Herkku-puhelin
Linnassa...
Ragnar

Tarina on hyvinkin puhdasta fantasiaa, monessakin mielessä joten jos JRR Tolkien, RA Salvatore tai David Eddings ei sano mitään niin tarinakaan ei välttämättä hirveästi aukea. Tämä on vain varoitus niille jotka eivät moisista asioista piittaa.

Kävelet sisään kammariisi huokaisten väsyneesti. Vaikka et ole ollut vielä pitkään linnassa töissä, askareet tuntuvat jo liiankin tutuilta ja tylsiltä. Olet kantanut vettä keittiöön ja harjannut lattioita joten jotain vaihtelua olisi kiva saada, edes kitkemistä tai jopa ruuan laitossa avustamista mutta ei. Peset kasvosi ja istuudut kuivaamaan kasvojasi miettien mitä taas tänäänkin tekisit kun on liian myöhä lähteäksesi kiertämään kylää. Nouset ja päätät hieman kierrellä linnassa kun et siitäkään vielä kaikkia paikkoja tiedä. Lähdet mietteliäänä kävelemään ja kiertelemään linnan käytäville katsellen mitä missäkin tapahtuu.

Olet pukeutunut pitkään hameeseen jonka korsettimainen yläosa puristaa vyötäröäsi korostaen takapuoltasi leveän hameesi alla ja nostaa rintojasi esille sen hyvin avarasta kaula-aukosta. Jalkojasi suojaa lyhytvartiset saappaat ja hameesi alla on varsin muuta kuin arkinen hame. Sukat verhoavat jalkojasi yli puolen reiden ja kiinnittyvät korsettiin joka muotoilee vartaloasi korostaen rintojasi ja takapuoltasi. Päälläsi ovat vielä pienet stringit jotka suojaavat parturoitua häpyäsi. Eivät ehkä ihan perinteisimmät piian vaatteet mutta linnanherra oli vaatinut moisen hameen käyttöä eikä köyhän piian asemassa vastustella moista kaunista vaatetta.

Keittiö on liiankin tuttu, samoin kellarit ja niiden ympäristö. Kävelet hieman varoen saleihin ja niiden käytäville tutkien katseellasi upeita kankaita sekä valtavia kynttelikköjä. Siirryt hitaasti huoneesta toiseen, katsellen ja ihaillen. Siirryt pois saleista kierrettyäsi ne ja siirryt sivummalla olevien tornien luokse johtaville käytäville. Kävelet ajatuksissasi yhteen ikkunasyvennykseen ja istuudut ikkunalaudalle katselemaan ulos syksyistä metsää. Tuuli lennättää lehtiä ikkunan ohitse ja nautit kuinka tuuli pyörii hiuksissasi. Vaivut ajatuksiisi ja nautit kiireettömästä hetkestäsi.

Ajatukset harhailevat ja havahdut kun huomaat syvennyksessä olevan patsaan kylkeen kirjoitettujen kaiverrusten hieman hohtavan hämärtyvässä illassa. Katselet uteliaasti patsasta. Se esittää pientä, sarvekasta ja piikikästä olentoa jolla on pienet siivet. Tosin olento näyttää istuvan jonkun päällä joka on osa sitä mutta siitä et saa selvää. Alat katsella riimuja saamatta niistä selvää samalla pyyhkäisten pölyjä patsaan päältä. Tunnistat olennon gargoiliksi, noiksi pyhien paikkojen suojelus olennoiksi, vaikka tämä ei kovin iso suojelemaan olekaan. Hymyilet ajatukselle ja hipaiset kaiverruksia kädelläsi. Patsas liikahtaa hieman ja se nousee hieman suorempaan istumaan. Hämmästyt ja toistat liikkeen. Huomaat että patsas on seissyt omalla, kiertyneellä hännällään joka nyt muuttaa asentoaan jonkun tuntemattoman lumouksen voimasta. Hipaiset kaiverruksia vielä kolmannen kerran ja häntä suoristuu patsaasta saaden hieman vihjaavan ulkomuodon. Et ole uskoa silmiäsi ja kyyristyt syvennyksessä olevalle penkille tutkimaan tätä lumottua häntää tarkemmin.

Häntä on paksu ja pitkä, melkein kaksi tuumaa paksu ja ehkä kahdeksan pitkä. Se tulee hyvin suoraan ulos patsaasta noin vyötärösi korkeudella. Kosketat varovasti häntää ja yllätykseksesi graniitilta näyttävä häntä on tahmea sekä lämmin. Tartut hännästä kädelläsi ja häntä tuntuu kimmoisalta sekä lämpimältä kädessäsi. Siirtelet kättäsi hännällä ihmetellen sen muotoa ja tarkoitusta alkaen jossain alitajuisesti tajuta miksi moinen patsas on täällä sekä mitä varten se on tehty. Tajuat lopulta koko ajatuksen kun hännän kärki hieman liikahtaa kätesi liikkeiden takia paljastaen eräänlaisen paksumman kärjen jonka muodosta et voi erehtyä. Katselet varsin selvästi peniksen muotoista häntää kasvojesi edessä. Huokaiset yllättyneesti sekä samalla hieman raskaasti hännän tarkoituksen paljastuessa sinulle. Tartut varmemmalla otteetta hännän varresta kädelläsi alkaen siirrellä kättäsi sitä pitkin edestakaisin. Kätesi tahriintuu hännän peittämästä erikoisesta aineesta ja näet kuinka hännän kärjestä alkaa valua pisara jotakin ulos kohti kättäsi. Mietit hetken ja sitten hitaasti käyt polvillesi istumaan patsaan eteen. Häntä jää, kuten arvelitkin, kasvojesi eteen. Tarkastelet vielä hetken häntää ennen kuin hitaasti avaat suusi ja otat hännän hellästi syvälle suuhusi.

Suusi täyttävä häntä ei maistu inhottavalle, päinvastoin, maku saa sinut huokaisemaan tyytyväisenä. Hieman ehkä eläimellinen myskin maku saa sinut tyytyväisenä nuolemaan häntää ja upottamaan sen syvälle huuliesi väliin. Alat hitaasti siirrellä päätäsi hännän ympärillä imien sitä taitavasti. Häntä liikkuu esteettä huuliesi välissä ja tunnet sekä maistat kuinka siitä valuu lisää tätä nestettä suuhusi. Tunnet kuinka häntä paksunee ja paisuu suussasi täyttäen sen melkein kokonaan. Jatkat hitaasti hännän tutkiskelua suullasi vaikka suusi onkin jo varsin täynnä tätä paksua häntää. Tunnet kuinka jalkovälistäsi tulee erinäisiä vaatimuksia tapahtumasta mutta tukahdutat ne keskittyen tähän ihanaan löytöösi. Imet ja nuolet häntää, välillä vain sen kärkeä tai vartta, välillä ahmaiset sen kokonaan suuhusi imien sitä koko varren pituudelta.

Hyväilet hännän vartta kummallakin kädelläsi ja tunnet kuinka se sykkii sekä tärisee otteessasi. Aivan yllättäen häntä alkaa vapista ja kuuma sekä paksu neste täyttää suusi. Alat niellä vaistomaisesti ja väriset nautinnosta kun tätä nestettä suihkuaa suuhusi. Alat imeä sekä nuolla häntää entistä innokkaammin. Nestettä pumppautuu suuhusi ja imet sekä nielet sitä minkä kerkiät. Suihkut ovat valtavia ja suupielistäsi tihkuu sekä suihkuaa nestettä ulos. Neste valuu kasvojasi pitkin rinnoillesi puvun kaula-aukosta tahrien sinut. Huokaillen imet ja nuolet häntää puhdistaen sen tästä valtavasta suihkusta. Neste valuu poskiltasi kaulallesi ja siitä rinnoillesi mutta et välitä siitä. Huokaillen imeskelet ja nautiskelet uudesta löydöstäsi.

Hitaasti päästät yhä jäykän hännän suustasi ja nuoleskelet sen suihkuttamaa nektaria suupielistäsi. Nautiskelet sen mausta ja tunteesta jonka se sinulle aiheuttaa. Käännyt istumaan penkillä alkaen kääriä hamettasi vyötäisillesi. Paljastat saappaasi, sukkasi sekä sukkanauhasi sekä sukkanauhaliivit stringiesi kanssa. Viet kätesi stringiesi päälle alkaen hyväillä jalkoväliäsi kankaan läpi. Huokailet kun kosketuksesi aiheuttama nautinto leviää vartaloosi. Alat hyväillä itseäsi voimakkaammin ja huokailet kun tunnet mirrisi hankautuvan karheaan kankaaseen. Lopetat itsesi hyväilyn siksi aikaa että saat stringit vedettyä pois päältäsi jatkaen sitten nyt paljastuneen melkein karvattoman häpysi hyväilyä. Huokaillen raotat märkiä häpyhuuliasi vieden sormen niiden väliin alkaen hyväillä niitä sekä niiden yläpäässä odottavaa klitoristasi. Huokailet ja voihkit, levittelet jalkojasi penkillä hyväillen häpyäsi kiimaisesti.

Nautintosi lomasta huomaat yhä jäykkänä olevan hännän ja ajattelematta otat sen suuhusi kääntyen taas istumaan polvillesi, tosin nyt ilman stringejä ja jalat hyvin leveästi harallaan hyväillen samalla itseäsi hameen helman suojissa. Hännän pinnalla oleva tahmea neste saa sinut taas pauloihinsa ja tunnet kuinka häpysi sykkii kiimasta valuttaen sinun omaa nektariasi sormillesi. Alat himokkaasti ottamaan häntää suuhusi kiimaisen maiskahtelun säestämänä. Upotat pari sormeasi syvälle sisääsi vielä lisäämään kiihotustasi sekä kiimaasi.

Huokailet kiimaisesti imemäsi hännän lomasta kun samalla upotat sormiasi syvälle häpyysi. Koitat keskittyä imemään häntää ja litisten se liukuu ahnaasti imevien huuliesi välissä. Samalla upotat sormiasi nopeassa tahdissa märkien häpyhuuliesi lomitse sykkivään häpyysi. Voihkit nautinnosta ja koitat keskittyä imemään mutta halusi vain kasvaa kiimasi kasvaessa sisälläsi. Nouset seisomaan kääntyen selin patsaaseen ja nostat hameesi helman vyötäisillesi. Pyllistät kohti patsasta ja lopetat häpysi hyväilyn sormillasi jotta voit ohjata tuon ihanan hännän häpysi suulle. Huokaiset kun saat hännän sinne minne haluatkin ja painat itsesi kiimaisesti irvistäen voimalla häntää vasten.

Puret huultasi että et kirkaisisi kivusta ja nautinnosta kun tämä häntä työntyy syvälle tiukkaan häpyysi. Voihkit hiljaa melkein kyynelehtien kun alat raivoisasti painella itseäsi häntää vasten. Tunnet kuinka häntä liukuu esteettä edestakaisin märässä hävyssäsi ja nautinto saa vartalosi värisemään. Puristelet rintojasi kaula-aukostasi ja samalla hyväilet häpyäsi toisella kädelläsi kun häntä liukuu syvällä sisälläsi. Huokaillen ja voihkien alkaa tahtisi kiihtyä kun seivästät itsesi yhä voimakkaammin sekä syvemmälle häntää vasten. Tunnet kuinka häpysi sekä häntä sykkivät valuttaen lisää nektariaan reisillesi. Tunnet kuinka valut ja tämä häntä valuu sisääsi. Hierot klitoristasi sormillasi samalla kun puristelet nännejäsi. Työntelet itseäsi voimakkaasti vasten häntää ja huokailet.

Häntä alkaa sykkiä sekä paisumaan sisälläsi ja se on aivan liikaa sinulle sekä hävyllesi. Valtava suihku hännästä iskeytyy orgasmissa sykkivän häpysi pohjalle ja olet yllätyksessä lennähtää pois sen päältä. Täriset valtavan nautinnon kourissa ja vapiset voihkien. Uusi suihku ja täynnä oleva häpysi pursuaa ylitse takapuolellesi. Voihkit ja nautit tästä tunteesta täristen orgasmissasi. Kolmas suihku ja työnnyt paineen takia pois hännän päältä. Neljäs suihku osuu takapuolellesi sekä hävyllesi saaden sinut värisemään yhä uudestaan orgasmisi aalloissa. Huokaillen nojaat seinään ja katselet aiheuttamaasi sotkua. Häntä sykkii ja tiputtelee pisaroita lattialle johon olet aiheuttanut lammikon toimillasi. Huokaillen orgasmista jäät katselemaan lumoutuneena patsasta miettien monellekohan linnan naisista tuo pieni patsas onkaan tuottanut moista nautintoa...


Kommentit ja palaute ovat tervetullutta! :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute