Herkku-puhelin
Juhannus naapurissa 3
masi

Jatkoa juttuun juhannus naapurissa ja juhannus naapurissa 2

Olimme viettäneet juhannusta naapureideni Ritvan ja Tapanin kanssa. Iltaa kohden mentäessä meno oli muuttunut aina vaan estottomammaksi. Teimme saunaan lähtöä, Ritva istui sängyn reunalla ja riisui loppuja hepeneitä päältään, ”kiitos Tapani tästä, rakastan sinua aina vaan enemmän, nyt kun tiedän mitä olet valmis tekemään vuokseni”.

Nousin ja menin keittiöön hakemaan saunajuomisia koko porukalle, juuri kun konkoilin jääkaapilta eteiseen, niin ovikello soi ja ulko-ovi tempaistiin auki. Sisään astui noin nelikymppinen, farkkuihin ja puseroon pukeutunut naisellisen pyöreähkö punapää. Menin hämilleni enkä huomannut edes peittää paljaina roikkuvia sukukalleuksiani. ”Vautsi, täälläkö on jo juhlat parhaimmillaan menossa, en kai vaan tullut liian myöhään”, hän sopersi tuijottaen sukukalleuksiani. Onneksi Ritva tuli hätiin ja esitteli meidät, ”Tässä on työkaverini Merja, joka ei muuten pienistä säikähdä ja tässä on meidän ujo naapurin poikamies Masi, me olemme juuri saunaan menossa, ei muuta kuin liity seuraan”. Merja astui eteeni kapsahti kiinni minuun ja antoi kiihkeän suudelman suulleni samalla kouraisten jalkoväliäni. Tunsin kuinka kiihkon värähdys kulki läpi kroppani. ”Olet just niin nätti ja käteen sopiva, kuin Ritva on sinua kehunut minulle”, Merja sanoi ja kouraisi vielä uudelleen kiinni jo heräämisen merkkejä näyttävään penikseeni. ”Lähdetäänpä sinne saunaan jos me saataisiin tämä veitikka vielä juhannusjuhlakuntoon.

Naapureideni saunassa on tilaa enemmän kuin tarpeeksi, lauteet kiertävät koko saunan ja kiuas on keskellä lattiaa. Tapani ja Ritva istuivat vierekkäin ja näytti kuin pientä koskettelua ja suukottelua olisi jo menossa, Merja istui minua vastapäätä jalat lauteiden kaiteen päälle nostettuna, hän ei todellakaan näyttänyt ujostelevan lainkaan. Jalat olivat haarallaan paljastaen tumman karvapehkon, toinen käsi hyväili häpykumpua, silmät olivat puoliauki katsoen minuun ja kieli lipoi avonaisia huulia. ”Ei tämä muuten eka kerta ole kun Merjan kanssa ollaan näin vähissä asusteissa, me olemme kumpikin aika kyltymättömiä ja olemme olleet keskenämmekin useita kertoja, kun Tapani on ollut työreissuillaan”. Ritva sanoi minulle. ”Niin minä hieman jo arvelinkin näyttää että ette ujostele toisianne”, sanoin.

”No niin Masi käyppä siihen alalauteelle maate, niin päästään selänpesuun”, Merja sanoi minulle, hänen äänestään erotti selvästi eroottisen latauksen. Tein työtä käskettyä ja laitoin mahalleni makaamaan alalauteelle. Merja ruutasi saippuaa pullosta päälleni ja aloitti pesun selkäpuolella päästä varpaisiin, reisiäni hän pesi kourien pallejani takaapäin, ”nyt ole aivan rentona niin saat kokea jotain ihanaa”, Merja sanoi minulle hyväillen pakaroitani, hetken päästä tunsin kun jotain alkoi työntyä saippuan liukastamaan anukseeni, hetken kivun jälkeen se alkoi tuntua todella hyvältä. Hän työnteli sitä edestakaisin joitakin kertoja ja painoi sen sitten syvälle sisääni. ”Noj joo ja sitten toinen puoli käännypäs selällesi”, Merja sanoi minulle. Käännyin selälleni ja näin kuinka Tapani oli päällään Ritvan jalkojen välissä. Merja otti jäykistyneen penikseni käteensä tehden muutaman runkkausliikkeen, ”no tulihan tähän eloa kun hieman yritettiin, menikö pojalla neitsyys takapuolesta”, hän naureskeli vetäen samalla esineen anuksestani, jolloin näin, että se oli pitkä musta dildo. Hän pesi sen hyvin ja antoi dildon Tapanin käteen. ”Siinä on niin ei tule kieli kippeeks”.

”Minä luulen, että sinulta ei tarvitse enää enimpiä paineita löysätä”, Merja kiusoitteli minua ja katsoi hymyillen vikisevää Ritvaa jonka häpyhuulten väliin Tapani työnsi tuota mustaa dildoa joka äsken oli ollut anuksessani. Merja kääntyi ottaen tukea lauteista, ”tule haluan, että nussit minua takaapäin niin kuin ori joka pääsee pitkästä aikaa tamman selkään”. Työnnyin takaapäin hänen mahlaa valuvaan reikäänsä ja aloitin rytmikkäät työnnöt. Näky oli todella kiihottava, ylälauteella dildo teki työtä Ritvan vaossa ja minä kynsin alalauteella Merjan vakoa. Hikinorot alkoivat valua pitkin kroppaani, kun huomasin, että tämähän on jo kolmas kerta samalle illalle kun olen päässyt naisen kanssa näin pitkälle. Ihmettelin miten on mahdollista saada näin monta seisokkia, mutta kaipa se on aiemmin ollut seurasta kiinni.

”Rajummin poika, nussi mua kunnolla”, Merja huohotti, kiihdytin vauhtia ja painoin minkä jaksoin. Hetken päästä tunsin, kuinka orgasmi vavisutti Merjan kroppaa, hän pysähtyi ja puristi reidet tiukasti yhteen. Näin kuinka ylälauteella Ritva sai myös samanaikaisesti rajun orgasmin.

Jatkoin kyntämistäni Merjan vakoon, hän oli taas touhussa täysillä mukana vastaten joka työntööni, kourin välillä hänen rintojaan ja välillä otin tiukan otteen hänen reisistään, jolloin sain työnnettyä rajumpia työntöjä häneen. Hetken päästä tunsin kuinka hänen kroppansa jälleen alkoi väristä orgasmin kourissa, tuntui, ettei siitä tule loppua lainkaan. Vetäydyin hänestä irti penikseni vielä tanassa, ”en jaksa enää olen aivan poikki, tämä lämpö pyörryttää jo minua”, sanoin ja lähdin takapihalle jäähdyttelemään.

Ritva ja Tapani jäivät vielä lauteille touhuaman, Merja tuli perässäni takapihalle. ”Oletko sinä aina näin kestävä, yleensä miehiltä mällit lentää lähes heti, enkä kerkeä saada itselleni mitään irti”. ”Ei kyllä tämä on tänään hieman poikkeustapaus”, minä vastasin ja muistelin alkuillan tapahtumia.

Merja otti edelleen seisovan penikseni käteensä ja alkoi tekemän runkkausliikkeitä. ”Laita siihen penkille selällesi, haluan ihanan kyrpäsi vielä sisääni ”. Laitoin selälleni penkille, Merja istui hajareisin päälleni ja aloitti kiihkeän ratsastuksen. Puristelin hänen rintojaan ja vetelin sormilla hänen paisuneita nännejään. Jonkin ajan päästä palleissani alkoi kihelmöidä ja tunsin orgasmin lähestyvän, kun Merja huomasi kiimani kohonneen hän nousi päältäni ja alkoi kädellään vedellä pitkiä runkkausliikkeitä kalullani. ”Haluan nähdä kuinka sperma lentää”, hän huohotti. Muutaman vedon jälkeen kiveksiäni alkoi kihelmöidä ja spermalasti lähti liikkeelle lentäen vatsalleni. Merja lypsi vielä elintäni imaisten sen lopulta suuhunsa ja nuolaisten viimeiset tipat suuhunsa.

Samalla kuulin kuinka läheinen pensaikko kahahti, vilkaisin sinne päin ja näin kuinka lähitalossa asuva vanhapiika pyörähti kannoillaan ja lähti vaivihkaa kotia kohti. En tässä vaiheessa iltaa enää ajatellut sen kummemmin koko asiaa, kaipa hän oli tästä jotain vinkkejä itselleen saanut. Hetken huilattuamme siirryimme pesuhuoneeseen lopettelemaan saunomistamme. ”Tulkaa, kyllä tänne mahtuu, suoritetaan kunnon kimppapesu”, Ritva huuteli. Itseäni kyllä hiukan vielä hirvitti miehen kosketus minun arimpiin paikkoihini, ”kai siihen pitää tässä seurassa pikkuhiljaa totutella, kaipa ne naiset kuitenkin pitävät puoleni”, ajattelin ja astuin pesuhuoneeseen samalla miettien, että tässähän on monta päivää vielä juhannusta jäljellä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute