Herkku-puhelin
Juhannus naapurissa 2
masi

Jatkoa juttuun juhannus naapurissa

Olimme viettäneet juhannusta naapureideni Ritvan ja Tapanin kanssa. Iltaan oli mahtunut monenlaisia tunteita, kiihkoa, hekumaa ja häpeää. Onnekseni Ritvan ja minun väliset tapahtumat olivat ennalta Tapanin ja Ritvan kesken sovittu. Alkoholin nauttiminen oli tehnyt tehtävänsä ja puheet oli sen mukaisia. Huomasin. että he olivat erittäin vapaamielinen pari ja varmaan sen vuoksi kaikki tapahtunut oli mahdollista. ”Olemme jutelleet keskenämme ongelmastamme paljon ja miettineet ratkaisua tilanteeseen, Tapani sanoi, en halua, että Ritva kulkee kylällä tämän ongelman vuoksi, minä en kykene saamaan erektiota ja haluan kuitenkin, että Ritva nauttii naisena olostaan. Oikeastaan se oli hän joka ehdotti tätä juttua, ei kai sinulla ole mitään sitä vastaan”. ” Ei tietenkään, kuulin humalaisten aivoni viestittävän.

Ritva käski Tapanin saunan lämmitykseen, mennen itse miehensä perässä sisälle. Päässäni alkoi jälleen kiertää vain yksi ajatus, nyt pitää viedä loppuun se mikä jäi alkuillasta kesken. Siemailin olutpullon loppuun ja huomasin olevani yksin pihalla. Lähdin sisältä hakemaan lisää juomista, tulin keittiöön, kun kuulin makuuhuoneesta Ritvan voimakasta voihkimista. Kurkkasin ovesta sisään ja näin Ritvan makaavan sängyssä sukkanauhaliiveihin, seitinohuisiin kiitäviin sukkiin ja valkoisiin pitsireunaisiin rintsikoihin pukeutuneena. Tapani nuoli hänen klitoristaan, välillä työntäen sormensa punaisten turvonneiden häpyhuulien väliin. ”Elä lopeta, nussi mua sormellasi”, Ritva voihki ja samassa näin kuinka orgasmin hekuma värisytti hänen koko kroppaansa.

”Tule tänne eläkä siellä ovensuussa yksin murjota”, Riitta sanoi minut huomattuaan ja jatkoi, ”nyt haluan aitoa kyrpää”. Tapani poistui huoneesta, ”minä annan teille työrauhan”, hän sanoi mennessään.

Kävelin sängyn viereen jäykistynyt elimeni tanassa. Ritva tarttui penikseeni ja ohjasi sen mahloista märille häpyhuulilleen, ”paina poika, paina kunnolla”. Kaluni liukui helposti sisään juuriaan myöten, aloin työntämään hitaita pitkiä vetoja, penikseni painui häpyhuulien väliin vauhtia kiihdyttäen. Hetken aikaa työnneltyäni Ritva alkoi jälleen väristä orgasmin kourissa, joka tuntui kestävän useita minuutteja. ”Ihanaa, vaihdetaan paikkoja, minä haluan ratsastaa sinun kullillasi”. Nousin ja käännyin selälleni sängylle, Ritva istui hajareisin päälleni, ohjasi kaluni sisäänsä ja aloitti rajun ratsastuksen. Riisuin hänen rintaliivinsä ja imaisin paisuneen nännin suuhuni, pyörittelin kieltäni nipukan ympärillä välillä näykkien hampaillani sitä. ”Mulla tulee kohta”, huohotin kiimoissani. ”Laske sisääni se, haluan tuntea itseni kiimaiseksi naiseksi”, Ritva huohotti korvaani. Palleissani alkoi kihelmöidä ja spermalastini lähti liikkeelle. ”Ihanaa, ….aah,…aah”, Ritva vaikeroi saaden yhtäaikaisen orgasmin kanssani. Hän puristautui lujasti minua vasten, ”elä vedä sitä pois haluan tuntea sen vielä sisälläni”.

Hetken päästä hän nousi kulliltani kääntyen selin työntäen mahlaa ja spermaa valuvan posliininsa suutani kohden, ”nuole se puhtaaksi”. Työnsin kieleni hänen häpyhuuliensa väliin ja tein työtä käskettyä, pyöritin kieltäni hänen klitoriksensa ympärillä, samalla työnsin sormeni hänen märkään tavaraansa ja aloin nussia häntä sormellani. Ritva oli tällä välin ottanut penikseni punaisten huuliensa väliin, toisella kädellä hän puristi pallejani, toisella kädellä veteli pitkiä runkkausliikkeitä yrittäen saada eloa lerpahtaneeseen elimeeni. Kohta hän jäykistyi kuin sähköiskun saaneena, hänen koko ruumiinsa värisi päälläni ja näytti, että orgasmista ei tule loppua ollenkaan. Hetken päästä hän käpertyi kainalooni ja supisi korvaani, ”tulethan sinä käymään useammastikin meillä kylässä, meillä oli Tapanin kanssa hieman puhe, että näin eka kerralla saisimme peuhata keskenämme ja mieti ensi kyläreissulle jos voisimme olla kolmestaan, minä ainakin nauttisin siitä. Lupasin harkita asiaa, vaikka jo nyt ajatus tuntui kiihottavalta.

”Täällä olisi sauna lämpimänä, joko te maltatte lähteä saunomaan”, Tapani huuteli, ”eiköhän mennä pesulle koko porukka”… Siitä tuli muuten aikamoinen saunareissu.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute