Herkku-puhelin
Vaateostoksilla
SweetMale37

Oltiin kuljettu jo monessa keskustan kaupassa, muuten vain maleksien ja kikatellen ja ihmisiä tuijotellen. Yllättävä jäätelönhimo iski meihin molempiin ja valittiin läheinen pieni kuppila jäätelöpaikaksi. Minä otin sitä samaa ihanaa, mitä usein aiemminkin, suklaabanaania. Sinä valitsit kinuskin. Nuoleskelimme tuutteja välillä toisiamme suukotellen ja maistellen samalla toistemme makuja. Siellä rauhallisessa nurkkapöydässä suudelmiksikin välillä muuttuneet maistelut eivät näkyneet juuri kenellekään ja jatkoimme ahnaina jäätelöiden syöntiä.

Suudelmien aikana en malta olla hipaisematta sinun minihameen reunalta, suloisen kiihottavasti paljaana olevaa reittä. Tunnen miten jalkasi avautuvat kuin käskien koskettamaan enemmän. Hitaasti liu'utan kättä reidellä ylemmäs ja hipaisen stringien verhoamaa posliinipilluasi. Puraiset ihanasti kaulaani jääkylmillä huulilla samalla kun sormet hieroo hetken märkänä sykkivää vakoasi.

Katson kiusoitellen silmiisi ja kuiskaan "lähdetäänkö rakas shoppailemaan sulle uusia stringejä" ja painan kuumasti sormella klittaa.

Hellästi naureskellen jätämme kahvilan ja karkaamme lähimpään vaatekauppaan. Käsikkäin melkein juosten, kiimaisina ja himokkaina ryntäilemme alusvaateosastolle. Ihania, kaikenvärisiä ja mallisia rintsikoita, suloisen himottavia stringejä. Valitset sellaiset ihan mustat ensin, keimaillen esittelet niitä minulle siinä hyllyjen välissä. Minä vaadin sinua ottamaan myös sellaiset tyttömäisen pinkit, kikatat ja kieltäydyt leikkisästi, mutta otat ne silti mukaan. Ja vielä sellaiset tummanpunaiset.

Vedät minut mukanasi sovituskoppiin ja laitat minut istumaan siihen kopissa olevalle pikkujakkaralle. Alat vähentää vaatteitasi ja käsket minun katsoa. Tunnen miten kyrpäni kovenee farkuissa, kun riisut ensin topin, sitten minihameen. Jäät seisomaan eteeni, pelkissä liiveissä ja stringeissä. Katson sinua humaltuneena ja huumaantuneena. "olet niin kaunis ja haluttava, rakas" saan sanottua. Avaan farkkujen napit ja vapautan sykkivän kyrpäni housuista, samalla vetäisten sinut rajusti syliini istumaan. Siirrän stringiesi reunaa hiukan, hieron hetken litisevää pilluasi ja tunnen, miten istut syvemmälle syliini. Niin syvälle, että kyrpäni kaivautuu ihanasti tiukkaan pilluusi.

Puren huulta, ettei naapurikopissa sovittava matami saa liikaa vaikutteita himokkaista huokailuistani. Kädet puristuvat voimakkaina rinnoillesi, repäisen liivit päältäsi ja ahmin kookkaita ihania rintojasi. Puren hellästi nännejä ja koko ajan tunnen miten villimmin keinut sylissäni.

Yhtäkkiä lopetat liikkeen ja kiusoittelevasti nauraen katsot silmiini "rakas, mitä kokeilen ekana". Ojennan sinulle mustat stringit ja jään himokkaana katselemaan sinua. Riisuudut alastomaksi, seisahdat hetkiseksi katsomaan minua. Minäkin riisuin housuni ja otin kovana sykkivän kaluni käteen ja hitaasti hieron sitä sinun katsoessa. Puet mustat stringit päällesi, laitat myös sen oman valkoisen toppisi ja jäät keikistelemään peilin ja minun eteen. "Miltäs näyttää kulta" kiusoittelet minua. Katselen himottavaa vartaloasi hitaasti runkaten koko ajan. "Näyttää, rakas, tiedät että näyttää" huokailen ja kurkotan puraisemaan kovana törröttävää nänniäsi paidan läpi.

Huokaat himokkaana ja käännyt selin minuun, katsot peilistä itseäsi ja sivupeilistä näet, miten tulen takana lähemmäs sinua, tarraan pakaroihisi ja levitän sormelleni tietä kulkea mustien stringien narua pitkin kohden pilluasi. Huuliltasi pääsee pieni kiljahdus, kun tunnet sormeni työntyvän märkään kiimaiseen pilluusi. Käsken sinun kumartaa ja samalla levittää pyllysi minulle. Katson peilistä tuota ihanan kiimaista ja irstasta näkyä. Sinä rakkaani siinä pyllypystyssä kädet jakkaraan nojaten, minä kyrpä pystyssä sinun takanasi, sormi syvällä pillussa hieroen.

Otan pian sormen pois pillustasi ja asetan sykkivän kaluni sinua vasten, työnnän rajusti ynähtäen sen syvälle ihanaan tiukkaan pilluusi. Kädet puristuvat rajuina pakaroillesi, kyrpä painuu yhä syvemmälle sinussa, alkaa liukua edestakas, mustien stringien ihanasti hiukan ahdistaessa kalun vartta ja häpyhuulia. Hankaus tuntuu ihanalle, melkein sietämättömän ihanalle. Nussin sinua hetken ja sitten on pakko lopettaa, tuntuu liian hyvältä.

Huohottaen käyn istumaan tuolille taas ja keskityn katsomaan. En voi koskea kyrpääni, se on niin räjähdysherkässä tilassa. Ja vielä on sovitus ihan kesken. Otat pinkit, tyttömäiset stringit sormiisi, hypistelet niitä kikatellen, samalla hiuksia sormen ympäri kieritellen. Katson sinua himoiten ja kyrpääni pakottaa tuo kiimainen tunne. Vaihdat ne pinkit suloisuudet jalkaasi ja katsot minua kikatellen silmiin "nooh, paha setä, mitäs näistä tykkäät", kysyt ja samalla alat sormettaa itseäsi. Ensin vain vaaleanpunaisten stringien pintaa hyväillen. Näen miten ne muuttuvat kosteudesta tummemmiksi, sitten siirrät sitä hiukan syrjään ja alat sormettaa rajummin. Ihanat rintasi pomppivat samalla kun huohottaen hakeudut kohti ihanaa orgasmia.

En kestä tuota näkyä, vaan pomppaan pystyyn, otan rajusti hiuksistasi kiinni toisella kädellä, ja toisella alan runkata kasvoillesi. "voi rakas pikkunarttuni" kuiskaan ja käsken sinun sormettaa itsesi taivaaseen, samalla kun kyrpäni hakkaa poskiasi, huuliasi, kasvojasi kaikkialle. Runkkaan villisti huohottaen tiukasti niskalta sinua pitäen, välillä nussin suuhusi ja katson miten avuttomana sormetat itseäsi siinä samalla kun kyrpä melkein tukahduttaa sinut. En kestä kauaa, pian, tummanpunainen terska alkaa paisua isommaksi, kyrvän varressa tuntuu ihanaa sykkimistä, kasvoillesi alkaa purkautua ihanaa valkoista laavaa. Kiljahtaen sinäkin saat, vapiset kuin horkassa kiimaisen orgasmin vallatessa vartalosi.

Huohotuksen laannuttua, otan hellästi kasvosi käsien väliin ja suukottelen sinut puhtaaksi, nuolen ja kielaroin spermaisin huulin sinua, ahmin kiimasta märät sormesi suuhuni ja hymyillen katselen sinua.

"Taidetaan valita nuo tummanpunaiset, rakas., ne on vielä puhtaat" iloisesti nauraen sanon ja odotan jo tulevaa iltaa kanssasi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute