Herkku-puhelin
Juhannus naapurissa
masi

Onko tästä taas tulossa tylsä juhannus naapureiden kanssa kännätessä ajattelin mielessäni, kun istuimme takapihallamme grillaamassa ja virvokkeita nauttimassa. Vaikka naapurini ovat minua lähes kymmenen vuotta vanhempia, olemme saman harrastuksen ansiosta tutustuneet toisiimme ja käymme toistemme luona silloin tällöin. Tavallisesti he olivat aina juhannuksena menossa jossain, mutta tänä vuonna yhteisestä juhannuksen vietosta sovittiin jo viikkoja aiemmin. Itselläni oli kyllä erilaiset juhannussuunnitelmat, mutta naapurit saivat kuitenkin minut ylipuhuttua: ”mitä sinä sinne kylille lähdet vonkaamaan, vietetään yhteistä iltaa, jutellaan mukavia ja pidetään hauskaa”, he sanoivat lähes yhteen ääneen.

Aivan kuin minua härnätäkseen naapurini rouva Ritva oli pukenut ylleen kesämekon, joka peitti kyllä ihon, mutta paljasti hänen uhkeat hyvin säilyneet muotonsa. Siinä oli kyllä viisikymppiseksi naiseksi kaikki kohdallaan, isot kiinteät rinnat, kaunis pyöreä takapuoli ja pitkät säihkysääret. Vaikka ilma oli lämmin oli noiden ihanien säihkysäärten verhona kiiltävät ihon väriset sukkahousut. Hän oli meikannut ja pukeutunut aivan kuin hän olisi ollut lähdössä tanssiravintolaan vamppaamaan miestä itselleen, vaikka siihen ei varmaan ollut tarvetta, sillä hänen miehensä Tapani oli sporttinen ja mielestäni heillä meni ihan mukavasti.

En tiedä mitä Tapanilla oli mielessä, mutta tuntui, että hän yritti juottaa minut humalaan ja eihän siinä montaa terävää snapsia tarvinnut ottaa kun päässä alkoi humista alkava nousuhumala. Ritva toi salaatit pöytään, hän istui minua vastapäätä ja sanoi: ”syödään pojat kevyesti, että jaksaa sitten paremmin”. En vielä tässä vaiheessa huomannut, mitä hän tarkoitti noilla sanoilla, sillä grillaamaanhan tässä oli tultu eikä heinien syöntiin.

Minulla oli mennä salaatit väärään kurkkuun, kun vilkaisin hänen kauniita sääriään, tai paremminkin hänen reisiään jotka olivat paljastuneet kuin vahingossa ylös nousseen mekon helman alta. Ritva istui rennosti jalat hieman levällään ja näky oli sellainen joka pani mielikuvituksen lentämään. Jalkovälissäni alkoi veri pakkautua elimeeni, kun huomasin, että Ritvan jalkoja verhosikin sukat eikä sukkahousut. Mitähän muuta sieltä löytyy, leikittelin ajatuksissani, kun huomasin Ritvan huomanneen tuijotukseni ja turvotukseni. En tiedä mitä hän ajatteli, mutta minä lehahdin kasvoiltani aivan punaiseksi kun huomasin hänen huulillaan veikeän hymyn. –Maistuuko salaatti, hän kysyi. Nyökyttelin päätäni, kun en saanut sanaa suustani. –Veikö kissa kielen suusta, kun menit noin hiljaiseksi, otetaanpa parit snapsit, jos se saisi sinut hiukan puheliaammaksi, hän jatkoi ja kaatoi taas lasit täyteen.

Muutaman oluen ja snapsin jälkeen alkoi jo juttu taas luistaa, onneksi turvotukseni oli laskenut ja pystyin keskittymään muihin asioihin. Juteltiin siinä kaikenlaista kunnes Ritva jälleen kiusoitteli minua: ”miten sinulla erotiikka asiat menee, minusta tuntuu että taitaa olla aika hiljaista kammarin puolella, kun ei koskaan ketään naisvieraita näy sinun luonasi, miten sinä hoitelet itsesi, kun alkaa haluttaa”. Alkoholin sumentamat aivoni eivät enää säikkyneet tälläisiä puheita, kuulin itseni vastaavan. –Eihän sitä aitoa tavaraa mikään voita, mutta kyllä se yksinkin onnistuu, olet kai kuullut sanonnan ”omin käsin onneen”. –Voi kauhea mitä tuhlausta, siinä menee paljon hyvää seisokkia hukkaan, minä tietäisin sille paljon parempaakin käyttöä, Riitta totesi ja nauroi iloisesti. Katsoin miten Tapani reagoi näihin juttuihin, hän ei ollut kuulevinaan koko asiaa.

–Tarvitsisin apua keittiössä, olisiko vapaaehtoisia, Riita kysyi ja veti minut ylös tuolistani odottamatta edes vastaustani. Alkoholin sumentamissa aivoissa oli vain yksi ajatus kun hän käveli edelläni, katseeni liimautuessa hänen kiinteään takapuoleensa elimeni jälleen heräsi ja housuissani alkoi mahdoton turvotus. Hän käveli pöydän luo ja sanoi: ”laitetaan nämä lihat vartaisiin grillausta varten”. –joo, pannaan, pannaan vastasin ja painauduin häntä vasten takaapäin, kouraisin hänen toisen rintansa käteeni ja toisella nostin mekon helmaa liu’uttaen kättäni hänen reittään pitkin jalkoväliin.

Tunsin hänen hengityksensä kiihtyvän kun hän pyörähti ympäri ja painautui minua vasten suudellen kiimaisesti työntäen kielensä suuhuni ja lopulta hampailla näykkien huuliani, -minä jo luulin, että sinä et tajua ollenkaan mitä minä olen illan yrittänyt viestittää sinulle, hän sanoi ja samalla kouraisi kiinni pullottavaan housuni etumukseen. –Haluaisin sinua, mutta en uskalla, koska Tapani istuu seinän takana pihalla, sain kiihkoissani soperrettua Ritvan korvaan. – Elä hänestä huoli kyllä aikuinen mies pärjää vähän aikaa yksinkin, Riitta sanoi avaten samalla sepalukseni. –Mikä se täällä pullottaa, tällähän tulee ahtaanpaikan kammo jos tälle ei tehdä jotakin, tule niin löysätään hieman paineitasi.

Hän käveli edelläni pitäen kiinni turvonneesta elimestäni, housuni potkin kiihkoissani pois jalasta jo matkalla makuuhuoneeseen, jossa hän käski minua. –siihen sängylle maate, niin päästetään hieman enimpiä höyryjä. Riitta asettui jalkojeni päälle istumaan haara-asentoon, jolloin näin hänen paljaaksi ajellun alapäänsä. Hän puristi juuresta kädellään paisunutta elintäni samalla hampailla näykkien kiveksiäni. –Ihana kyrpä ja niin käyttämättömänä ollut, mutta ei ole enää turhan panttina tämän illan jälkeen, nyt päästetään paineet pojalta pois, hän sopersi samalla kun otti elimen suuhunsa ja aloitti kädellään rytmikkäät pitkät vedot varttani pitkin. Muutaman vedon jälkeen hän kostutti syljellään toisen käden etusormen ja työsi sen anukseeni ottaen samalla herkkumutterini suuhunsa ja jatkaen pitkiä vetoja uudelleen.

Vaikka aivoni olivat alkoholin sumentamat en kestänyt tätä kiihottavaa näkyä ja käsittelyä kuin muutaman minuutin, kun tunsin kiihkon värinän täyttävän kehoni ja spermalastini purkautui paineella vatsalleni. –Noin paljon spermaa, etkö tiedä, että tämän vehkeen käyttöohjeessa lukee ”käytettävä säännöllisesti”, hän kiusoitteli minua samalla nousten päältäni. Yritin ottaa häntä kiinni kädestä, jotta voisin tehdä hänelle saman tempun, sillä näin kuinka hänellä valui mahlat pitkin reisiä. –Ei vielä meillä on koko ilta aikaa, joko nyt jaksat odotella, meillä on vielä grillaushommat kesken, hän sanoi ja poistui keittiöön, jossa Tapani oli laittanut kaiken valmiiksi.

Keräsin vaatteeni häpeillen ja menin pesulle. Tunsin painuvani häpeissäni maan alle kun tulin pihalle, jossa Ritva ja Tapani jo aloittivat grillaamista. –Minun pitää mennä kotiin, sopersin häpeissäni. Luulin, että Tapani ei tiennyt koko asiasta mitään, ennen kuin hän kysyi. –Nautitko siitä, me on Ritvan kanssa puhuttu usein tästä asiasta, minä en enää kykene kuin tosi harvoin, ei tahdo vehkeet pelata kuin joskus ja olen ajatellut, että olisi parempi, jos sinä näin meidän ystävänämme voisit joskus auttaa ystävää hädässä, niin pysyy vaimokin kotona ja ollaan kaikki tyytyväisiä. Kohta tilanne vapautui ja naureskelimme kaikki koko asialle. Riitan flirtti jatkui koko illan, välillä hän suukotteli kiihkeästi miehensä kanssa ja minua alkoi jo kiinnostaa mitähän tässä illan päälle tapahtuu…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute