Herkku-puhelin
Vaimon tossun alla
aisankannattaja

Kaikki alkoi siitä kun humalassa rakastellessamme kuiskin vaimolleni, että minusta olisi kiihottavaa katsella, kun hän on vieraan kanssa. Vaimoni palasi asiaan myöhemmin selvin päin ja kysyi, olinko tosissani. Hieman vaivautuneena vastasin olevani tosissani. Pian tämän jälkeen vaimoni käytös muuttui. Hän alkoi käydä ulkona "tyttöjen" kanssa. Kotiin tultuaan hän kertoi miten häntä oli tanssitettu - ja mitä hän oli tuntenut: ison kovan kalun. Miten hän oli painautunut miestä vasten, tarjonnut itseään. Ja lähtenyt miehen luo jatkoille...

Vaimoni näki miten hänen kertomansa kiihotti minua, jouduin sen myöntämään hänelle. Ja tämän jälkeen hän nauroi ja perui kertomansa ja sanoi keksineensä. Mutta näin hän sai minut valtaansa, oikeuden tehdä mitä halusi. Sitten soi puhelin yöllä: vaimoni soitti hieman humaltuneena iloisena ravintolasta: lähtisikö hän jatkoille vai pitäisikö tulla kotiin. Koitin kyselle kenen kanssa, mutta en saanut vastausta. Hän tivasi vastausta, voiko hän mennä jatkoille. Annoin luvan. Odotin kiihottuneena pitkän yön hänen kotiinpaluutaan. Kuvittelin mitä tapahtuu. Ja kun hän vihdoin aamulla saapui olin haljeta uteliaisuudesta, enkä osannut sitä peittää vaimoltanikaan.

Tästä hän sai taas aiheen kiusata minua. Jouduin anelemaan, että hän kertoisi, palvelemaan, jotta hän jaksaisi. Mutta lopulta hän kertoi suoraan, miten häntä oli nussittu. Kovaa ja pitkään ja isolla. Jouduin kuuntelemaan miten Tosimies ottaa naisensa. Sain kuulla, miten vahva ja miehinen hän oli ollut. Vaimoni kertoi, miten Mies oli saanut hänet kiihottumaan, laukeamaan useita kertoja. Eri tavalla kuin minä koskaan. Enkä voinut sille mitään: vaimoni kertomus kiihotti minua, sai minut laukeamaan ennen aikojaan. Tästä vaimoni sai taas paremman otteen minusta: hän pakotti minut myöntämään, että hänellä on oikeus käydä vieraissa, koska minä laukean niin nopeasti, etten pysty häntä tyydyttämään. Myönsin.

Kun tuon jälkeen olimme ravintolassa, sain katsella pöydästä, kun vaimoni tanssi vieraan kanssa. Näin miten vaimoni hitaissa painautui miestä vasten ja miten miehen kädet liikkuivat vaimoni muodokkaalla vartalolla. Mutta sitten näin miten vaimoni kuiskasi miehelle jotakin ja miten mies kääntyi katsomaan minua. Saatoin vain arvailla, mitä vaimoni oli kertonut. Pelkäsin pahinta miehen katseesta. Tanssin jälkeen he tulivat pöytäämme, vaimoni esitteli meidät. Samalla vaimoni määräsi minut hakemaan juomia baarista. Tottelin. Kun palasin näin miehen suutelevan vaimoani. Hän antoi sen tapahtua. He jatkoivat suutelua vieressäni kuin en olisi olemassa. En osannut tehdä mitään. Tunsin itseni avuttomaksi.

Kun he lopulta lopettivat, mies katsoi minuun ja sanoi minulla olevan seksikäs vaimo. Myöntelin hämilläni. Mies sanoi suoraan, että minä en noin seksikästä naista pysty tyydyttämään. Punastuin. Mies huomasi sen ja jatkoi olevansa varma, että minulla oli pieni. Hän kysyi tunnenko vaimoni ja tiedänkö, että vaimoni haluaa suurta, on ison perään. Yritin soperrella, mutta jouduin myöntämään, että vaimoni on kertonut haluavansa isoa. Mies tivasi minua edelleen myöntämään, että minulla on pieni, enkä sen vuoksi pysty tyydyttämään vaimoani. Kun tiesin asian olevan juuri niin, lopulta nyökkäsin.

Mies naureskeli tienneensä heti, että olen pikkuinen, joka tarvitsee Tosimiehen apua. Keskustelu nolotti minua, mutta en osannut sitä lopettaakaan. Vaimoni tirskui vieressä. Lopulta mies ilmoitti, että lähdemme meille. Kotona minut komennettiin keittiöön tekemään drinkit. Kun palasin mies oli ottanut vaimoni syliinsä, käsi vaelteli mekon alla. Minut käskytettiin sijaamaan vuode. Tein senkin. Ja riisuin käskystä vaimoni. Hän asettui sänkyyn selälleen odottamaan kun vieras mies riisuutui....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute