Herkku-puhelin
Kauppatavaraa 2
Myyty

Lue ensin tarina kauppatavaraa.

Olin häpeästä suunniltaan kun tarjouksia sateli yleisön joukosta. Pikkumies päätti antaa tavaran ensin tutkittavaksi pyysi yleisön joukosta innokkaimmat tutustumaan lutkaan... Eturivistä nousi tumma, kaunis nainen jolla oli talutusnuorassa oma miehensä. Mies konttasi innokkaasti kohti esiintymislavaa ja nainen antoi "koiransa" nuuhkia persettäni. Vaikka miehen palleista roikkui painava teräspallo alkoi tällä seisoa kun nainen painoi tämän nenän kiinni perseeseeni. Nainen huomasi tämän ja sivalsi piiskallaan miestä perseelle ja komensi tämän lavan vieressä olevaan pieneen kalterikoppiin.

Nyt nainen pääsi keskittymään enemmän minuun ja sain käskyn pyllistää yleisöön päin ja levittää sormillani virunutta persereikää... Nainen hiveli persettä ja katseli tutkivasti reikiä ja yhtäkkiä sivalsi piiskallaan ja kovaa... Valahdin maahan ja nainen tokaisi ivallisesti: kaikenlaisiin amatööreihin sitä törmääkin olisit lumppu vaan pysynyt kotona kun et pientä piiskan iskua kestä... Mä en sun persettäs tarvitse... Kauhuissaan ajattelin, mikä mahtaa olla herrani rangaistus epäonnistumisesta. Pikkumiehen ääni palasi tajuntaani ja myynti jatkui yleisön innostuessa yhä enemmän.

Lavalle kipusi suuri, lihava mies kertoen haluavansa panna suuhuni pohjaan saakka, onnistuu pikkumies hykerteli ja otti maksun vastaan. Mies siirtyi eteeni, laski housunsa josta paljastui valtava seisova kyrpä. Ajatteli, ettei tuo millään mahdu edes suussani olevasta renkaasta, mutta mies tarrasi hiuksista lujaa kiinni, käänsi pään takakenoon, asetti kyrpänsä suulle ja survaisi voimalla sisään. Tunsin tukehtuvani kullin painuessa yhä syvemmälle nieluun. Yleisö henkäisi ja alkoi kannustaa miestä työntymään yhä syvemmälle ja syvemmälle. Hän alkoi naida rytmikkäästi nieluun renkaan läpi upoten joka työnnöllä pohjaan saakka. Pikkumies jatkoi huutokauppaa huudellen parin reiän olevan vielä vapaana. Lavalle kapusikin toinen mies joka otti tarvikepöydältä pumpattavan plugin jonka hän survaisi arkaan vittuuni.

Mies kertoi yleisölle, että hän valmistelee tätä lutkaa vaimolleen jonka unelmana on jo pitkään ollut päästä nyrkkinaimaan naista. Yleisö ulvoi naurusta ja tunsin hirveää häpeää ollessani siinä kaikkien nähtävillä ja käytettävissä. Mies alkoi pumpata plugiin ilmaa ja tunsin sen suurenevan ja suurenevan kunnes vittu oli äärimmäisen kireällä ja kipu nosti kyyneleet silmiini. Yleisö halusi nähdä paremmin, joten pikkumies toi kohdevalon, joka laitettiin osoittamaan suoraan venyneeseen vittuuni.

Vielä on yksi reikä vapaana pikkumies jatkoi kaupitteluaan samalla kun nieluuni nussiva mies alkoi purkautua laskien kaiken spermansa nieluuni samalla varoittaen ettei mitään saa valua ulos tai siitä seuraa rangaistus. En kuitenkaan pystynyt nielemään, renkaasta johtuen kaikkea vaan hiukan spermaa valui leualleni. Tiesin että tästä menee tieto herralleni joka ei pidä valituksista vaan rankaisee minua taatusti. Lavalle nousi tällä kertaa nainen joka toi mukanaan valtavan suuren mustan kumisen sauvan, jonka hän kiinnitti omalle uumalleen. Sauva oli pitkä ja ainakin 7 senttiä halkaisijaltaan. Ajattelin kauhuissani, ettei minulla ole kuin yksi reikä vapaana, ja tuo ei kyllä millään mene sisään vaikka pikkumies anusaukonkin oli valmiiksi venyttänyt. Nainen asettui taakseni asettaen sauvan anusaukon suulle. Tuska oli hirvittävä ja yritin kontata pakoon. Tästä nainen ei pitänyt vaan hän tarrasi nänneistäni riippuviin ketjuihin, nosti painoista ketjut olkapäiden yli ja piti lujasti kiinni.

Pakoaikeeni tyssäsivät siihen kun nainen kiskoi ketjuista venyttäen nännini miltei leukaani asti. En voinut liikkua yhtään ja tunsin tekokyrvän alkavan upota pikkuhiljaa joka työnnöllä syvemmälle anaaliaukkooni. Yleisö ulvoi ja kehotti naista kiihdyttämään tahtia jolloin koko alapääni oli revetä, olihan vittuni vieläkin venytyksessä jonkun vaimoa varten. Nainen jatkoi aikansa ja helpotuksekseni vetäytyi sitten ulos, mutta siirtyi kuitenkin eteeni käskien huoran imeä kyrpä puhtaaksi. Kulli upposi suuhuni ja totesin renkaan venyvän tarpeen mukaan. Samanaikaisesti näin lavalle nousemassa 5 miestä... Kiinnostaako jatko?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute