Herkku-puhelin
Nellaa narutetaan 6
MasterJ

Laiturilla alan naruttaa orjatartani. Kierrän hamppuköyttä rintojen alle ja päälle. Sitten yhdistän ne rintojen sivuilta ja keskeltä. Nyt ne törröttävät niin että rintoja on helppo käyttää. Asennan nipistimet ja siirryn naruttamaan pillua. Köysi lantion ympäri ja siitä tiukalle häppärien sivuista yhdet. Nyt huulesi törröttävät ulos villisti. Saan vielä idean ja vedän yhden huuliesi välistä. Se pureutuu herkkään lihaasi ikävästi liikkuessasi. Otan kassistani rautaisia verhon klipsuja ja asennan niitä molempiin huuliisi viisi. Kruunaan vielä työni pistämällä yhden klittaasi.

Pysyt urhoollisena hiljaa. Saat kuitenkin ison pallon suuhusi. Kiristän sen vielä tiukkaan niskan taakse. Saatuani lutkani veneeseen nostan purjeet ja jätän ne lepattamaan. Oletkin jo huomannut sinua varten tekemäni penkin. Katselet sitä kauhulla. Penkin keskellä on kaksi valtavaa dildoa ainakin 25cm pitkiä ja paksuus... Hui... Seitsemän senttiä. Saat odottaa kuitenkin ennen kun pääset siihen. Pyllistät käskystäni. Rasvaan pumpattavan blugin ja tungen sen nopeasti perseeseesi narujen välistä. Nostan keskimmäisen narun sen päälle jotta se ei luiskahtaisi ulos piinatusta suolestasi. Olet todella kärsivän näköinen.. Vedän nipistimien välissä olevasta ketjusta saaden sut älähtämään kivusta. Nyt on onnen päiväsi kerron. Pääset omistajasi kanssa merelle.

Levitäppäs vittusi eteeni komennan. Vaivalloisesti täristen sen saat tehtyä. Narut liikkuvat ja saavat klipsut pureutumaan lihaasi tiukemmin. Armahdan sinua ja aloitan klipsujen poiston. Väriset kauttaaltaan ja jokaisesta jää verta tihkuvat haavat. Läpsin pilluasi kädelläni kymmenisen kertaa. Nyt blugi suolessasi alkaa kasvaa kasvamistaan. Perseesi alkaa olla maksimissa. Pidän tauon ja jatkan taas isommaksi. Kyyneleet valuvat sinua todella sattuu. Jätän blugin isona suoleesi ja aloitamme matkan. Olet kyljelläsi veneen pohjalla. Puolen tunnin päästä alan olla valmis seuraavaan koitokseen. Otan nipistimet pois nänneistäsi ja armahdan piinattua suoltasi ja otan blugin pois. Perseesi maiskahtaa jännästi. Otan myös narut pillultasi pois.

Nyt olet valmis isännän tuoliin kerron sinulle. Nouset varovasti tuolin päälle ja anelet ilmeelläsi liukuvoidetta. Sitä saatkin molempiin väljiin reikiisi. Nyt olet valmiina istumaan tuoliin. Ohjaan dildot pillusi ja perseesi suille. Ajat varovasti laskeutua. Molemmat reikäsi leviävät äärimmilleen. Ilmeesi on tuskallinen. Kyyneleet valuvat poskillasi. Olet saanut ne jo puoleen väliin. Pidät tauon. Sitä en hyväksy vaan painan harteiltasi sinua alas ja dildot ovat pohjiaan myöten sisälläsi. Nyt alkaa huorani varustelu. Kiinnitän jalkasi molemmin puolin tuolissa oleviin heloihin. Kaulaasi kiinnitän todella paksun nahkaisen pannan jossa on joka puolella lenkkejä.

Käsiisi napsautan raudat jotka kiinnitän niskassasi olevaan lenkkiin. Sieraimiisi kiinnitän koukut joiden päässä on narut. Vedän narut pääsi yli ja kiristän ne niskasi lenkkiin. Nyt pääsi on takaviistoon kiristetty. Sieraimesi ovat venyneet ja olosi on tuskainen. Nännisi ovat vielä ilman tuskaa. Siispä kiinnitän niihin taas nipistimet. Ketjun kiinnitän lukolla kaksinkerroin niin että nännisi ovat melkein yhdessä. Suuhusi vaihdan vielä pallon jonka keskeltä menee letku sisään. Voit hengittää sen läpi ja halutessani voin säännöstellä sitä. Venytettyihin sieraimiisi pistän vielä earit. Sitä kautta et enää hengitä. Nyt olet valmis ja asennan vielä päällesi naamioverkon. Sinä näet ulos mutta sinua ei näe kukaan. Painan nappia vieressäni ja dildot alkavat suureta sisälläsi. Ajat väristä tuskasta ja kasvavasta kiimastasi. Nyt kerron että menemme Aurajokeen veneilemään seuraavaksi. Pelästyt nolostut. Siis seuraavaan tarinaan. Kommentteja ja ajeluita jos haluat toteuttaa fantasiasi

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute