Herkku-puhelin
Annoin vaimoni vieraalle
aviomies

Vaimoni on kaunis punapää, mitoiltaan 93-68-93. D-kupin povi takaa, että miehet katselevat häntä. Minusta on aina tuntunut hyvältä, kun olen huomannut vieraiden miesten katselevan hänen muotojaan. Ehkä se jotenkin hivelee itsetuntoani. Aloin puhua hänelle rakastellessamme, että haluaisin katsella häntä vieraan miehen kanssa. Aluksi hän vastusteli puheitani, mutta vähitellen huomasin hänen tottuneen niihin ja kiihottuvan fantasiastani. Se sai minut jatkamaan kuvitelmiani ja kuiskimaan hänelle uusia tarinoita hänestä vieraan miehen sylissä.

Viimein vaimoni kertoi haluavansa miellyttää minua ja suostuvansa mihin vaan, jos se minua kiihottaa. Ymmärsin mitä hän tarkoittaa, mutta jäin miettimään, suostuuko hän todella vain miellyttääkseen minua. En voinut olla varma. Joka tapauksessa tiesin nyt voivani toteuttaa mitä haluan - vaimoni suostuu. Netin kautta tutustuin turkkilaiseen nuoreen mieheen ja teimme treffit baariin. Salaperäisesti käskin vaimoni pukeutua seksikkäästi - suorastaan narttumaisesti kun menemme baariin. Vasta siellä kerroin miehestä ja treffeistä.

Huomasin vaimoni jännittyvän, pelästyvän. Tapaaminen eteni hauskasti jutellen ja kevyesti humaltuen. Huomasin vaimoni alkoholin avulla hieman vapautuvan, mutta selvästi tilanne jännitti häntä. Siitä huolimatta sanoin meidän olevan valmis lähtemään, eikä vaimoni vastustellut. Mies tarjosi asunnollaa drinkit, mutta samalla aloin avata vaimoni puseroa. Pian hän oli edessämme vain rintaliiveissä ja stringeissä. Näin miten vieras mies katseli vaimoni runsaita muotoja: suurta povea, kapeahkoa vyötäröä, leveää lantiota ja herkullista peppua. Minusta oli kiihottavaa kun näin vaimoni ujouden ja vieraan miehen itsevarman katseen hänen vartalollaan. Kiihotuin.

Sanaakaan sanomatta avasin vaimoni rintsikat: hänen suuret rintansa laskeutuivat esille miehen silmien eteen. Vaimoni seisoi hiljaa paikallaan kun laskin hänen pienet stringinsä alas. Olin riisunut vaimoni vieraan miehen edessä. Tartuin vaimoani kädestä. Hän seurasi kiltisti kun talutin hänet sängylle ja painoin selälleen makuulle siihen. vaimoni jäi makaamaan siihen alastomana mutta reidet yhdessä. Mies ei aikaillut vaan riisuutui samaan aikaan. En voinut olla huomaamatta: hänen kalunsa oli jo kovettunut ja millaiseksi! Hänellä oli todella suuri kalu ja myös valtavat kivespussit roikkumassa. Juuri sellainen sonni kuin olin toivonutkin vaimolleni. Mies asettui sänkyyn ja pidemmittä esileikeittä alkoi heti levittää vaimoni reisiä. Näin miten vaimoni reidet aukenivat ja levisivät. Vaimoni oli avoin vieraan miehen otettavaksi. Mies työntyi heti vaimoni vittuun, kuulin hiljaisen voihkaisun, jossa erotin tuskaa.

Miehen kalu oli niin suuri, että arvasin sen aluksi satuttaneen vaimoani kun se niin äkisti työntyi pesään. Näin miten vaimoni levitti reisiään lisää ja kohotti niitä ylemmäksi. Arvasin että kyrvän valtava koko pakotti vaimoni avaamaan itseään enemmän. Mies aloitti rytmikkäät työnnöt vaimoni vittuun. Vaimoni makasi hiljaa miehen alla reidet levällään ja kohotettuna. Vahvat työnnöt seurasivat toistaan. Pian näin miten vaimoni kädet siirtyivät sivulta hänen reisiinsä: hän veti käsillään jalkojaan leveämmälle, ylemmäksi. Mietin tekikö hän niin lievittääkseen valtavan kyrvän aiheuttamaa kipua - vai saadakseen kalun syvemmälle.

Mies innostui paremmasta asennosta jossa pääsi syvemmälle. Työnnöt saivat lisää voimaa ja tiheyttä. Äkkiä aloin kuulla hiljaista uikutusta. Huomasin, että vaimoni yritti pidätellä ääntelyään, mutta ei enää oikein kyennyt. Hänen suustaan pääsi hiljaisia uiuiui-ääniä. Hän koitti peittää niitä painamalla suunsa miehen olkapäähän, mutta ei voinut pitää sitä siellä kuin hetken. Hän huohotti ja tarvitsi happea. Miehen kiihtyvät kovat työnnöt saivat vaimoni huohottamaan ja ulisemaan. Hän ei enää kyennyt peittelemään kiihtymystään vaan ulisi ja vikisi äänekkäästi kun miehen iso kyrpä jatkoi kiivasta poraamistaan hänen sisällään. Tuntui kiihottavalta katsoa, miten mies sai kyrvällään vaimoni valtaansa. Vaimoni lantio alkoi liikkua työntöjen tahdissa. Lantion liikkeistä näkyi, että hän haluaa miehen kyrpää. Tarjosi vittuaan otettavaksi.

Äkkiä mies lopetti nussimisen, mutta jätti kalunsa vaimoni sisään. Mies nojasi käsivarsiinsa huohottavan vaimoni päällä ja katsoi tätä suoraan silmiin. Kuulin kun mies kysyi oudosti murtaen: "haluatko että jatkan?" Kuulin aivan hiljaisen kuiskauksen kun vaimoni vastasi hiljaa: "haluun." "Mitä sinä haluut, en kuule" mies sanoi itsevarmasti. "Sano se niin jatkan". Vaimoni kurottui miehen kaulalle ja kuiskasi miehen korvaan hiljaa: "Ota mut, nussi mua". Mutta tämä ei tyydyttänyt miestä, vaan hän pakotti vaimoni anelemaan kyrpäänsä. Lopulta halu voitti ujouden ja kuulin miten vaimoni pyysi miestä nussimaan häntä isolla kyrvällään.

Mies aloitti uuden tulituksen ja samalla vaati vaimoltani vastauksia: "Haluutko kyrpää" - "Haluun" "Sano se!" - "Haluun sun kyrpää" "Millanen se on" - "Sulla on iso kyrpä" "Minne sä haluut sen" - "Haluun sun kyrvän mun vittuun, nussi mua" Näin miten vaimoni kiihottui kyrvästä ja puheista ja tunnistin miten hänen laukeamisensa oli lähellä. Ja kun mies alkoi puhutella häntä huoraksi vaimoni huippu lähestyi: hän laukesi äänekkäästi ulisten ja koko vartalo täristen. Vaimoni yritti maata huohottavana laukeamisen jälkeen, mutta mies ei ollut vielä lauennut. Ihailin kateellisena hänen kestävyyttään.

Mies irtaantui vaimostani ja tarttui äkkiä tätä lanteilta ja käänsi kovakouraisesti vatsalleen. Kuulin kun vaimoni voihkaisi pelästyksestä, mutta samassa vahvat kädet tarttuivat hänen vyötäröönsä ja nostivat vaimoni pakarat ylös. Vaimoni voihkaisi taas miehen kovista otteista, mutta äänessä oli taas kiihtymystäkin. Mies puristi lujaa vaimoni pyöristyneitä pakaroita, näin miten miehet sormet upposivat vaimoni herkkuperseeseen. Vaimoni uikutti hiljaa, mutta kun mies käski hänen tarjota paremmin persettään, näin vaimoni selän koukistuvan ja pakaroiden työntyvän miestä kohden. Mies naureskeli itsevarmasti ja sanoi näkevänsä, että huora haluaa isoa kyrpää. Tuntui kiihottavalta katsella, miten mies saattoi puhua ja tehdä vaimolleni mitä halusi. Mies oli saanut vaimoni valtaansa kyrvällään.

Mies vaati taas vaimoani anelemaan kyrpää. Kun vastaus ei tullut riittävän nopeasti kuulin kovan läimäyksen kun miehen isot kämmenet iskeytyivät vaimoni pehmeään perseeseen. Tämä sai vaimoni taas anelemaan isoa kovaa kyrpää. Mutta anelu ei enää saanut miestä lopettamaan läimimistään. Katselin kiihottuneena miten vaimoni pakarat alkoivat punertua toistuvista läimäyksistä. Vaimoni aneli nyt miestä lopettamaan läimimisen, mutta mies vain vei toisen kätensä vaimoni hiuksiin ja tukisti samalla kun läimi toisella kädellä perseelle. Huomasin miten vaimoni alkoi huohottaa ja miten hänen ihonsa poimuihin alkoi kertyä hikeä.

Vaikka vaimoni aneli lopetusta olin varma, että hän samalla kiihottui miehen kovista otteista. En ollut ennen nähnyt vaimoani tuollaisena. Kun vaimoni perse oli aivan punainen mies sanoi sen olevan valmis otettavaksi. Mies komensi vaimoni tarjoamaan sitä hyvin tai jatkaisi läimimistään. Vaimoni kohotti pakaroitaan ja koukisti selkäänsä kiltisti, mutta tämä ei enää riittänyt miehellä. Mies komensi huoransa levittämään pakaroitaan käsillään. Näin miten vaimoni kiltisti laski poskensa sängylle ja nosti kätensä taakse pakaroilleen ja levitti pyöreät pakaraposket erilleen. Oli kiihottavaa katsoa, miten vaimoni totteli vieraan miehen käskyjä. Vaimoni yritti miellyttää vierasta miestä, olla tarjolla niin kuin mies halusi.

Vaimoni tosiaan siinä tarjosi itseään vieraalle miehelle. Olin laueta näystä. Ajatus, että vaimoni käyttäytyy kuin huora kiihotti minut äärimmilleen. Mies nousi vaimoni pakaroiden ylle ja otti valtavan kyrpänsä käteensä. Katselin miehen jättimäistä kalua vaimoni perseen yläpuolella valmiina keihästämään vaimoni. Aloin huohottaa kiihotuksesta. Äkkiä ymmärsin, että mies työntää kyrpänsä vaimoni anaaliin. Kuulin vaimoni voihkivan ei, älä, ei se mahdu. Mutta kuitenkin hän oli kontallaan perse pystyssä ja levitti käsillään pakaroitaan.

Vaimoni voihki ja ulisi kun valtava kyrpä työntyi hänen anaaliinsa. Mutta vähitellen kipu muuttui nautinnoksi ja vaimoni otti vieraan kalun vastaan. Molemmat nauttivat tiukkuudesta niin, että laukesivat yhtaikaa. Ja minäkin laukesin. Tämän jälkeen tunsimme itsemme ja toisemme paremmin. Saatoimme olla rehellisiä. Minä olen tunnustanut vaimolleni, että minusta on kiihottavaa katsoa, kun hän on narttumainen ja huorahtava vieraan miehen sylissä.

Vaimoni on tunnustanut, että kunnollisin arkiminän alla hän on narttu, jonka iso ja vahva mies voi ottaa valtaansa. Minusta on kiihottavaa katsoa, kun vieras mies kohtelee ja käsittelee vaimoani miten haluaa - erityisesti kun näen, miten vaimoni kiihottuu vieraan miehen voimasta ja vallasta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute