Herkku-puhelin
Upea aamu
Aquam

Heräsin aamulla sängystäni. Oli kesäinen lauantai, vapaapäivä. Ikkunasta tulevat auringonsäteet tekivät huoneesta lämpimän ja valoisan. Katsoin vierelleni valkoisten lakanoiden keskelle tiukasti käpertynyttä vaimoani. Hän oli vielä unessa ja tuhisi niin, että tunsin lämpimän ilmavirran olkapäässäni. Siirsin varovasti hänen tummia hiuksiaan pois kasvojen edestä ja mietin, että naiset todellakin ovat kauneimmillaan juuri aamuisin. Oloni oli edelleen hieman uninen. Katsoin kelloa, joka näytti 08.11. Yllätyin todella, sillä 3 kk vanha poikavauvamme oli antanut meidän nukkua sinä yönä!

Viime kuukaudet olivat olleet hyvin uuvuttavat ja vähäuniset. Sitä tietysti olimme osanneet odottaakin, mutta silti päivisin olimme normaalia ärtyisämpiä ja viimeksi olimme rakastelleet viikkoja sitten. Viime yö oli kuitenkin kulunut hyvin ja tunsin itseni pirteäksi. Käännyin nojaamaan kyynärpäähäni ja katselin upeaa vaimoani, maailmani keskipistettä. Hän hymähti ja vaihtoi asentoa. Hän makasi kyljellään ja nosti jalat koukkuun käpertyen pieneksi keräksi viereeni. Kätensä hän vei haarojensa väliin, jolloin alastonta ylävartaloa peittänyt lakana poistui ja paljasti altaan vaimoni mahtavan kokoiset rinnat. Jo ennen poikamme syntymää ne olivat olleet huomattavan suuret, mutta nyt kun perheessämme oli imetysikäinen, ne todella olivat ällistyttävän kookkaat. Itse olen aina pitänyt isoista rinnoista, joten näky oli nytkin äärimmäisen kiihottava.

Tarkkailin häntä vielä hetken ja mietin, kuinka hyvältä hänen ruskettunut ihonsa näytti valkoisten lakanoiden keskellä. Hän kääntyi jälleen ja makasi selkä minuun päin. Nostin hänen hiuksiaan ja hyväilin niskaa ja selkää. Hän on aina pitänyt siitä, että kutitan häntä selästä. Annoin pieniä suudelmia niskaan, olkapäälle ja poskelle. Toin ruumiini kiinni hänen ruumiiseensa ja kiedoin käteni hänen ympärilleen. Silitin mahaa ja tunsin, kuinka hän veti sen sisään ja painoi selkänsä tiukemmin minuun kiinni. Huomasin hänen poskipäänsä kohoavan ja tiesin hänen hymyilevän ja olevan hereillä, vaikka hän yrittikin painaa päätään tyynyyn ja näytellä edelleen nukkuvansa.

Hetken vielä hän esitti nukkuvaa, mutta sitten siirsi kätensä käsivarttani pitkin pakaralleni. Hän hyväili sitä ja alaselkääni ja siirsi päätään kohti kainaloani pitäen hauistani tyynynään. Kurottauduin hänen takaansa ja löysin nuo ihanat huulet, joiden suuteluun en halua koskaan kyllästyä. Nuolimme hetken himokkaasti toisiamme samalla tavalla, kuin nuoruuden ensirakkauden aikoina saattoi tehdä tunteja putkeen. Hän maistui juuri heränneeltä, mutta se ei haitannut minua ollenkaan. Siirsin käteni hänen rinnalleen ja puristin hellästi tuota mahtavaa melonia. Pyörittelin sormenpäilläni kovettuneita ja paisuneita nännejä. Hän hymisi tyytyväisenä, ja työnsi pakaroitaan lähemmäs paisunutta penistäni. Hän pusersi sen reisiensä ja pakaroidensa väliin, mikä sai lämpimän aallon kulkemaan lävitseni. Myös hän ynähti nautinnosta, kun kaluni hieroi hänen alapäätään. Tunsin hänen jo suorastaan valuvan.

Liikutin kättäni rinnoilta kohti alapäätä. Vaimoni ruumis jännittyi ja hän lopetti huomaamattaan hyväilyni ja odotti vain kosketustani. Siististi ajellun pienen karvatupsun jälkeen käteni löysi etsimänsä. Hieroin hetken hänen klitoristaan ja työnsin kaksi sormea hänen sisäänsä. Hän huohotti todella raskaasti ja hänen notkea ruumiinsa aaltoili hierontani tahdissa. Kerroin hänelle, kuinka hän on kaunis ja kuinka häntä rakastan. Hän vastasi takaisin ja lisäsi olevansa hyvin onnellinen. Hetken vielä jatkettuani hän nousi ylös, laski peiton sivuun ja työnsi minut selälleni sängylle. Hänen poskensa punottivat kun hän otti kiinni peniksestäni ja asetteli sitä häpyhuulilleen. Hän istui kaluni päälle ja otti sen kokonaan sisälleen. Tunne oli taivaallinen. Nostin kyynärvarteni ilmaan niin, että kyynärpäät pysyivät sängyssä kiinni. Hän otti käsistäni tukea, risti sormemme ja alkoi voimakkaasti puuskuttaen pomppimaan päälläni. Suorastaan yllätyin hänen kovasta tahdistaan. Vain muutaman pompun jälkeen hän huudahti ja hänen naamansa vääntyi irvistykseen. Nostin yläruumiini sängystä ja rutistin hänet syliini, sillä tiesin hänen haluavan varsinkin orgasmin saadessaan mahdollisimman paljon läheisyyttä. Hetken hän pidätti hengitystään ja haukkoi sitten pari kertaa happea ja jatkoi pidätystä. Hänen vartalonsa vääntelehti ja hän halasi minua lujaa. Väristykset jatkuivat yllättävän kauan. Pikkuhiljaa hän alkoi saada normaalista hengitystahdista kiinni ja rauhoittui. Hän nosti päänsä olkapäältäni ja katsoimme toisiamme pitkään silmiin suudellen silloin tällöin.

Olin yhä kohtalaisen kovana hänen sisällään. Hän nousi varovasti ylös. Jälleen hän asetti minut makuulle ja tuli päälleni 69-asentoon. Kiedoin käteni hänen lantionsa ympärille ja halasin häntä. Hän tarttui penikseeni ja sylkäisi sen päälle, vaikkakin se oli vielä liukas hänen omista nesteistään. Huulet puristuivat terskani ympärille. Toisella kädellään hän hieroi penikseni vartta ja toisella puristeli kiveksiäni ja paineli niiden alapuolelta. Kieli pyöri himokkaasti kaluni ympärillä. Tunne oli uskomaton, tämän vaimoni todella hallitsi. Kauaa en pystynyt pidättelemään vaan päästin karjahduksen ja orgasmi ravisteli kehoani. Puristin hänen ruumiinsa lähelleni ja tunsin, kuinka parin viikon aikana kertynyt lasti purkautui. Tuttuun tapaan vaimoni otti terskani suuhunsa ja nieli kaiken, tosin tällä kertaa tavaraa tuli tavallista enemmän ja sitä putoili hieman reisilleni. Tämä sai vaimoni naurahtamaan.

Hän puristi viimeisetkin tipat ulos ja nuolaisi ne kielellään. Hän kääntyi ja hypähti kokonaan makaamaan päälleni ja tunsin olevani taivaassa. Halasimme toisiamme lujaa ja hymyilimme. Silloin viereisestä huoneesta kuului parkaisu ja sitten itkua. Pikkuiselle oli viimeinkin tullut nälkä. Vaimoni käännähti noustakseen, mutta painoin hänet sänkyyn ja kävin hakemassa poikamme. Menin takaisin vuoteelle makaamaan ja laskin vauvan itseni ja vaimoni väliin. Se rupesi heti imemään innokkaasti vaimoni rintaa ja lopetti huudon. Katselimme hiljaa minuutteja upean poikamme aterioimista onnellisempina kuin koskaan. Hetken päästä pikkuinen sai tarpeekseen ja vaimoni nosti hänet päälleni. Pikkumies kieriskeli vatsalihaksieni päällä ja kääntyi kohti kasvojani. Se naurahti ja jäi rintani päälle makaamaan. Suutelin sitä ja vaimoani ja lähdin keittiöön tekemään aamupalaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute