Herkku-puhelin
Leikkikentällä
ThunderGirlie

Vaikka olimmekin 18-vuotiaita päätimme mennä vanhojen aikojen muistoksi läheiselle leikkikentälle. "Minna! Tuus tänne!" huusin ystävälleni että hän tulisi puolapuille. "No mitäs nyt Kira?" Minna kysyi naurahtaen ja kiipesi puolapuille. Onneksi hänellä oli minihame joten aatteeni onnistui täysin 100%.

Pudottauduin maahan. "Pysy siinä." sanoin naurahtaen ja levitin hiukan Minnan jalkoja puikaten pääni tuon hameen alle, ei pikkareita, Whoah! ajattelin ja nuolaisin tuon posliini pillua. "Hei! Mitä sä oikein teet?" Minna huudahti mutta nosti kumminkin toisen jalkansa yhtä puolaa ylemmäs selvästi nauttien. "Emmä mitää tee" mutisin Minnan haaroista virnistäen ja nuolaisin tuota uudelleen. Hän huokaisi hiljaa ja minä jatkoin lirputtelua tuon haaroissa.

Hetken aikaa lupsutettuani tuota ihanaa pillua Minna tiputtautui eteeni ja suuteli minua. Kuulin vihellyksen tien suunnasta, ilmeisesti joitain poikia, mutta en välittänyt...vastasin Minnan suudelmaan ja kiedoin käteni tuon ympärille. Minä kävin keinuun ja levitin jalkojani keinun reunoille ja Minna laskeutui maahan ja alkoi nuolla puolestaan minua.

Huokailin keinussa ja kun Minna työnsi kaksi sormea sisääni, ja nai minua niillä hetken aikaa, minä laukesin. Kävin keinuun niin että Minna pääsi seisomaan haarat levällään minun kasvojeni kohdalle. Lirputin taas aikani ja imaisin lopulta klitan suuhuni ja työntäen samalla sormet Minnan sisään. Samalla hetkellä kun minä imin Minnan klittaa hän laukesi ja lysähti päälleni keinuun. Suutelimme vielä kerran ja poistuimme leikkikentältä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute