Herkku-puhelin
Elämää Maken Housuissa 1
Oraakkeli Orkku

Musiikki jyskää nii et korvat soi. Taas joku pelle on noussu liehuletteineen lavalle kirkumaan. Näillä festareilla on aina nii saatananmoinen tungos, ei sitä koskaan tiedä kuka siellä hyppii ja muijat kirkuu kurkut käheeksi.

Mut mä oon Make - Toivo oikeesti mutta hei - moni häpee nimeensä. Mä oon tälläne perusteini 18vee - jos en oo koulussa tai konserteissa, nii runkkaan tietokoneenääres hentai-tyttöjen ähistessä jotain japaniks.

- Hei vitun homo, kattoisit vähä missä kuljet saatana! Mä raivoon ku yks jätkä tönää mua tungoksessa - se on vetäny päänsä irokeesille ja niitannu kaikenmailman rinkuloita naamaansa.

- Hä? Tää skidi tulee aukoon mulle, sä oot kuses jätkä, se mongertaa - on ottanu enemmän ku yhen mukillisen ilolientä - Tää skidi haluu turpaansa! Se rääkyy taaemmas väkijoukkoon melkein jodlaten humalaisella äänellään. Mä naurahdan äänelle ja samassa se on tarrannu mua hupparista ja rahaa väkijoukon läpi varmaan kohden kavereitaan.

Mä rimpuilen sen otteessa mut sillä on yllättävän tiukka ote humalaiseks.

- Tää pikkuhomo luulee voivansa aukoo kenelle vaa, se jodlaa ja hettää mut ruoholle. Mä nostan katseeni ja nää ympärillä yhteensä kolme tasapuolisen rumaa punkkarijätkää. Mä hymyilen näylle ja huomaan hetken päästä maiharin iskevän vatsanseudulle. Mä yskin hapettomana hetken. Sit ne nostaa mut käsistä pystyyn. Kaksi tyyppiä pitää mua tuikasti kiinni mun molemmista käsivarsista. Mä rimpuilen hiukan vaan huomatakseni, et ne toisiaan haluu pitää mut otteessaan.

Ne vie mut joidenki kaljatelttojen taakse. Siel ei näy olevan ketää. Mul on paha aavistus et noi tyypit aikoo tehä mulle jotai.

- Vai oon mä vitun homo? Saatanan tuppikulli stiigataas et kuinka paljon sulla on onkaa munaa - ku puhut noi.

Sit se tarraa mua jalkovälistä ilkeesti. Mä päästän pienen kivun ähähdyksen.

- Sehän tykkää siitä saatana! Kuka se vitun HOMO ny onkaa hä? Se hymyilee ja sen kaverit - jotka pitelee mua paikoilaan - nauraa ilkeesti. - Kai sitä ny täytyy pitää hauskaa tälläsellä paskalla, se virnistää. Yhtäkkiä se päästää mun kasseista ja tarraa mun farkkujen vetskariin ja vetää sen auki. Hetkessä se on avannu farkun napin ja mun housut valahtaa ruoholle myttyyn. Mä oon nii vitun kauhuissani tapahtumista etten oo minkäänlaisessa stondiksessa. Se polvistuu mun eteen ja vetää mun mustat bokserit nilkkaan.

Mul ei oo mikää mahtikulli - sellane luonnollisen pitkä ja paksu - kehittymässähän tässä vielä ollaa - mut on mun karvotus jo kasvanu aikalailla.

- Ooksä joku impotentti tuhkamuna, hä? Se kulli pystyyn ja sassiin saatana! Se nalkuttaa polvillaan ja vetää jostain partaveitsen esille. - Mä leikkelen tään sun nakkis pieneks jos sä et kovetu bronto!

Mä suljen silmäni ja yritän saada kullini nouseen sanomassa mielessäni sille et jos et nouse nii irtoot kohta mun kehosta. Saakeli! Yhtä tyhjän kanssa. Se ei nouse milliäkää.

- Saatanan pikkuhomo - nyt lähtee kalleudet! Ja se viiltää mua nivusee.

- Ai vittu - paskapää! Mitä vittua! Apua!, Mä huudan ja tiedän ettei siinä jytkeesä kukaan kuule mua.

Ja jostain syystä - varmaan äärimmäisestä jännittyneisyydestä - mun johnson notkahtaa pystyyn. Punkkari hymyilee ja tarraa kulliiini. Samassa partaveitsi tippuu ruoholle. Se tunkee mun kullin suuhunsa. Se tuntuu jännältä - ku työntäis slarbansa jonki pehmeesee ja limaseen putkeen. Putkeen joka kovettuu ja pehmenee vuoronperään. Sit se alkaa imeen mun kullia. Se otttaa sen koko pituudelta alas kurkkuunsa. Ihanku se ois pölynimurin imu siinä limaputkessa.

En mä oo mikää homo. Mua pitäis ällöttää tällänen. Mut ku se imee nii et mun palleja alkaa kutittaa. Voi saatana mä kouristan lantiosta voi jumalati - samas mä tarraan siihen sen irokeesi kaljuun ja alan vetään kulliini sen kukkuun. Jostain syystä ne sen kaverit oli päästäny musta irti ja katto vaan hölmistyneenä mun toimintaa. Mä alan takoo sen päätä kulliini nii kovasti et se imijä yrittää estää mua ja työntää mua mun lantiosta käsillään. Mut mä taon päätä kulliini niin perusteellisesti - et tulee se tunne ku on runkannu tuntikausia ja kulli alkaa puutuu. Sit mä työnnän kouristaen lantiooni eteen ja tunnen kuinka mun spegut täyttää sen kurkun pohjan. Mä päästän lyhyitä - mutta väsyneitä hengähdyksiä - pitäen sen pään yhä kullissa kiinni.

- Hei! Te saatanan kusipäät täällä taas! Lähtekää vetää! mä kuulen jonkun heleän, pehmeän äänen tulevan takaani. Punkkarit häipyy juosten johonkin ja mä lakoon ruoholle uupuneena. - Ooksä okei? Hei kundi, ooksä okei?

JATKUU

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute