Herkku-puhelin
Piian kanssa mökillä
Ido

Olimme pitäneet Piian kanssa yhteyttä satunnaisen usein, niin ettei sitä oikein seurusteluksi voisi kutsua mutta kuitenkin niin, että lähes varmaa seksiä oli tiedossa aina kun siltä tuntui.

Kerran kesällä päätin kutsua Piian viikonlopuksi mökilleni nauttimaan maalaiselämästä. Sovimme, että hakisin hänet perjantai-iltana töitten jälkeen kotoa. Lisäksi lupasin huolehtia ruoka- ja juomapuolen.

Lähdin töistä hieman aiemmin, että ehtisin hakea kaupasta evästä ennen ruuhkia. Tarvikkeet hankittuani poikkesin vielä Alkon kautta, josta ostin hyvä valikoiman juomia, olutta, siideriä, viiniä ja pullon viinaa, joka pakastelokerokylmänä on nopeaa juoda ja menee hyvin huppuun.

Suunnistin Piian asunnolle soitettuani tuloaikani. Hetken odottelun jälkeen hän ilmestyikin kassia kantaen ohuessa leveähelmaisessa kesämekossa. Ruskettuneen vartalon peittona tuollainen kesämekko on yksi seksikkäimmistä vaatteista. Sopivassa valaistuksessa se paljastaa enemmän kuin kätkee ja sen alle pääsee käpälöimään helposti. Minulla alkoi kuitenkin heti kulli nostamaan päätään ja oli hieman vaikeata nousta autosta nostamaan Piian kassia tavaratilaan. Normaalin moikkauksen ohessa Piia suuteli minua nopeasti ja poskien punoituksesta, joka ei selvästikään tullut kassin kantamisesta, aloin elättelemään suuriakin toiveita yhteiseltä mökkiviikonlopulta.

Noin tunnin ajomatkan jälkeen saavuimme mökille, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa melko pienen järven rannalla. Muita mökkejä ei ole kuin kaksi ja nekin niin kaukana, ettei paljaalla silmällä näe mitään liian strategista vaikka uikkarit unohtuisivatkin. Mökissä on mukavuudet vaikka se ei kovin iso olekaan, tupa, yksi huone ja makuuparvi sekä pieni wc/suihkutila. Lisäksi pieni rantasauna, jonka pukuhuoneeseen olen saanut sijoitettua sohvan ja takan. Onnistuin erossa saamaan mökin vaikka monista muista asioista jouduinkin luopumaan. Laittelin eväät jääkaappiin ja viinapullon pakastelokeroon. Lämpimän päivän kunniaksi otimme oluet ja ehdotin saunan lämmittämistä heti aluksi.

Laitoin tulen saunan kiukaaseen ja kannoin vettä järvestä, sillä saunalle en ollut turhia mukavuuksia laitellut. Piia nojaili saunan terassin kaiteeseen ja matalalta paistavan auringon ansiosta pääsin ihailemaan Piian muotoja takaapäin kesämekon läpi. Kyrpäni ponnahti kivikovaksi kun aloin hyväilemään Piian takamusta ja suutelemaan niskaa. Hetken päästä siirsin käteni hameen alle ja stringejä sivuun siirtäen pääsin kosketuksiin kostuvan pillun kanssa. Menin kyykkyyn, vedin stringit pois ja "piilouduin" hameen helman alle. Aloin suutelemaan peppua samalla kun sormeni työskentelivät litisevän märässä pillussa. Nousin ylös ja nostin samalla hameen helman Piian selkään. Piia nojasi kaiteeseen, työnsi peppuaan paremmin tarjolle ja levitti hieman jalkojaan.

Kaivoin kullin housuista ja aloin työntämään sitä pilluun. Tilanne oli niin kiihottava, että en malttanut juuri hiljennellä vaan panin "nopeasti ja tarkasti" kunnes tunsin miten pusseissa kouristi ja spermat lähtivät liikkeelle. Vielä pari rajua työntöä lantiosta tiukasti kiinni pitäen ja homma oli ohi. Suutelin Piian niskaa hyväillen samalla rintoja mekon läpi ja annoin kullin veltostua pillussa. Vedin kullin ulos mutta en antanut Piian nousta nojausasennostaan vaan ihailin persettä ja punoittavaa pillua, josta alkoi valua spermanoro reittä pitkin. Näky oli niin ihana, että olisin halunnut valokuvata sen myöhäisempää ihailua varten. Kamera oli kuitenkin mökissä enkä viitsinyt sitä rynnätä hakemaan. Voisinhan ehdotella kuvien ottoa myöhemmin. Olen jonkin verran harrastellut valokuvausta ja olin siirtynyt digiaikaan talvella. Hetken "maisemia" ihailtuani ehdotin vaatteiden riisumista kokonaan olisihan sauna kuitenkin kohta lämmin eikä Piialla nyt enää ollutkaan kuin rintsikat ja mekko. Lisäsin puita kiukaaseen naturistin asussa kyrpä spermasta ja pillunesteistä kiiltävänä.

Joimme oluet loppuun ja kävin hakemassa uudet saunajuomaksi. Vesi ei ollut vielä kovin lämmintä mikä oli ikävää uimisen kannalta mutta oluet pysyivät hyvin viileinä. Hetken löylyttelyn jälkeen Piia ehdotti uimista. Koska vesi oli oikeasti viileää en oikein innostunut mutta eihän sitä nyt auta ison miehen jänistääkään. Kävellessämme laiturille katselin edessäni keikkuvaa persettä ja olin hetken oikein tyytyväinen elämääni. Laskeuduin Piian perässä veteen ja tyytyväisyys hävisi melko nopeasti. Nousin melko nopeasti laiturille huomatakseni, että kylmä kutistaa eikä kullini ollut kuin muisto suuruutensa ajoilta.

Lauteilla Piia kiusoitteli kutistumisesta ja alkoi hieroa eloa pikkuveljeen. Hetken päästä elvytys alkoi muistuttaa suusta suuhun -menetelmää ja kyllähän se kulli alkoi palata entisiin mittoihinsa. Tilanne rauhoittui ja rupesimme peseytymään. Piian selänpesusta ei meinannut tulla mitään kun puolijäykkyyteen kohonnut kullini heilahteli puolelta toiselle. Aloin saippuoida Piiaa muualtakin ja kullini oli taas kova ja toimintakunnossa. Levitin saippuaa huolellisesti ja hitaasti rintoihin samalla pyörittelin kovaksi paisuneita nännejä peukalon ja etusormen välissä. Laskeuduin alemmas vatsalle ja siitä pikkuhiljaa reisiin.

Sipaisin ohimennen myös pillua ohittaen sen hieman kiusoitellen. Ohjasin Piian istumaan lauteen rapun reunalle, levitin jalat ja otin ikkunalla olevan partahöylän käteeni. En ollut ihan varma mitä Piia olisi mieltä kesämallin täysposliinista, mutta ainakin ajattelin siistiä bikinirajat vaikka tuskin tulisimme uikkareita käyttämään. Vaahdotin lisää saippuaa pillukarvoille ja pyysin parturoitavaa ottamaan mukavan asennon. Piia nojautui taaksepäin sulki silmänsä ja hymyili hieman. Aloin varovasti ajaa karvoitusta ensin reunoilta sitten pidensin vetoja keskemmälle. Piia avasi silmänsä ja oli hieman epäröivän näköinen mutta kun olin hetken hieronut mukavasti paisunutta klitorista hän nojautui huokaisten taaksepäin.

Kullini seisoi niin, että teki kipeää mutta maltoin mieleni ja viimeistelin posliinin huuhtelemalla lopun vaahdon pois. Edessäni oli juuri pesty ja ajeltu kiimainen pillu. Kumarruin tutkimaan kielelläni työni tulosta eikä sänkeä ollut jäänyt. Jatkoin nuolemista ja joka kerta kun lipaisin terävästi klitorista Piian jalat nytkähtivät. Upotin välillä kieleni syvälle pilluun välillä taas imin klitorista. Kun samalla työnsin pari sormea pilluun sai Piia orgasmin. Yritin pitkittää orgasmia jatkamalla sormityöskentelyä eikä tulos ollut hassumpi. Kesti melko kauan ennekuin Piian orgasmi laantui ja hän ehdotti vilvoittelua ja lupasi sen jälkeen pestä minut.

Istuimme pukuhuoneessa nautiskellen järvikylmää olutta. Hetken päästä Piia nousi, otti kullistani kiinni ja veti minut saunaan. Piia alkoi pestä minua runsaalla saippualla ja varsinkin pikkuveli sai melkoisen vaahdon ympärilleen. Sinä myös, sanoi Piia ja otti partahöylän käteensä. Ajattelin vaan, että ok onkin mukava jos pusseissa ei ole karvoja. Kyrpäni oli taas kivikova kun Piia ajellessaan teki kevyitä runkkausliikkeitä. Ajelu jatkui ja alkoi tuntua siltä, että ei taida jäädä karvoja muuallekaan. Hetken päästä oli pikkuveljeni yhtä vähäkarvainen kuin joskus ennen teini-ikää.

Huuhdeltuaan vaahdot Piia kumartui eteenpäin ja alkoi imeä kullia samalla pusseja puristellen. Suljin silmät ja nautin, edellisestä suuhoidosta olikin jo vierähtänyt hetki aikaa eikä kunnollista imutusta parempaa ole. Piia alkoi kiihdyttää tahtia enkä pidätellyt vaan annoin lastin tulla varoittamatta syvälle kurkkuun. Nieltyään kaiken minkä pystyi Piia nousi ylös suutelemaan minua. Tunsin miedon sperman maun suussani samalla kun puolijäykkä kyrpäni hinkkasi hiestä ja kiimasta märkää posliinipillua.

Peseydyimme loppuun, keräsimme vaatteet ja siirryimme mökkiin. Jatkoakin on jos haluatte vielä lukea?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute