Herkku-puhelin
Kiihkeä tätini
timpuri

Olin jo pikkupojasta lähtien ollut kuumana tätiini Raijaan. Hän on nykyään jo yli kuusikymppinen, enkä minäkään ole enää mikään pikkupoika. Muistan eräänä kesänä olimme sukulaistemme mökillä meitä lapsia oli paljon ja juoksimme saunan ja järven väliä koko päivän. Olin tuolloin ehkä kaksitoistavuotias. Alkoi olla jo alkuilta ja naisten vuoro oli tulla jo saunaan. Raija tuli meitä ensimmäisenä hätistelemään pois saunasta. Istuin serkkujeni kanssa lauteilla ja katsoin kun heidän äitinsä riisui bikiniensä yläosan en voinut olla tuijottamatta niitä isoja ihmeellisiä rintoja...

Hieman vartuttuani Raija tuli eräissä sukujuhlissa hakemaan minut tanssimaan. Olin jo kasvanut melkein miehen mittaiseksi ja olin tätiäni pidempi niinpä minulle avautuikin upea näkymä kun katsoin alas seuratakseni tanssiaskelia. Näin vain kaksi isoa rintaa ja niiden välisen syvän välin. Raija huomasi tuijotukseni ja alkoi härnätä minua lisää. Housuissani oli jo ahdasta kaluni seisoi jo aivan täysillä. Raija painoi lanteitaan minua vastaan ja vinoili: älä ole noin jäykkä tanssi vaan ihan rennosti. Naamani hehkui punaisena olin varma että kaikki tuijotti minua mutta kukaan ei katsonut sen enempää meitä kuin muitakaan. Kappale loppui ja irtauduimme toisistamme minä aivan nolona kulli pullottaen housuissa kiirehtien pois tanssilattialta, mutta Raija kaappasi minut käsikynkkään ja sanoi että käydään ulkona vähän jäähdyttelemässä. Kävelimme ulos pihaan Raija kiitti tanssista ja pyysi anteeksi. "En voinut olla kiusaamatta sinua kun huomasin miten kiihotuit tanssiessa. Et ole tainnut olla vielä kovin tyttöjen kanssa naisista puhumattakaan. Parempi kuitenkin että tanssimme pysyy meidän välisenä vai mitä?" Odottamatta vastausta Raija kääntyi ja meni sisään jättäen minuun jälleen kerran unohtumattoman kokemuksen.

Runkkailin useasti ajatellen puristelevani ja imeskeleväni Raijan rintoja. Kunnes sitten seuraavana kesänä menin heillä käymään tarkoituksena lähteä serkkupoikien kanssa rokkikeikalle. Olin heillä jo aikaisin iltapäivällä, pojat ja setäni olivat vielä töissä niinpä olimme Raijan kanssa kahdestaan. Tätini laittoi kahvit ja katselin häntä miettien uskaltaisinko tehdä mitään, kullini oli jo miltei täydessä seisokissa. Hänellä oli päällään vaaleanpunainen liivi ja siniset shortsit. Liivissä oli syvä kaula-aukko ja napitus alkoi rintojen kohdalta. Välillä näin vilahduksen valkoisista rintsikoista. Istuimme vastakkain ja tuijotin hypnoosissa tätini tissivakoa. Hän huomasi sen ja kysyi kiusoitellen, haluaisinko taas tanssia vai haluaisinko kokeilla tissejä. Raija nousi ylös ja tuli eteeni, hän puristeli rintojaan, haluaisitko? Raija istui syliini, painoi rintansa naamaani vasten. "Pieni varoitus sinulle. Olen nymfomaani ja haluan kaiken.

Teemme sopimuksen. Saat minua aina silloin tällöin ja minä saan sinulta vähintään kahden viikon spermalastit. Eli et runkkaa etkä nussi tyttöjä ennen sitä. onko sovittu? Raija hankasi vittuaan kovaa kulliani vasten en voinut muuta kuin myöntyä. Hän avasi liivin napit ja painoi vielä valkoisten pitsikuvioiden peittämät rintansa jälleen naamaani vasten. Hänen lantionsa liikkui koko ajan. Raija minulta tulee kohta sain ähkäistyksi. Et saa tulla vielä. Laukaiset minut ensin. Raija veti paitani pois päältäni ja työnsi minut selälleen pirttipenkille. Hänen shortseissaan oli haaroissa märkä laikku. Raija riisui housunsa pois ainoastaan rintaliivit päällään hän istui rintani päälle takapuoli naamaani päin. Raija painoi märän vittunsa naamaani vasten ja aloitti lantiollaan liikkeen. Tätini nai naamani.

Työnnä kielesi vittuuni, hän huohotti. Minulla ei ollut muuta mahdollisuutta, karvainen märkä vittu hieroi naamaani. Raija kaivoi kullini esiin ja runkkasi sitä. Nenäni oli Raijan anuksessa ja hänen lantionsa vauhti kiihtyi. Yhtäkkiä tunsin kullini ympärillä kovan puristuksen ja Raijan liike pysähtyi pillu alkoi sykkimään. Naamani upposi kokonaan hänen perseeseen en saanut happea. Kunnes tätini viimein nousi päältäni ja sanoi hyvä poika nyt saat antaa minulle spermaasi. Raija veti housuni kokonaan pois. Makasin edelleen penkillä selälläni Raija tuli jälleen päälleni ja ohjasi kullini sisäänsä. Hän riisui liivinsä pois ja näin nyt nuo ihanat rinnat paljaana edessäni. Kohosin puoli-istuvaan asentoon aloin hamuta nännejä suuhuni.

Raija työnsi tissejään imettäväksi. Hetken ratsastettuaan hän nousi pois ja alkoi runkata kaluani. Ensimmäinen sperma ryöppy lensi kaulalleni ja loput vatsalle ja rinnalleni. Raija pyyhki sormiinsa spermaani ja nuoli sormensa. Hmm ihanaa hän sanoi ja pyyhki uudelleen ja työnsi sormensa minun suuhun. Nuole poika sormet puhtaaksi. Nuolin hänen sormiaan jotka hän työnsi syvemmälle suuhuni ja samalla hän alkoi imeä kulliani uudelleen juhlakuntoon...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute