Herkku-puhelin
Bändi harkoissa
ThunderGirlie

Käteni halusi koko ajan märälle tussulleni kun katselin sinua ja vaaleita hiuksiasi, kireitä housujasi joka korosti peppusi kiinteyttä. Halusin maistaa sinua, nuolla sinua, työntää sormeni sinuun. En voinut himolleni mitään, minun oli aivan pakko saada sinut. Kävelin taaksesi, enkä edes välittänyt muista bändiläisistä, ja käteni työntyi haaroihisi takakautta, kouraisin haarojasi ja kuulin kun huokaisit.

Toinen käteni nousi toiselle rinnallesi ja puristi sitä hellästi. Laskeuduin eteesi ja vedin housusi alas, myös pikkarit, ja sipaisin posliinia tussuasi, huokasit taas. Työnsin pääni pilluasi vasten ja aloin lirputtaa, en välittänyt vaikka muut bändiläiset katsoivatkin mitä tein sinulle... Se tuntui kiihottavan molempia, imaisin klittasi huulieni väliin ja työnsin yhden sormeni sisääsi, hetken kuluttua toisen. Nain sinua kahdella sormellani koko ajan klittaasi lirputtaen ja kiihdytin tahtia.

Rumpalisti katseli ahnaasti tekemisiäni ja sinä pidit silmiäsi kiinni ja päätä takakenossa ponnari vapaana heiluen ja vikisit mielihyvästä. Nopeutin tahtiani ja imaisin oikein kunnolla työntäen sormet niin pitkälle kun sain rivakalla työnnöllä, pillusi alkaa supistella ja sinä valitat orgasmin tuottavasta nautinnosta. Lyyhistyt syliini ja suutelen sinua hellästi, vastaat suudelmaan yhtä hellästi ja katsot minua silmiin hymyillen samalla.

Käyn maahan ja vedän housuni ja stringini pois, tulet jalkoväliini ja lipaiset ensin pitkän vedon reiältäni klitorikselleni. Nuolet posliini tussuani pitkin vedoin ja huolellisesti. Työnnät tovin kuluttua kaksi sormea sisääni ja alat naida niillä minua, lipoa lutkutat klittaani ja ahnaasti imet sitä. Huohotan yhä raskaammin ja tunnen että minä saan kohta, jatkat nopeampaa ja minä alan huutaa nautinnosta. Kun hengitykseni tasaantuu, katson sinua silmiin ja hymyilen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute