Herkku-puhelin
Luostarielämää
kiko

…mies oli työntymäisillään minuun, olin niin kiimainen. Värisin kauttaaltani, kun tunsin valtavan kalun liukuvan sisääni…

Heräsin äkisti. Meni hetki ennen kuin tajusin, missä olin. Makuusalissa viiden muun nunnan kanssa. Saman tien mieleni täytti katumus ja minulle tuli likainen olo. Soimasin itseäni. Taas näin samaa unta, olinko tosiaan näin heikko lihan himoa vastaan? Tarkastelin itseäni kauttaaltaan siinä vähäisessä Kuun valossa. Odotin puoliksi näkeväni saastaa valkean ihoni paikalla, mutta kaikki oli entisellään: vaaleat käsivarteni, puhtaat hiukseni ja pienehköt rintani terhakkaine nänneineen. Nänneineen, joita minun teki mieli hyväillä… Hyi, että olen likainen. Purin itseäni käsivarteen niin, että kyyneleet kohosivat silmiin ja ihon pintaan kohosi muutama pisara verta. Tunsin, että minun oli heti päästävä ripittäytymään. Nousin sängystä, vedin kaavun hätäisesti ympärilleni ja lähdin kohti kirkon salia ja rippituolia. Tiesin rippi-isän usein valvovan öitä rukoillen, ehkä hän nytkin olisi paikalla. Kirkko ainakin oli aivan tyhjä. Päätin koputtaa rippi-isän oveen. Ensin ei kuulunut vastausta, ajattelin, että hän varmaan on nukkumatiloissaan nukkumassa ja olin jo kääntymäisilläni pois, kun ovi avautui.

”Mikä vaivaa mieltäsi sisar, kun tulet tähän aikaan puheilleni”, kysyi neljääkymmentä lähentelevä miltei mustahiuksinen rippi-isä.

”Minua ovat jo monta yötä vaivanneet syntiset ajatuksen. Tahtoisin ripittäytyä”, vastasin.

”Tule sisään. Minä kuuntelen.”

Olin hämmentynyt yleensä ripittäytyminen hoidettiin kirkossa, ei rippi-isän yksityistiloissa. Kuitenkin tottelin, pääasia, että pääsisin taakastani. Isä viittasi minua istuutumaan sohvalle ja istui itse viereeni.

”No niin, kerro, mikä mieltäsi vaivaa.”

”Olen monena yönä nähnyt kauhean syntisiä unia, niissä on ollut alastomia miehiä ja naisia ja he ovat yhtyneet.”

”Kerro, tarkemmin unistasi sisar.”

Punastuin, mutta jatkoin. ”Yksi niistä naisista olen minä ja luokseni tulee mies, jota kohtaan tunnen valtavaa himoa. Hän riisuu minut ja itsensä. Olen aivan märkä…” Keskeytän, minä olen aivan märkä, nolottaa.

”Jatka.” Rippi-isä käskee.

Ehkä tämä on osa rangaistustani. ”Mies työntyy minuun edestä ja takaa. Ja minä olen himossani sokea vastustamaan. Hän työntää yhä nopeammin ja minä huohotan ja kiljun. Tahdon vain hänen siemenensä itseeni, tahdon täyttyä, mutta uni loppuu ennen ja olen vain surkea ja likainen.” ”Auta minua isä”, anelen.

”Kyllähän toki tyttöseni”. Hänen kätensä on niskassani ja laskeutuu rinnalleni, puristaa nänniä. Työntyy kaavun alle, sivelee vatsaa. Suustani purkautuu huokaus tahtomattani. Hän riisuu kaapuni kokonaan ja koskettaa minua kaikkialta. Puristelee nännejäni, suutelee huuliani ja lopulta ujuttaa sormensa pillulleni.

”Pikku-lutkahan taitaa olla, ihan märkä. Nyt saat sellaisen opetuksen, etteivät syntiset ajatukset vaivaa pitkään aikaan.”

Yritän sanoa vastaan vaimeasti, mutta hän tukkii suuni kädellään. Voihkin jo ääneen hänen työntäessään sormensa sisääni. Toisen ja kolmannenkin sormen. Toinen käsi siirtyy rinnoilleni, nännini ovat aivan kovat. Nyt hän riisuutuu. Hänellä on upea kiinteä, hiukan karvainen vartalo ja hänen kalunsa osoittaa uhkaavasti minuun. Tahdon hänet sisääni nyt heti. Sanon sen ääneen. Hän naurahtaa ja työntää kalunsa suuhuni. Olen tukehtua. Aina, kun sen pois suustani hän työntää sen yhä syvemmälle kurkkuuni. Hän nai suuhuni kovaa, tuntuu, että tukehdun. Vihdoin hän lopettaa. Hyväillen rintojani hän laittaa minut makaamaan selälleen. Hän tulee päälleni. Hänen kalunsa on pilluni suulla. Tahdon hänet sisääni. Vielä hetken hän jatkaa kiusantekoaan, mutta sitten hän työntyy minuun yhdellä nopealla vedolla pohjaan asti. Huudahdan nautinnosta ja kivusta. Olen lävistetty. Nyt hän tulee ulos. Ja työntyy taas sisään. Ulos ja sisään. Uudestaan ja uudestaan kiihtyvällä vauhdilla. Hän nai minua ja minä voihkin ja huudan.

”Vähän pienempää ääntä narttu, tai koko luostari kuulee,” hän murahtaa.

Yritän hillitä itseäni, mutta heikoin tuloksin. Olen aivan saamaisillani, kun hän tulee ulos.

”Kontillesi! Huora!” hän käskee ja minä tottelen. Hän työntyy minuun takaapäin ja alkaa naida lujaa ja ankarasti. Hänen valtava elimensä takoo sisälläni ja huudan tuskasta ja nautinnosta. Hänen pallinsa hakkaavat klitoristani kiihottaen minua entisestään. Taas, kun olen lähestymässä huippua hän tulee ulos.

”Ole kiltti jatka. Nai mua,” huohotan.

”Eikö lutka ole saanut tarpeekseen?”

”Ei ole. Nai mua kovempaa,” anelen.

Hän ei sano mitään, mutta tunnen, että hän liikkuu takanani. Hän työntää pari kertaa. Sitten hänen elimensä siirtyy toiselle aukolleni. Kauhistun.

”Ei sinne, pyydän”.

”Huorilta ei kysytä, mihin niitä naidaan. Tykkäät tästä kumminkin” hän murahtaa ja alkaa työntyä anukseeni.

Kyyneleet kohoavat silmiini, vaikeroin. Hänen peniksensä on niin iso, ei se voi mahtua. Nyt hän on kokonaan sisällä, tunnen halkeavani. Hän alkaa liikkua hitaasti. Vaikerointini muuttaa kiihkon kiljaisuiksi hänen nopeuttaessa tahtiaan. Hän ottaa viereiseltä pöydältä paksun kynttilän ja työntää sen pilluuni. Nyt olen täynnä. Liike molemmissa rei’issä nopeutuu nopeutumistaan. En kestä enää, saan valtavan orgasmin samalla hetkellä, kun peräsuoleni täyttyy lämpimästä spermasta. Rippi-isä pukeutuu ja poistuu, minä jään makaamaan vielä hetkeksi lattialle tyydytettynä, mutta häpeissäni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute