Herkku-puhelin
Lenkkisauna
Finn

Otin viime kesänä tavakseni juosta joka toinen aamu vähintään 5 kilsan lenkin, piristää työpäivää kummasti kun aamulla saa hikoilla kunnolla. Kesäisin taloyhtiössämme lämmitetään sauna melkein joka aamu 6:00–7:00. Olen ajoittanutkin lenkkeilyni päättymään sopivasti juuri ennen seitsemää jolloin pääsen yksin venyttelemään ja nauttimaan saunasta. Olen koulun päättymisen jälkeen asunut yksin kaksiossani, huonekaverini muutti poikaystävänsä luokse asumaan ja minulle jäi vuokra-asunto hoidettavaksi. Melkein meinasin luopua asunnosta ja muuttaa pienenpään, kunnes yllättäenkin sain työpaikan aivan asuntoni läheisyydestä.

Naapurissa asuu suhteellisen kivakroppainen ja mukava vanhempi poikamies, sekä muutenkin varsin kirjavaa opiskelija porukkaa, Eräänä aamuna päätin juosta hieman pidemmän lenkin ja koukkasinkin lenkin päätteeksi pururadalle joka koukkaa muutaman kilsan jälkeen kivasti meidän taloyhtiön takapihalle, josta pääsen suoraan pesuhuoneeseen ja saunaan. Yllätin itseni ja olinkin juossut lenkin nopeasti ja olin saunalla jo puoli seitsemän aikoihin. Olin tottunut olemaan viimeinen ja yksin saunassa, joten riisuin vaatteeni ja kirmasin saunaan. Saunassa istuikin naapurini, joka oli varsin yllättynyt repäistessäni oven auki. Säihkähdin ja olin juuri lyömässä ovea kiinni, kun naapurini, Seppo, huusi, että tule tänne vaan en minä pahastu, päinvastoin.

Mietin hetken aikaa ja hyppäsin lauteille, en kehdannut naama punaisena paeta ja jäädä odottamaan vuoroani. Siinä minä sitten istuin syntymäpuvussani taloyhtiön saunassa miespuolisen naapurini kanssa, joka tutki minua koko ajan kun käänsin päätäni tai suljin silmiäni. Olen varsin hyväkroppainen nainen ja tavallaan nautin tuosta imartelevasta tuijotuksesta, mutta samalla toivoin Sepon jo lähtevän, jotta voisin maata rauhassa lauteilla ja heittää löylyä kunnolla. Tuntui ettei Seppo tykkää löylyistä ollenkaan, joten pyysin häntä heittämään kunnon kauhallisen, ehkä se ajaisi hänet pois. Seppo epäröi hieman ja kurotti sitten kauhaa. Samalla näin ettei hän löylyjä pelännyt vaan yritti peittää seisokkia mikä hänellä näkyi jalkovälissä.

Vatsassani kiepahti vähän nähdessäni hänen peniksensä pään hänen kurkottaessaan kauhaa vähän matkan päästä. Yritin olla etten olisi nähnyt mitään ja nostin jalkani lauteille ja nojasin taaksepäin. Huomatessaan että minä laitoin silmät kiinni, niin Seppo käytti tilaisuutta ja sanoi tämän jo riittävän hänelle. Pidin silmäni kiinni hänen noustessaan lauteilta, mutta sirkistin kuitenkin sen verran, että katsastin minkä kokoinen peli hänellä oli. Sepon kalu oli normaalin pituinen, mutta juuresta tavattoman paksu. Seppo huusi ovelta vielä kiitosta saunaseurasta, kiitos sinulle minä vastasin ja rupesin löhöämään lauteilla. Laitoin silmäni kiinni ja yritin rentoutua.

En kuitenkaan saanut Sepon kalua mielestäni, siitä on jo tovi kun minä olen viimeksi päässyt touhuamaan. Edellinen suhteeni oli kestänyt vain muutaman kuukauden, sitten huomasin ettei siitä mitään olisi tullut. Hieroin rintojani ja vatsaani. Pikkuhiljaa käteni siirtyivät hyväilemään nännejäni ja reiteni sisäpintaa, vatsaani alkoi hieman kiperrellä. Nyt olisi mukava kun olisi oma kulta kotona jonka voisi raahata sänkyyn ja rakastella intohimoisesti. Sormeni alkoivat valumaan alemmaksi kohti häpyäni. Sitten kuulin kuinka ovi narahti pukuhuoneessa. Säikähdin ja hyppäsin äkkiä istumaan lauteille. Seppo koputti oveen ja pahoitteli, että häiritsee ja kertoi unohtaneensa avaimensa, kännykkänsä ja lompakkonsa saunaan. Ei kuulemma uskalla jättää niitä tuonne pukuhuoneeseen kun täällä on noita opiskelijakavereita niin paljon. Seppo ei ollut vielä pukenut päällensä. Noustessaan ylös lauteita hänen jalkansa hieman lipesi ja hänen kätensä hipaisi rintaani. Käden osuessa minuun huokaisin äänekkäästi, löin äkkiä käteni suuni päälle ja valahdin aivan tulipunaiseksi.

Myös Seppo reagoi ja tempaisi kätensä äkkiä pois ja rojahti viereeni. Nyt minulla oli aivan estoton näky tuohon kaluun jota juuri olin ajatellut. Jäin tuijottamaan Sepon miehuutta, mieleni teki ottaa kiinni siitä ja hyväillä. Seppo jähmettyi paikoilleen, ei oikein tiennyt miten reagoida minun voihkaisuuni ja tuijotukseeni. Sattuiko sinuun, hän kysyi hölmistyneen näköisenä. Nostin äkkiä katseeni ylös ja sitten tajusin mitä olin tuijottanut varmaan aika pitkän hetken. Ei, ei sattunut, päinvastoin, sanoin äkkiä ja autoin Sepon istumaan kunnolla lauteille. Ei kai sinuun sattunut kun noin siihen rojahdit, minä sain sanottua. Seppo valitti loukanneen vähän selkäänsä, oli kuulemma nyrjäyttänyt sen aikaisemmin työpaikalla. Pyysin häntä kääntymään ja sain hierovani sen kuntoon. Seppo kääntyi ympäri ja minä aloitin hieromaan hänen niskaansa.

Seppo oli ammatiltaan metsuri ja sen näki hänen kropastaan. Selkä ja niska lihaksen olivat täydelliset. Käteni hieroivat hänen selkäänsä, eksyen välillä myös hieromaan vatsalihaksia, tuntui kuin olisi pyykkilautaa käsitellyt. Siirryin vatsasta hieman alemmaksi ja käteni osuivat johonkin muuhun kovaan. Tarrasin kiinni siitä ja hieraisin, Seppo huokaisi ääneen ja kysyi mitäs sinun oikein piti hieroa. Vedin esinahkaa alas ja ylös hitaasi ja suutelin Sepon niskaa. Seppo kääntyi ympäri ja suuteli minua kaulalle. Tunsin nännieni jäykistyvän välittömästi. Seppo siirtyikin alemmaksi ja kouraisi toisen rintani käteensä ja imi nänniäni. Olin aivan taivaassa. Seppo nosti minut kevyesti kuin höyhenen syliinsä, tunsin hänen sykkivän kalunsa vatsallani. Olin jo aivan märkä ja valmis otettavaksi. Seppo kuitenkin työnsi minut vielä pois sylistään ja suuteli minut lauteille makaamaan, hän suuteli minua joka puolelta siirtyen koko ajan alemmaksi.

Olin jo aivan räjähtämispisteessä, kunnes tunsin hänen kielensä avaavan häpyhuuleni ja tunkeutuvan sisälleni, selkäni nousi kaarelle ja voihkaisin äänekkäästi. Ensimmäinen orgasmini pitkään aikaan oli aivan kielen päässä, kirjaimellisesti. Sepon kieli siirtyi muutaman sentin ylemmäs löytäen klitorikseni. Tässä vaiheessa emättimeni sykki ensimmäisen orgasmini kourissa. Tarrasin Sepon päästä kiinni ja nostin hänet suutelemaan minua, samalla tarrasin hänen peniksestään ja ohjasin sen sisälleni. Hänen liikkeensä olivat ihanan rauhalliset, ei mikään kiire saada orkkua vaan pitkät hitaat vedot saivat lämmön nousemaan päähäni, olin aivan taivaassa ja tunsin toisen orgasmin tulevan ihan kohta. Seppo kiihdytti hieman tahtiaan ja suuteli minua himokkaasti, tunsin lämpimän aallon sisälläni ja sain orgasmin. Makasimme paikoillamme vain syleillen ja hyväillen toisiamme. Lopulta Seppo nousi ylös ja veti itsensä ulos minusta, tunsin Sepon mahlan valuvan ulos minusta. Suutelimme vielä ja menimme pesulle. Tästä lähtien olin aina muutaman kerran viikossa hieman aiemmin saunassa...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute