolesi nousee paremmin esille. Viimeistelen työni kohottamalla tuolin istuinosaa ylemmäs. Haavoittuvuudentunteesi nousee uusiin mittoihin, olet kuin tarjottimelle aseteltuna edessäni.

Laitan kaukosäätimen pois ja otan suuttimen käteeni. Vien suuttimen kärjen anuksellesi ja työnnän sen hitaasti, mutta varmasti sisälle.

”Pitäkää tätä paikoillaan”, käsken palvelijatarta, joka tulee viereeni ottaen suuttimen käteensä jättämättä käyttämättä tilaisuutta hipaista herkäksi turvonnutta häpyäsi.

Itse tartun metallitelineen alimpaan nestepussiin kiinnitettyyn hanaan ja väännän sen auki.

Suustasi purkautuu hiljainen inahdus, kun tunnet suolaliuoksen virtaavan suoleesi.

Annan nesteen virrata sisällesi ja tulen viereesi seisomaan. Katson syvälle silmiisi nähden häpeäsi, alistumisesi.

Pussin tyhjennyttyä viittaan palvelijatarta asettamaan kulhon allesi.

”Poistan suuttimen nyt, et kuitenkaan päästä pisaraakaan ulos ennen kuin annan luvan tai saat kärsiä!”

Inahdat hiljaa myöntymisen merkiksi, paine suolessasi ei ole mitenkään erityisen kova, mutta varmuuden vuoksi puristat sulkijalihaksesi mahdollisimman kiinni vetäessäni ohuen suuttimen ulos.

Suuttimen mukana tulee tippa nestettä, annan kuitenkin pienen virheesi anteeksi.

”Nyt voit tyhjentää suolesi!”

Häpeän puna nousee kasvoillesi, kun annat nesteen virrata sisältäsi maljaan. Palvelijattaren kiinnostunut katse lisää nolostumistasi. Häpeä ja nolostuminen puolestaan saavat sinut entistä kiihottuneemmaksi.

”Noin, nyt kun on harjoiteltu, voimmekin siirtyä tositoimiin”, totean, ja ota varustekasasta toisen suuttimen. Se on edellistä paksumpi ja monimutkaisempi. Suuttimen päässä on pieni kumipallo. Suuttimen liittimen viereen on kiinnitetty pieneen pumppuun johtava kumiletku.

Ojennan suuttimen palvelijattarellemme ja viittaan hänet asentamaan sen paikoilleen. Palvelijatar hieroo ensin hellästi anustasi ja levittää sitten sormilleen ja suuttimelle hieman liukuvoidetta. Pitäen suutinta edelleen näkyvillä hän upottaa ensin yhden, ja heti perään toisen sormen suoleesi toista niveltä myöten. Tunnet, kuinka palvelijattaren kokenut hieronta rentouttaa sulkijalihastasi suutinta varten.

Hetken kuluttua palvelijatar vetää sormensa ulos hieman pettyneen näköisenä. On suuttimen vuoro. Katselen näytelmää kiihottuen hetki hetkeltä enemmän.

Palvelijatar upottaa paksumman suuttimen sisällesi.

”Eihän tuo ollut lainkaan paha”, ehdit ajatella, kunnes kuulet hiljaisen pumppauksen äänen ja suutin alkaa levitä peräaukossasi. Palvelijatar jatkaa hiljalleen pumppaamista katsoen sinua samalla intensiivisesti silmiin. Utelias katse ja tieto palvelijan toiminen vaikutuksesta suolessasi saavat sinut jälleen häpeämään, kokemasi kiihko ja nautinto syventävät häpeän tunnetta.

Hetken kuluttua ähkäiset, paisunut pallo alkaa kiristää takapuoltasi. Palvelija lopettaa pumppaamisen.

Tulen viereesi ja yhdistän suuttimeen letkun täydestä nestepussista.

”Katsotaanpa paljonko pikkulutkaani mahtuu”, sanon ja avaan pussin hanan. Jälleen tunnet nesteen virtaavan sisällesi, vaikkakin pallon paine peräaukossasi peittää tunteen lähes kokonaan. Hetken kuluttua ensimmäinen pussi on tyhjä. Tyhjennän toisen pussin suoleesi.

”Joko tuntuu täydeltä?” kysyn painellen samalla alavatsaasi. Tunnet, kuinka neste liikkuu täydessä suolessasi, tunnet pakottavaa tarvetta päästä vessaan.

”Kyllä herrani, olen täynnä”, vastaat.

”Et sinä ole täynnä, kun pystyt vastaamaan, muistathan turvasanasi!” Nyökkäät vastaukseksi kysymykseeni.

”Ei herrani, olen aivan täynnä, ei minuun mahdu enempää!” valitat vastauksesi.

”Minä päätän siitä!” vastaan yhdistäen kolmannen pussin letkun suuttimeen. Avaan hanan ja katson sinua syvälle silmiisi. Jälleen tunnet nesteen virtaavan sisällesi. Paine alkaa toden teolla vaikuttaa. Näen epämukavuuden silmissäsi, mutta myös sen tutun alistumisen. Annan nesteen virrata sisällesi ja arvelen sinun saaneen tarpeeksi, ainakin ennen seuraavaa ohjelmannumeroa.

”Hetki vielä ja sitten saat tyhjentää itsesi”, sanon painellen vatsaasi hiljalleen.

”Etköhän ala kohta olla riittävän puhdas seuraavaa vaihetta varten!” Mielenkiintosi herää, mitä olen suunnitellut varallesi?

Päästän hieman ilmaa suuttimen pallosta ja anuksesi kiristyksen tunne antaa tilaa suolessasi kokemallesi paineelle. Alan vetää puolityhjää palloa ulos peräaukostasi. Sulkijalihaksesi venyy äärimmilleen, muttei meinaa antaa periksi. Huuliltasi karkaa pieni parahdus.

”Sattuuko liikaa?” kysyn ja katson julmasti hymyillen silmiisi. Hymyni julmuus säväyttää selkärankaasi ja nielaiset huulillesi pyrkivän turvasanan.

”Sattuu herrani, sattuu!” vastaat ja yrität terästäytyä kestämään sen, mitä sinulle olen tarjoamassa. Vedän suutinta ulos yhä voimaa lisäten. Iniset hiljaa, kunnes lopulta pallo luiskahtaa äärimmilleen kiristyneen sulkijalihaksesi ohitse ja neste virtaa suolestasi kontrolloimattomasti allasi olevaan maljaan.

Suljet silmäsi ja huohotat hetken. Et kuitenkaan saa levätä kovin kauan.

”Viimeistelläänpä tämä, niin päästään seuraavaan vaiheeseen”, sanon ja otan varustekasasta spekulan. Upotan spekulan anukseesi yhdellä sulavalla liikkeellä. Avaan spekulaa hiljalleen, peräaukkosi avautuu ja paine sulkijalihaksessasi kasvaa jälleen. Hetken kuluttua venytys alkaa jälleen tuntua epämukavalta.

Ähkimistäsi kuunnellen jatkan spekulan levittämistä, huomattavasti rauhallisemmin kuin aluksi, koetellen rajojasi.

”Ei herrani, älkää enää?” pääsee suustasi rukoileva äänesi. Vaistoan, että alat olla sietokykysi rajoilla. Pidän pienen tauon, virnistän sinulle julmasti ja levitän spekulaa vielä aavistuksen. Tunnet repeäväsi ja inahdat hiljaa.

Nousen viereesi ja tartun nänneihisi. Pyörittelen niitä sormieni välissä aluksi hellävaroen, pikku hiljaa voimaa lisäten, lopulta nännejäsi nipistellen. Irrotan otteeni toisesta nännistäsi ja vien käteni haarojesi väliin, sivelen venynyttä anustasi ja sitten valuvan märkää häpyäsi.

”Voi pikkulutkaani”, sanon katsoen sinua silmiin, ”palvelijatar, tulkaahan koittamana tätä kiimaista pikkulutkaa!”

Palvelijatar tulee haarojesi väliin ja upottaa märkään häpyysi kaksi sormea. Sävähdät naisen karkeaa kosketusta, yllätyt kiihottuneisuudestasi, tunnet jo ensimmäisen orgasmin lähestyvän. Turhautumisen inahdus purkautuu huuliltasi, kun viittaan palvelijattaren pois.

Käännyn varustepöydän puoleen ja otan siltä ohuehkon letkun. Palvelijatar on käynyt tyhjentämässä maljan altasi ja asettaa sen takaisin paikalleen.

”Tämä saattaa hieman säväyttää”, sanon samalla kun avaan letkun päässä olevan hanan. Letkusta alkaa virrata vettä, jonka suuntaan muitta mutkitta avoimeen anukseesi.

Kiljahdat äänekkäästi, vesi on jääkylmää.

”Narttu hiljaa!” kivahdan sinulle ja pidättelet uusia kiljahduksia. Hetken kuluttua kylmä vesi alkaa tuntua hieman tuskalliselta.

Huuhtelen, pesen peppuasi kylmällä vedellä vielä hetken kunnes olen tyytyväinen työni tuloksiin.

”Nyt kun sinut on kunnolla puhdistettu ja hieman muutenkin valmisteltu, on aika kokeilla, mihin tuo peppusi oikein venyykään”. Säikähdät hieman aikeitani, spekula on jo venyttänyt sinut äärimmilleen ja sanon sitä valmisteluksi.

Löysään spekulaa hieman ja vedän sen hiljalleen ulos sisältäsi. Korvaan spekulan välittömästi kolmella syvälle työnnetyllä sormella.

”Narttu, tiedätkö montako sormea on sisälläsi”, kysyn hiljaa.

”En tiedä herrani”, vastaat epäröityäsi hetken.

”Kolme”, vastaan ivaa äänessäni, aiemmin kolme sormea on tuntunut tuskalliselta, nyt valmistelun jälkeen sormet upposivat sisällesi helposti.

”Ja nyt menee neljäs”, sanon ja vedän kättäni sen verran taaksepäin, että saan pikkusormeni mukaan hupiin. Neljä sormea venyttävät sulkijalihastasi lähes äärimmilleen.

”Ja sitten loput”, totean rauhallisesti katsoen sinua samalla silmiisi. Näen pelon nousevan kasvoillesi, kun alan sovitella peukaloani peräaukollesi. Hivuttelen sormiani hiljalleen syvemmälle, tunnet täyttyväsi, tiedät, ettet kestä tätä, tiedät, että käteni on liian suuri. Huuliltasi pääsee pieni parahdus, kun jatkan sormieni upottamista sisällesi.

”Herrani, sattuu liikaa”, parahdat. Harkitsen hetken ja liikuttelen samalla sormiani sisälläsi. Päätän jatkaa, tällaisia tilanteita varten olemme sopineet turvasanasta.

Olen päässyt lähelle rystysiäni, kun sietokykysi viimein ylittyy.

”Armoa herrani”, pääsee huuliltasi, ensimmäisen kerran sen jälkeen, kun olemme löytäneet alistumisen ja alistamisen maailman.

Vedän kättäni heti hieman taaksepäin, varoen.

”Haluatko lopettaa kokonaan?” kuiskaan korvaasi.

”Ei, tuo vain sattui liikaa”, vastaat minulle hengästyneenä koettelemuksesta.

Päätän jatkaa suunnitelmaani hieman kevyempänä versiona. Vedän peukaloni sisältäsi ja upotan neljä sormeani rystysiäni myöten, varoen, reaktioitasi tarkkaillen. Kun huomaan sinun kestävän, alan liikutella kättäni edes takaisin, naida peppuasi neljällä sormellani, samalla sormiani sisälläsi liikutellen.

Hiljalleen huomaan kiihkosi kasvavan, orgasmisi lähestyvän. Kiihdytän tahtia ja orgasmin hetkellä imaisen turvonneen klittasi suuhusi. Huudat orgasmiasi, huudat sitä jatkuvaa orgasmien sarjaa, jonka käsittelyni sinulle antaa. Jatkan kiihottamistasi loputtomalta tuntuvan ajan, työntäen kättäni yhä syvemmälle orgasmien kourissa supistelevaan takapuoleesi, piiskaten häpykieltäsi suullani.
...

”Ethän pettynyt, se vaan sattui liikaa, en kestänyt...” kysyt minulta kyyneliä pidätellen.

”En, jossain se raja tulee vastaan, olen iloinen, että uskalsit sen minulle osoittaa, nyt tiedän, että voin rauhassa sinua koetella, osaat sanoa, jos olen menossa liian pitkälle”, vastaan sinulle ja suutelen huuliasi hellästi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute